Mäklaren var mycket engagerad. Vi fick gott om tid att ställa frågor på visningen och fick en extra visning. Hon var lätt att få tag även efter visning. Vi köpte fastigheten och processen fram till tillträdesdagen var tydlig och strukturerad.
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kinna! Här i Kinna och Marks kommun har vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor koll på alla områden, vare sig det gäller centralorten eller landsbygden. Mäklarkontoret ligger i Kinna men vår lokalkännedom sträcker sig längre än så. Vi hittar ditt drömboende i hela Marks kommun...
495 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Sedan starten hos Reco 2016
Otroligt professionell, väldigt trevlig och förklarade allt jag hade frågor om väldigt bra!
Tack Edvin så kul att få hjälpa dig att köpa din första lägenhet.
Väldigt professionell och lätt att ha att göra med👍 väldigt nöjd😊
Mkt kunnig, effektiv o trevlig mäklare!!!
Malin har från första kontakten givit ett glatt och positivt bemötande. Hon har varit kunnig och tydlig i all kommunikation. Presentationen av fastigheten med bilder och text har varit av hög klass. Malin har också visat prov på medling i affären för att både kund och säljare skall bli nöjda.
Hon var trevlig och lätt att prata med när vi hade frågor om huset på visningen och när vi träffades på kontoret. Hon hade med intressant information om husets historia och berättade med om den fina trakten och omgivningen där huset ligger.
Pär är en mycket bra mäklare som lyssnar på sina kunder och lägger ner hjärta och själ i sina säljuppdrag. Skule gärna anlita honom igen, både vid försäljning och letande efter en bostad.
Tack så mycket! Kul att höra att ni är nöjda!
Marlin har varit superbra. Hade många visningar och var bra på att återkoppla. Supertrevlig. Kan varmt rekommendera Marlin.
Malin är proffesionell och hjälpsam och har med sin trygga handledning hjälpt oss med vår husförsäljning. Hon har tydligt förklarat gällande regler och lagar och utan påtryckning guidat oss i hur vi ska tänka i vår husaffär. Jag kan varmt rekommendera Malin till framtida hussäljare om de söker en trygg mäklare att lita på.
Kanonbra mäklare snabba svar och inga tveksamheter fanns där som bollplank igenom hela affären.
Tack Marcus kul att allt löste sig så smidigt. Ses snart igen.
Vänlig, proffsig, tillgänglig, jordnär, framgångsrik.
Tack Kjell, för ett trevligt sammarbete och bemötande.
Proffsig hjälpsam mmmmmmmmmmmm
Malin är trevlig och mycket professionell i sitt bemötande. Hon lyssnar på våra och köparnas önskemål och enkel att kommunicera med. Vi har känt ett 100 procent förtroende för Malin och är mycket nöjda att vi valde henne som mäklare. En riktig stjärna!
Vi är super nöjda med Malin. Väldigt professionell och duktig👍
Vi har bara positiv erfarenhet av Simon. Han är rak men samtidigt flexibel, en mäklare vi varmt kan rekommendera . Ann och Hans-Åke
Anlitade Malin för ett skrivuppdrag.Malin har varit alert o tillmötesgående från första stund ,både mot oss som säljare o köparen av fastigheten ,vilket gjort att vi känt oss trygga med försäljningen.
Malin är kunnig, lyhörd och har varit ett fantastiskt stöd i hela säljprocessen. Vi är så nöjda med val av mäklare!
Bra! Trevlig och kunnig. Tillmötesgående och svarar snabbt.
Grym! Snabb kontakt, smart, trevlig och jätteduktig!
Snabb försäljning och trevligt bemötande
Tack själva för trevligt sammarbete
We immediately connected well with Martina. She had the same attitude to sellingas we did and moving the property quickly with as little effort on our part as possible was a priority. She took care of all the required actions for preparing the house for listing and I feel that it was done expertly. She ran several showings for us. The housing market at the time was not great; yet, she was always positive. Ultimately the house took a bit longer to sell than all of us hoped, but ultimately it did sell for the price we...
Thank you very much for your kind words , its been a pleasure helping you selling the house.
Kunnig, intresserad av kunden och snabb återkoppling
Tack Therese jag är glad att du är nöjd. ses snart igen
- Trevligt bemötande - Snabb återkoppling och tydligt att relationen till säljaren var bra -Förtroendeingivande - Engagerad - Verkade kunnig inom lagstiftning - Verkade kunnig om konstruktion och byggnation - Hade bra koll på objektet Om jag någonsin ska sälja så kommer jag definitivt vända mig till Simon då han känns väldigt yrkesskicklig.
Simon förmedlade vårt hus på ett ypperligt sätt. Nästa gång jag ska sälja så vet jag direkt vem jag ska vända mig till.
Super bra på att förklara och kommunicera och göra allt så tydligt som möjligt. Rekommenderar starkt!
Vi kan inte nog uttrycka hur nöjda vi är med vår mäklare Malin! Från första stund möttes vi av ett engagemang och en genuinitet vilket gjorde att vi kände oss som allt annat än "ännu en kund". Tillsammans med hennes yrkesmässiga kompetens och professionalitet vägledde hon oss tryggt genom hela processen. Varje detalj, från fotografering och visningar till förhandlingar och avslut, hanterades med fingertoppskänsla. Vi kan helhjärtat rekommendera Malin, en mäklare i absolut toppklass!
En mycket trevlig och proffsig mäklare. Hon gjorde min upplevelse och resa genom försäljningen så mycket enklare. Malin var mycket proffsig och empatisk, jag är otroligt glad och tacksam för hennes råd och hjälp till en försäljning som jag var nöjd och bekväm med.En mäklare med hjärtat på rätta stället som verkligen lyssnar på dig som säljare.
Kunnig och snabb återkoppling vid frågor. Känt att inga frågor är dumma. Trevligt bemötande och lättsam i en tid som för oss är oroande och förvirrad blandad med lycka och längtan. Malin upplevs professionell och trygg som gör oss trygga och säkra. Alltid nåbar. Detta är vår första husaffär och därmed första kontakt med mäklare. Eftersom vi är helt okunniga leder hon oss tryggt, steg för steg.
Vi har sålt några fastigheter genom åren o Malin är den bästa mäklaren vi haft. Hon har varit tydlig i sin kommunikation o väldigt engagerad. Kan varmt rekommendera Malin
Mycket personlig och trevlig mäklare. Fantastiskt hjälpsam och kunnig, svarar snabbt på mina frågor. Mitt val nästa gång jag behöver en mäklare.
Tydlig och enkel kontakt från visning till köp. Allt toppen! Nu ser jag fram emot den sista etappen! 🗝️ Tack Martina!
Tack Erika , kul att det löste sig allt. nu ses vi snart så du kan få ditt fina hus.
Vänligt, gott bemötande. Kunnig om fastigheten. Serviceorienterad.
Malin har med sin kunskap, engagemang och tydliga kommunikation skapat en trygghet genom hela köpprocessen. Hon är en professionell mäklare som guidat oss genom hela affären. Dessutom har hon nära till skratt och bjuder på sig själv. Då vi inom snar framtid kommer vara i behov av mäklare för att sälja vår nuvarande bostad är Malin vårat självklara val.
Vår upplevelse har inte varit positiv då vi upplevde bristande kommunikation och bemötande.
Väldigt bra bemött av vår mäklare, han förklarade på ett bra sätt. Han missade att visa oss garaget bara men det är glömt redan.
Pär gav från början ett professoonelt intryck som varade hela processen från början till slut. Han höll kontakten och svarade på våra frågor snabbt . Vi hade en känsla av att vår försäljning fanns i kunniga och trygga händer.Resultatet blev en snabb affär med för oss tillfredsställande ekonomisk resultat.Tack till Pär!
Tack så mycket! Kul att höra att ni är nöjda och att det gick snabbt och smidigt! Ha en fin sommar! Mvh Pär Brundin
På det stora hela var det en bra erfarenhet; snabbt och smidigt och Simon var tillgänglig. Några mindre slarvfel dock i samband med kontraktskrivandet.
Trevlig och mycket lösningsorienterad, mycket nöjd.
Tack hoppas ni trivs i er härliga sjöstuga.
Engagerade och bra stöd! Mycket nöjd
Martina är mkt trevlig och erfaren. Har koll på läget och återkopplar snabbt på frågor. Har en god förmåga att bemöta kunder med enkelhet. Smidigt och proffsigt rakt igenom.
Tacksam för det fina omdömet
Martina är bara bäst , lyhörd och missar ingenting. Bara +++++ från mig.
Tack Morgan, kul att få hjälpa dig igen med försäljning av ditt hus.
Martina har under vår köpprocess varit lätt att nå, svarat på alla våra frågor och alltid vänlig och förstående. Martina får högsta betyg av oss från det att vi haft kontakt innan visning till visningsdagen och dagen vi skrev på vårt köpekontrakt. Vänlig, proffsig, påläst och hjälpsam!!!
Tack Katrin för ett trevligt och glatt bemötande. Jättekul att det blev ni som köpte detta drömläge!
Engagerad ock kunnig.Hjälpsam och förstående av vår situation.
Så kul att det blev så bra tack för orden.
Bra återkoppling, smidig process.
Blev mycket bra omhändertagen utav Martina, hon förklarade allt väldigt tydligt och bra.
Tack Albert , va bra att du är nöjd vi ses snart igen
Martina har hjälpt oss med vårt husköp och vi är fantastiskt nöjda! Lugn och trygg i sin proffesion och har hjälpt oss i alla steg mot att fullborda drömmen. Svarade snabbt på alla våra tusen frågor och alltid med ett glatt humör. Vi har redan rekommenderat henne till vänner som söker mäklare. Tack Martina!
Tack Jenny så härligt att allt har gått så smidigt. Hjälper gärna dina vänner Med vänlig hälsning, Martina
Snabb, ärlig, saklig Allt gick så smidigt och lätt och precis så vi ville ha det.
Fantastisk på alla sätt och vis, kommer rekommendera Pär om någon frågar efter bra mäklare 😃😃
Toppenbra mäklare som var tydlig i sin kommunikation och snabb med att svara. Kan verkligen rekommendera!
Kan varmt rekommendera. En trevlig och lyhörd mäklare som var lätt att nå och kommunicera med!