Alfred Bertilsson
Alfred Bertilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Alfred Bertilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Alfred Bertilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Alfred Bertilsson har haft 10 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-02
16 omdömen om Alfred Bertilsson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Alfred är inte bara professionell han är även den som har ett stort hjärta och bemöter på ett fenomenalt sätt. Det känns tryggt att ha en mäklare som Alfred.
skrev om Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Alfred levererade grym service, var mycket lyhörd och påläst. Allt gick väldigt smidigt.
Mycket bra bemötande. Han levererade service över förväntan. En mycket bra mäklare med fokus på kunden!
köpte sitt hus med hjälp av Alfred Bertilsson en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Trevligt och personligt bemötande.
Noggrann i sitt arbete. -
Bra, smidig och professionell försäljning. Jag är mycket nöjd
Alfred var:
välkomnande & vänlig
intresserad
kunnig & påläst
proffsig!
Han överträffade mina förväntningar efter många möten med fastighetsmäklare.
Min dotter och jag var glada och pigga på att köpa torpet. Nu behöver jag inte flytta mer, Jag är framme och hemma!! -
Trevligt bemötande, påläst och informativ om fastigheten!
Väldigt trevlig och bra mäklare som verkligen engagerade sig i sin uppgift.
Har ett bra kundbemötande, han är driftig, snabb på att återkoppla. Vi har verkligen varit nöjda med Alfred och vi kan varmt rekommendera honom. Han besitter en bra kunskap😊
Fantastiskt bemötande. Kunnig, påläst, och alert med att uppmärksamma oss på nya potentiella objekt som vi kunde tänkas vara intresserade av. Guldstjärna till Alfred. <3