Linnéa L:
Fantastiskt företag att jobba med!
Otroligt professionella och service minded! Ger raka och ärliga svar, gör allt för att hjälpa till och hitta de bästa lösningarna för oss. Allt görs på ett trevlig sätt, med extremt hög servicenivå och alltid med ett leende.
Har varit en öppen och ärlig dialog från dag ett vilket jag värdesätter väldigt högt!
Vi är extremt nöjda med alla delar vi har via XEC Group och jag kan utan tvivel rekommendera dem till andra!
Vi reparerar din mobil snabbt, effektivt och till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi nyrenoverade mobiler till kanonpriser.
Mattias Y:
Reparerade skärmen på min IPhone 13 PRO Max och i samband med detta fick jag hjälp med mitt familjeabonnemang och uppkoppling hemma. Seriösa killar i butiken och väldigt kunniga.
STINA A:
Trodde bättre om Bahnhof som hade "sveriges nöjdaste kunder" de borde titta in här.
Apdyr router på tusen kronor som jag betalat för direkt, som jag därefter får "betala av" varje månad ( är inte gjord av pengar) konstigt svar av kundtjänst..nåväl därefter får jag några konstiga avgifter DÄR känner man som kund sig lite lurad, fyfan vad mycket stålat som gått åt! inget av dessa avgifter förstog jag skulle vara med heller.
Nu blir det att byta till Boxer eller något annat lite billigare.
Ni som tänker skaffa bredband hos dem -SKIPPA Bahnhof! Inte värt "säkerheten" de erbjuder om man blir barskrapad på köpet.
Tjingeling!
Anna Victoria P:
Beställde ett 100/100 bredband från bredband2 som skulle kopplas på samma dag som mitt bredband hos Telenor sades upp. Bredband2 lyckades av någon anledning inte koppla på bredbandet vid avtalad dag, så jag fick gå utan bredband i 5 dagar (inte jättekul när man har ett smart hem..). Efter 5 dagar bad de mig att ringa upp dem, varav det visade sig att de hade höjt priset från 269 kr till 349 kr (utan router), det priset vi avtalade om som fick mig att byta till dem som leverantör slutade alltså gälla innan de ens kopplat på bredbandet. De gav ingen som helst varning om detta innan tecknade avtal med dem, deras kundtjänst som jag fick prata med kändes inte utbildad inom området heller och verkade ha noll förståelse till varför jag inte var nöjd med deras hantering av situationen.
Räkna alltså inte med att bli leverad det du beställt om du tecknar bredband hos detta lurendrejeri bolag.
John H:
Sade upp mitt TV/bredband då de var mycket dyrare än alternativen. Vi kom överens om ett datum då de skulle släcka mina signaler så att nästa leverantör kunde ansluta sig istället, men ännu flera dagar efter detta datum har de fortfarande inte släckt signalen, så den nya leverantören har meddelat att de inte kan utföra anslutningen.
När jag kontaktade Allente sa de att "detta händer ibland, och att de beklagar det".
Seriöst, hur dåliga kan de vara???
Dmitrij N:
LÄMNAR INTE kvitto efter påfyllningen av mobil bredband
SÄMSTA kundservice jag varit i kontakt med
Har sagt upp avtalet efter ......
Därför gillar jag jordgubbe mer )
Martin L:
Haft Tre många år och nu slutligen som företagskund. Allt funkade bra tills jag skulle byta operatör.
Då blev jag instruerad att betala för hela sista månaden trots att abonnemanget hade gått över till ny operatör i mitten av månaden. Blev lovad att jag skulle få pengar tillbaka.
Fick inga pengar, utan istället extra fakturor för ytterliggare månader som de sedan skickade till inkasso. Detta togs bort efter samtal. Sedan dök en ny räkning upp en månad senare. Har väntat nu 2,5 månad på återbetalning. Skickade kontouppgifter i slutet av November till kundservice enligt instruktion
JANET A:
Fantastiskt hur man i 11 års tid sagt i slingan att kunderna är viktiga för dom och därför skulle ni uppskatta om man vill bla bla bla ändå får man sitta i en och en halv timme i kö och innan måste man knappa sig fram miljarder ggr för att lyssna på deras rena lögner. NEJ kunderna är inte viktiga för ni behöver byta ut era chefer som inte klarat uppgiften att förbättra kundkvaliten på 11 år ? Det är ju rent ut sagt pinsamt
MORGAN B:
Lite långa köer till kundservice, men de löser det mesta på ett bra sätt i slutändan. Har inte haft några större problem med Tele2, som de numera är en del av.
Janne J:
Från mitten på 80-talet och fram till 1990 bodde jag på Gröndalsvägen i Gröndal. När jag är i Stockholm så söker jag mig gärna till Gröndal igen. Skillnaden på Gröndal nu och då är stor. Det finns spår och spårvagnstrafik mitt i gatan idag. Pixel Palace är också en del av Gröndal sedan några år tillbaka. Ett café med datorer fanns knappast i någons tankevärld 1990. Det ser inte ut som det Gröndal som jag flyttade ifrån, men jag känner mig hemma då jag sitter på Pixel Palace med en surf och en latte och tittar på tvärbanans spårvagnar. Latte och mac-datorer förknippar jag numera med Gröndal. Jag brukar slinka in på Pixel Palace då tillfälle ges även om det inte är så ofta jag är i krokarna och får tillfället. Deras slogan är "Mera än ett IT-café" men det jag tagit del av är just café-delen. Det dröjer nog inte alltför länge innan jag sitter med en latte och något tilltugg. Deras latte är god och det finns fikabröd som passar till om man vill ha tilltugg.
HENRIK B:
Fick ett mejl idag om hur bra Tele2:s nya Unlimited-abonnemang kommer bli.
Sanningen är att de höjer priset kraftigt, så nu säger vi upp Tele2 hela familjen.
Har varit kund sedan nittiotalet, men det är tydligen inte värt något när den nya vd:n Kjell Morten Johnsen med styrelse kliver in och tokhöjer priserna.
Bye bye, tele2
Jörgen R:
Snabbt igång, snabb och professionell service. Har varit igång ett tag, servern fungerar felfritt. Har behövt hjälp vid ett tillfälle och fick svar och hjälp direkt. Rekommenderas!
Markus K:
Billiga produkter med bra prestanda. Tog enbart 2 dagar att få en ny tv levererad till dörren. Har inte haft tillfälle att ringa kundtjänst ännu efter ett par månader, så kan inte säga något om det. Dock skall man nog köra dessa tv-apparater genom boxar och inte genom antennsladd som jag gör just nu i studentlyan, för att få ut så bra bild som möjligt.
Diana S:
Har varit utan internet i 8 dagar, och GlobalConnect kan inte ens ge ett svar på när det ska fixas. De tar inget ansvar och lovar gång på gång att det ska lösas "inom några timmar" – men inget händer. Kundservice är helt okunniga och vet inte ens om att det finns en driftstörning. Däremot kan de utan problem höja priset för stadsnätet – för vad, exakt? Riktigt uselt!Hade gett 0 stjärnor om det var möjligt!
Simon S:
De är väldigt billiga visserligen! Jag mer än halverade mina mobilräkningar när jag bytte från 3. Men deras 3G-nät är dåligt (i alla fall i Uppsala). Det händer dagligen att jag tappar datalänken och inte kan kolla mailen etc. Men man får väl vad man betalar för. Jag blir dock lite irriterad när de ringer till mig och mina föräldrar m.fl. och försöker kränga mobilt bredband när det fungerar så pass dåligt.
Claudia M:
Jävlar bluff företag som har skickat bluff fakturor sen 2014!!! Utan tjänst eller avtal med dom!!! Se up för det här bluffen... nu har dom bytt namn och heter något annat för att fortsätter LURAR folk
Om du får FAKTUROR från alltele begär avtal och historik för tjänsten som är revererad.....
Jag har betalat 15000kr för luft
John H:
Företag som tillverkar mobiltelefoner med låg hållbarhet och sämst eftermarknad, jag har bytt ut min Sony Fuckin Ericsson K800i i 3 gånger och haft den mest inne på service. Dessa anlitar ett bolag som heter Anovo dit man måste skicka sin telefon, det tar tid och kostar pengar.
Jag hade önskat att ett företag som jobbar i en högt konkurensatt marknad också hade en eftermarknad med service som fungerar så det naturliga valet att välja en Sony Ericsson telefon är självklart när man ska byta till en mer uppdaterad lur, men det är det inte för mig längre.