Jonas Andin
Jonas Andin är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Jonas Andin har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Jonas Andin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Andin har haft 37 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
154 omdömen om Jonas Andin
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Hello!
Jonas was wonderful. I highly recommend him. -
sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andin en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Snäll och omtänksam som alltid👏🏼
Värderade vårt hus och hjälpte oss sälja det något år senare -
Jonas var lyhörd, bra på att återkoppla och hålla mig uppdaterad. Han sålde mitt hus i svåra tider och skötte allt riktigt bra.
Väldigt proffessionell!
Vi fick ett gott bemötande som förstagångsköpare och kände en trygghet i att ha en mäklare som man alltid kunde höra av sig till om man hade några frågor.
Kunnig i sin sak och väldigt trevlig! -
På ett bra sätt, mycket trevlig och påläst om bostaden.
Mäklaren levde upp till mina förväntningar, svarade på alla frågor alla frågor vi hade.
Inga konstigheter, allt va bra. -
Jonas skötte sig exemplariskt
En kanonkille -
Jonas var under hela processen hjälpsam, positiv och kompetent. Svarade alltid snabbt på frågor och kändes ärligt engagerad. Kan varmt rekommendera Jonas!
Jonas har varit kunnig, engagerad och väldigt hjälpsam i samband med vår försäljning. Jonas har med sitt trevliga och lugna sätt fått oss att känna oss trygga genom hela processen.
Jag uppfattade Jonas som kunnig, lugn och saklig.
Han var duktig och lätt att samarbeta med.