Fint sammarbete med mig som säljare. Cicilia var lätt att arbeta med, hon var så inkännande och lyhörd.
Cicilia Odenbrink
Cicilia Odenbrink är mäklare på Fastighetsbyrån Mark/Kinna/Svenljunga
.Cicilia Odenbrink har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Cicilia Odenbrink har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Cicilia Odenbrink har haft 59 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
86 omdömen om Cicilia Odenbrink
Tack för ditt förtroende Veronica och för gott samarbete! Kram
Mycket kunnig och lugn. En helt fantastisk mäklare som vi kommer att använda oss av om vi bestämmer oss för att sälja.
Nu gjorde du min helg Tomas, tack snälla så glad jag blir!!
Trevlig. hjälpsam, kan svarar på alla frågor. Skulle anlita Cecilia om vi själva skulle sälja
Så glad jag blir, tack snälla för din recension:)/ Cicilia
Kompetent men ändå trevlig.Hon bjuder på sig själv och bidrar till en avslappnad stämning.En fastighetsaffärer kan ju vara ganska stressande. Bra jobbat!
Tack snälla för dina varma ord och igen stort grattis:)!
Vi hade mesta kontakten med säljaren direkt då vi är bekanta.
Jag tycker att det har fungerat jättebra med Cecilia, helt enligt förväntningarna!!
Härligt att höra Per! Tack för förtroendet och vi ses på tillträdet:)
Positivt, hjälpsam, kunnig, opartisk
Tusen tack, Tommy, för att du tog dig tid att dela din uppskattning! Det gläder mig att du är nöjd med kontakten och servicen. Stort grattis igen till husköpet, tror du kommer stortrivas!
Cicilia är professionell men ändå personlig. Svarar snabbt på telefon, sms och mejl.
Jag är glad att du är nöjd med servicen. Tack Kicki för dina värmande ord!
Vi fick sålt vårat hus väldigt smidigt och vi märkte att Cicilia hade väldigt bra koll på marknaden här omkring. Kan varmt rekommendera Cicilia till andra som skall sälja sin bostad.
Tusen tack för din fina recension och rekommendation Jonas, och tack igen för att jag fick hjälpa er med försäljningen :)
Mycket trevlig och snabb. Lyckades trycka in och förbereda två möten till ett möte på kort tid, trots mycket att göra. 5 av 5 i betyg!
Vad glad jag blir för att du tog dig tid och skriva detta till mig:) Du gjorde min fredag och igen stort grattis till en FANTASTISK fastighet, ser fram emot att följa er husdröm där koja blir till slott! Kram