Mäklaren var mycket engagerad. Vi fick gott om tid att ställa frågor på visningen och fick en extra visning. Hon var lätt att få tag även efter visning. Vi köpte fastigheten och processen fram till tillträdesdagen var tydlig och strukturerad.
Malin Sörensen
Malin Sörensen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kinna
.Malin Sörensen har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Malin Sörensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Sörensen har haft 16 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2025-11
19 omdömen om Malin Sörensen
Väldigt professionell och lätt att ha att göra med👍 väldigt nöjd😊
Mkt kunnig, effektiv o trevlig mäklare!!!
Malin har från första kontakten givit ett glatt och positivt bemötande. Hon har varit kunnig och tydlig i all kommunikation. Presentationen av fastigheten med bilder och text har varit av hög klass. Malin har också visat prov på medling i affären för att både kund och säljare skall bli nöjda.
Hon var trevlig och lätt att prata med när vi hade frågor om huset på visningen och när vi träffades på kontoret. Hon hade med intressant information om husets historia och berättade med om den fina trakten och omgivningen där huset ligger.
Marlin har varit superbra. Hade många visningar och var bra på att återkoppla. Supertrevlig. Kan varmt rekommendera Marlin.
Malin är proffesionell och hjälpsam och har med sin trygga handledning hjälpt oss med vår husförsäljning. Hon har tydligt förklarat gällande regler och lagar och utan påtryckning guidat oss i hur vi ska tänka i vår husaffär. Jag kan varmt rekommendera Malin till framtida hussäljare om de söker en trygg mäklare att lita på.
Proffsig hjälpsam mmmmmmmmmmmm
Malin är trevlig och mycket professionell i sitt bemötande. Hon lyssnar på våra och köparnas önskemål och enkel att kommunicera med. Vi har känt ett 100 procent förtroende för Malin och är mycket nöjda att vi valde henne som mäklare. En riktig stjärna!
Vi är super nöjda med Malin. Väldigt professionell och duktig👍