Fulsäljare som ljuger om 5G och erbjuder Teliapaket som inte finns. Installatörer som lägger kabeln alldeles för ytligt på bara drygt 10 cm djup och monterar tjänstefördelare där de inte får sitta. Som erbjuder kompensation men som aldrig ger denna. Gör inte samma misstag som vi. Välj/vänta på 5G och lägg pengarna på en bra 5G-router.

GlobalConnect AB
4 omdömen om GlobalConnect AB
Riktigt påstridiga säljare, ger oseriöst intryck. Läs vidare om IP Only som bytt namn till Global Connect, samma företag. Vill uppmärksamma er om att det försäljaren uppger under samtal inte stämmer överens med innehållet i de detaljerade villkoren ni måste signera innan arbetet utförs. De har 24 månader (!) på sig att leverera en installation, och påstår att man då (efter 24 månader) kan bryta kontraktet om man vill utan att behöva böta 7000kr. Men läser man på om kunders erfarenheter så har detta inte gått ändå. Anmälningar...
De ringer och påstår att jag har beställt fiber. Sedan får jag mejl där de påstår att jag beställt. Kundservice ringer upp och säger att beställningen är på gång. Jag har skrivit och sagt i telefon att jag inte vill ha fiber åtminstone 5 ggr. Detta är ett företag du inte kan lita på. Sprid gärna detta vidare. Lägg på luren.
Tyvärr kan man inte ge 0 stjärnor. Horribelt företag. Struntar fullständigt i sina kunder och följer inte regler om markintrång. Handläggande lantmätare vet inte vad han sysslar med. Ignorerar allt. Globsl Connect, IP Only, är förlegat. Välj ett trådlöst alternativ. Billigare och med garanterat hög service nivå.