En mycket lättsam och hjälpsam person
Jonas Andin
Jonas Andin är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Jonas Andin har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Jonas Andin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Andin har haft 44 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
256 omdömen om Jonas Andin
Tydlig och noggrann med fokus på att göra kunden nöjd
Jonas är varm, lyhörd och flexibel.
Fantastiskt bemötande och ett otroligt engagemang genom hela processen. Kände mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt!
En mycket trevlig , jordnära , snäll och noggrann Jonas fick en mycket trevligt intryck som jag har känt honom länge 😀
Lätt att få tag på & gjorde processen enkel för oss. Hade stor förståelse för våran situation & vad vi behövde ha hjälp med.
Helt ok, har inte behövt att jobba stenhårt med vår försäljning
Bra kontakt med oss som säljare och förmedlade råd och tips på ett bra sätt.
Jonas har löst och fixat med det mesta. Även hjälpt till med sådant som egentligen inte ligger på hans bord. Det har hittills varit kanonbra skött!
Vi kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. Han var tydlig i sin bedömning och sina råd hur vi skulle agera mot eventuella köpare då vårt hus är i behov av viss renovering. Hans avrådan att inte lägga ut huset på Hemnet visades också vara bra då det efter nån månad såldes.