Cellip AB

Ölandsgatan 42, 116 63 Stockholm — Visa karta

3.5 i betyg av 6 rekommendationer

Företag inom telekommunikation nära Cellip AB:

Qall Telecom

Qall Telecom

361 recos
Hästholmsvägen 28, NACKA
Genom att vara snabba i vår service, proaktiva i vår relation och unika i vårt e... Läs mer ›
Qall Telecom
Karin S:
Som fd kundservicechef kan jag inte annat än att vara imponerad av den service jag fått. Ni har rett ut alla problem snabbt och elegant - äv...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Cellip AB

 • lol l
  lol l skrev om Cellip AB
  Jobbiga människor som ringer jämt, undvik!
  gillar detta
 • Erik B
  Erik B skrev om Cellip AB
  Jag var tidigare kund hos Phonzo, eftersom de hade ett kanonbra abonnemang för mig som ringer ytterst lite. Den 7 september 2016 meddelade Cellip i ett utskick att de tagit över Phonzo, men ger lyckligtvis följande lugnande besked: "Du kommer behålla samma avtal som du har idag med Phonzo, det vill säga samma abonnemang, priser och samma utrustning".

  Men Cellip bröt sitt luganande löfte mycket snabbt. Bara drygt 4 månader senare, den 23 januari, meddelade Cellip i ett utskick att månadsavgiften höjdes med 103 procent! Från 29 till 59 kr. Mer än en fördubbling. Så lita inte på Cellips fagra löften. Deras löften gäller bara några månader.
  gillar detta
 • Peter E
  Peter E skrev om Cellip AB
  gillar detta
 • Helena G
  Helena G skrev om Cellip AB
  Jag har inte använt cellip mer än tvaa maanader men är verkligen jättenöjd! Registrerade ett konto för att lätt och billigt kunna haalla kontakt med familj och vänner under tiden jag pluggar utomlands. Det har fungerat jättebra för mig! Kommer att fortsätta använda Cellip när jag kommer hem eftersom det är billigare än min vanliga mobiloperatör!
  gillar detta
 • christer j
  christer j skrev om Cellip AB
  Hej. Har haft Cellip i drygt 7 år.Mycket drifsäkert och enkelt att ha även för en data amatör som jag.Supernöjd med Cellip direkt support där Luis Vidal finns om problem skulle uppstå.Lätt att logga in på min sida,se alla in/utgående samtal,tider,datum,kostnader.Kan inte bli enklare.Aldrig några chockräkningar eftersom man lätt har koll på sin samtalspott.Men kan även ta med sig telefonen vid resor och ansluta den hos bekanta/vänner även om jag inte testat det ännu.Kort sagt Cellip är toppenbra IP telefon,annars skulle jag ju inte haft den så lång tid.
  Hälsningar Christer
  Peter E gillar detta
 • Erik S
  Erik S skrev om Cellip AB
  Enkelt, smidigt, billigt!!! Äntligen en teleoperatör som inte gör dig till nervvrak i telefonkön - för det behövs ingen kundtjänst på telefon. Allt sköts på nätet. Och inga felaktiga fakturor - jag betalar in via webben och kan ringa så länge jag har pengar på kontot. Precis som kontantkort, fast med vanlig telefon! Smart, Cellip!!!
  Johan J, Emma K gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Ölandsgatan 42, 116 63 Stockholm
Kategorier