Martina Ericsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kinna
.Martina Ericsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Martina Ericsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 5.0. Martina Ericsson har haft 16 försäljningar sen 2020-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-08 - 2020-12
Läs vad 40 Läs vad Martina Ericsson
2020-11-02Verifierad kund
Vi har sålt vårt hus, och redan från första gången vi kom i kontakt med Svenskfast och Martina visade hon stor kunskap och ett mycket proffsigt intryck. En väldigt bra trygghet för oss gällande försäljningen av vårt hus. Martina uppfyllde våra förväntningar med råge, och hon gjorde vår upplevelse med hus försäljning till något väldigt bekvämt och bra.
2020-10-30Verifierad kund
Sålt villa.
Mycket trevligt bemötande.
Tillgänglig och tillmötesgående.
Hjälpsam och kompetent.
Känt oss mycket väl omhändertagna.
Rekommenderar verkligen!sålde sitt hus med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna -
2020-10-25Verifierad kund
Har valt Martina som mäklare vid husförsäljning för andra gången och är mycket nöjd med allt. Känner mig trygg med hennes gedigna kunskaper och engagemang. Med Martina får man en proffsig mäklare med ett mycket trevligt bemötande för alla parter.
sålde sitt hus med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling KinnaTack så mycket Inger för ditt förtroende att sälja åt dig igen och tack för de mycket fina omdömet.
2020-10-07Verifierad kund
köpt sommarstuga å fick ett proffsigt å vänligt bemötande av Martina
Hon va mycket kunnig om objektet å om närområdet
Fick också tips om en lokal bankkontakt, som hjälper mig med finansieringen
Mycket mycket nöjd med mitt stugköpköpte sin stuga med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna -
2020-10-06Verifierad kund
Sålt vårt fritidshus i Berghem.
Mycket bra från början till slut.
Proffsigt, fötroendeingivande och kunnig.
Birgitta Ekesandsålde sin stuga med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna -
2020-09-18Verifierad kund
Vi sålde pappas hus. Vi har från början till slut blivit vänligt och positivt bemötta. Affären kunde avslutas efter kort tid vilket uppskattas.
sålde sitt hus med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling KinnaHej Monica , tack själv för ett trevligt och lättsamt bemötande. Vi hörs snart igen
2020-09-04Verifierad kund
Har både sålt och köpt bostadsrätt genom Martina och måste säga att hon är mycket proffsig. Jag har blivit bemött väldigt trevligt och kunnigt. Hon är snabb och duktig på det hela taget.
köpte sin lägenhet med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna -
2020-08-31Verifierad kund
Bra kommunikation och genomförande av försäljning av lgh. God lokalkännedom!
sålde sin lägenhet med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna -
2020-08-30Verifierad kund
Bra bemötande och hög servicegrad!
2020-07-07Verifierad kund
Jag har sålt ett hus via svensk fastighetsförmedling
Proffsig
Förtroendeingivande
Bra kommunikation
Trevlig
Försäljningen gick fort och smidigtsålde sitt hus med hjälp av Martina Ericsson en del av Svensk Fastighetsförmedling KinnaTack Annelie för förtroendet att ännu en gång till få sälja ett hus åt dig. MVH Martina