Karin Nydén

Karin Nydén

Karin Nydén är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga

Karin Nydén har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Karin Nydén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.7. Karin Nydén har haft 30 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

192 omdömen om Karin Nydén

Sedan starten hos Reco 2015
Rebecca F
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Svenljunga

Karin har varit en riktig klippa från start till försäljning. Hon överträffade förväntningarna och otroligt tacksam för hennes tillgänglighet med våra tusen frågor! Kan inte annat än att rekommendera Karin som mäklare.

Norman P
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Nydén en del av Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
Svenljunga

She is excellent in her profession and well dedicated to her line of work.

Niclas T
Svenljunga

Karin har varit en riktig klippa för oss. Alltid ställt upp med stöd och svar på våra stressade frågor och funderingar. Fem av fem betyg!

Sofie W
Överlida

Snabb och smidig kontakt trotts att Karin hade semester under tiden för vårt husköp. Hon var mycket hjälpsam med våra önskemål och funderingar!

Majken J
Kinna

Karin har varit väldigt positiv och hjälpsam. Vi hade flera visningar och Karin var så positiv till att huset skulle bli sålt. Det löste sig till sist. Jag är jättenöjd med Karins insats som mäklare.

Karin J
Örby

Karin Nydén har varit en stor trygghet genom hela processen av försäljningen av min fastighet. Hon är trevlig, vänlig, lätt att få kontakt med och inte minst mycket kunnig. Jag kan varmt rekommendera Karin Nydén.

Lars H
Örby

Karin är bra på alla sätt. Hon är vänlig, tar sig tid Påläst och trevlig.Kan verkligen rekommendera henne.

Annette A
Fotskäl

En mycket trevlig och kunnig mäklare. Skulle absolut anlita henne igen och kan starkt rekommenderar henne!!

Roine A
Fotskäl

Har bara positiva omdömen om Karin. Kompetent trevlig punktlig snabb. mm

Birgitta B
Istorp

Mäklaren Karin har varit ett tryggt stöd hela vägen. Hon är noggrann och rak utan att krångla till saker då jag själv känt försäljningen som tung och sorg att sälja ett älskat boende.