Simon Andreassen

Simon Andreassen

Simon Andreassen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Simon Andreassen har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Simon Andreassen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.7. Simon Andreassen har haft 18 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

47 omdömen om Simon Andreassen

Sedan starten hos Reco 2017
Vera N
Sålde sitt hus med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Kinna

Simon är väldigt professionell och trevlig!

Daniel E
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Kinna

Mycket proffesionell och tillmötesgående. Har haft mycket bra kontakt före under och efter köpet. Alltid återkommit med svar på frågor.

Jennie W
Kinna

Mäklaren Simon Andreassen har varit tillgänglig och hjälpsam.

Daniella H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Skene

Simon är mycket kompetent och säker mäklare.

Ingrid A
Skene

Simon är en duktig och bra mäklare Han levde upp till våra förväntningar

Gertrud J
Skene

Snabb försäljning av min bostad och till helt rätt köpare.

Florent S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Andreassen en del av Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Skene

Jag hittade en bostadsrätt som kändes som en perfect fit för mig och min blivande sambo och bad Simon om en förhandsvisning vilket han löste samma dag. Vårt intresse ökade ännu mer efter visningen och vi var beredda att göra en snabb affär med säljaren. Simon uppfattade detta galant och med lite rådgivning från honom lade vi ett bud som säljaren tackade ja till samma dag. Simon är trygg och skapar ett förtroende. Han är snabb, flexibel och gör allt för att båda parter skall bli nöjda. Alltid lättillgänglig och glömmer aldrig att återkoppla när han har lovat det. Toppbetyg!

Marina K
Kinna

Professionell och skötte affären toppen bra. Jag är mycket nöjd som kund.

Karl-Johan G
Kinna

Trevlig, Hjälpsam och lättsam!

Gun F
Örby

Gav bra information på visningen och fixade snabbt en andra visning. Sen gick det oväntat snabbt. Från första och andra budet! Upplevde att informationen varit saklig och informativ. Och det hela gör att det känns tryggt att gå in i denna husaffär med Simon, som "lots".

Svar från Simon Andreassen

Tack för de fina orden Gun! Det är en självklarhet för mig att en husaffär skall kännas trygg och säker på alla vis. När man är med i en budgivning går det oftast snabbt, detta då det är önskvärt från både säljare och köpare att kunna enas och komma till ett avslut. Jag är säker på att du kommer trivas i din nya fina villa. speciellt med en kaffe från altanen med utsikt över Öresjön.