XEC Group AB

XEC Group AB

5.0 / 5 baserat på 18 omdömen
Välkommen till XEC Group AB!

Vi på XEC Group AB verkar inom 2 huvudsakliga områden - Facility management och IT. Detta gör att vi har en helhetslösning för ditt kontor så att du kan koncentrera dig på saker som är viktiga.

Tjänster inom facility management: Lokalvård, inredning, kontorsmaterial, kontorsflytt, mobil vaktmästare, bemanning, frukt och fika samt mycket mer.

Tjänster inom IT: Operatörstjänster, digital fakturahantering, mobiltelefoner, multiprinters, datorer, växellösning samt mycket mer.

Vi är experter på kontor och finns till för att skapa nöjdare medarbetare och öka lönsamheten för ditt företag.

Utmärkelser

18 omdömen om XEC Group AB

Sedan starten hos Reco 2021
 • 2023-03-24 Insamlad av företaget
  XEC är ett väldigt personligt företag och man känner sig väl omhändertagen som kund. När det uppstår frågor eller något händer, är de bara ett samtal bort! Jag får alltid snabbt svar antingen på mail eller telefon. De tar sig även tid att komma ut och göra kontroller på plats, för att säkerställa att man som kund är nöjd.

  Vid första genomgången är alltid städledaren med och om man vill göra ändringar så som hur man vill att saker ska vara placerade i skåp eller annat så är det bara att höra av sig, så blir det ändrat till nästa gång.

  XEC är duktiga på städ, har trevlig personal och bra underleverantörer. Jag uppskattar även att när man får leverans av städprodukter, så ställs dessa direkt in i städskåpet och lämnas aldrig bara i receptionen.

  Vi har startat med tjänsten städning, men kommer ta in dem på fler områden varefter. Jag kan med varm hand rekommendera företag att anlita XEC.
  Gilla
 • 2022-11-23 Insamlad av företaget
  Prisvärd och kvalitativ tjänst! Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om XEC Group AB
  2022-11-22 Insamlad av företaget
  Alltid trevlig bemötande som inträffar våra förväntningar både på snabb respons och service leverans.
  Hög kvalitet gällande produkter och tjänster.
  XEC uppfyller Gileead krav och kämpar för att leverera det dästa.
  Vi är glada över samarbetet med XEC vis olika tjänster som städning, underhåll, växt osv..
  Go XEC Go :)
  Gilla
 • 2022-11-22 Insamlad av företaget
  Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande. Stor eloge till den snabba hanteringen av vårt ärende, från kontakt till färdigställt arbete.

  Vi fick hjälp med en flytt av samtliga möbler i en av våra hyresbostäder. Vi behövde snabbt hjälp då en ny hyresgäst skulle anlända bara någon dag efter utflytt. Vi fick tips om XEC och valde dem för jobbet, något vi är väldigt nöjda med.

  // Victor Brandqvist på SB Properties
  Gilla
 • 2022-10-14 Insamlad av företaget
  Från första bemötande till att vi nu nyttjar tjänster från XEC har dialogen varit snabb och enkel. Nu har vi en värdefull partner som hjälper oss ta hand om allt som behövs för vårt kontor så att vi kan fokusera på vad som är viktigt för oss!
  Gilla
 • 2022-10-10 Insamlad av företaget
  Fantastiskt företag att jobba med!

  Otroligt professionella och service minded! Ger raka och ärliga svar, gör allt för att hjälpa till och hitta de bästa lösningarna för oss. Allt görs på ett trevlig sätt, med extremt hög servicenivå och alltid med ett leende.
  Har varit en öppen och ärlig dialog från dag ett vilket jag värdesätter väldigt högt!

  Vi är extremt nöjda med alla delar vi har via XEC Group och jag kan utan tvivel rekommendera dem till andra!
  Gilla
 • 2022-09-29 Insamlad av företaget
  Service minded och proffsiga ända ut i finger spetsarna.
  Gilla
 • 2022-09-09 Insamlad av företaget
  XEC har hand om städningen på vårat företag och vi är väldigt nöjda med både städningen och kommunikationen.
  Dom är engagerade, in lyssnande och tillmötesgående. Vi har stora och väldigt speciella lokaler men det finns inget att anmärka på med städningen, vi är väldigt nöjda.
  Gilla
 • 2022-06-22 Insamlad av företaget
  Vi blev bemötta proffsigt direkt, och de levererade från första stund. Vi förväntande oss bra kommunikation och hittills har vi fått väldigt bra återkoppling. Vi har idag städ 3 gånger i veckan samt att jag beställer kontorsmaterial från er.
  Vilket har fungerat väldigt bra och ni gör alltid ert bästa med att leverera det så snabbt som möjligt.

  Vi är mer än nöjda med ett gott samarbete :)
  Gilla
 • 2022-06-21 Insamlad av företaget
  XEC Group är väldigt serviceminded och har en bra/nära kundkontakt. När man får sin kontaktperson så är det också väldigt enkelt att få tag på hen, vilket vi gillar.
  Dom hjälper oss med allt från städ till eventpersonal på våra fester och det har aldrig varit några problem med något.
  Gilla
 • skrev om XEC Group AB
  2022-06-07 Insamlad av företaget
  XEC hjälper oss med allt från frukt till att högtryckstvätta altanen och allt gör de med engagemang och kvalitet!
  Gilla
 • 2022-06-04 Insamlad av företaget
  XEC har hand om all lokalstäd hos oss och jag är mycket nöjd med deras tjänster. De utför alltid städning med kvalité och jag kan lita på att det vi kommit överens om efterlevs. Samtliga medarbetare jag pratat med på XEC är mycket trevliga, service minded och gör alltid sitt yttersta för att vi ska vara nöjda. Jag är otroligt glad över den fina och regelbundna dialog vi har och att jag kan lita på att XEC tar fullt ansvar för städningen så att jag kan känna mig lugn och har utrymme att fokusera på annat. Tack för det fina arbete ni gör varje dag!
  Gilla
 • 2022-05-20 Insamlad av företaget
  Från första mötet med XEC var det ett självklart val för oss att välja dem. För oss har det blivit en extra kollega att förlita sig på när man behöver hjälp. Man möts alltid av en glad och positiv attityd, och inget är omöjligt för XEC!
  Gilla
 • skrev om XEC Group AB
  2022-04-06 Insamlad av företaget
  Jag får alltid ett trevligt bemötande och en fantastisk service. Raka och ärliga svar gör att jag slipper ouppfyllda förväntningar och irritation.
  Det är få saker i min kontorsvardag som detta bolag inte kan tillmötesgå eller lösa. Kontorsmaterial, snickerier, profilerade produkter, fönsterputs mm.
  Gilla
 • 2022-03-29 Insamlad av företaget
  Jag har höga förväntningar på mina leverantörer, detta då jag har haft kontakt med många kontorsleverantörer under mina år

  Jag rekommenderar absolut XEC. Detta då deras standard gällande service är skyhögt

  Jag har använt XEC i 2 år, och förutom kontorsartiklar, har jag använt deras vaktmästeritjänst, som jag absolut rekommenderar
  Gilla
 • 2022-03-24 Insamlad av företaget
  Bästa servicen och kvalitén som jag någonsin har upplevt. Jesper är extremt serviceminded och fixar det mesta även med kort varsel. Bra personlig kontakt och dialog vilket jag uppskattar mycket. Så smidigt att XEC Group tillhandahåller så många olika tjänster. Kan varmt rekommendera dem!!!
  Gilla
 • skrev om XEC Group AB
  2022-03-04 Insamlad av företaget
  Vi anlitar XEC för stort och smått och blir alltid lika nöjda! De fullföljer sina åtangande och levererar med bravur! Den snabba responsen och återkopplingen är guld värd när man arbetar på ett företag där det fattas snabba beslut och där man oftast behöver hjälp per omgående.
  Gilla
 • skrev om XEC Group AB
  2022-03-04 Insamlad av företaget
  Den absolut bästa leverantören jag haft. Min kontaktperson svarar oavsett när jag ringer och löser allt med ett strålande leende på läpparna. Innan vi fick kontakt med XEC lovade våra gamla leverantörer guld och gröna skogar men när det väl kom till kritan var det alltid problem eller småsaker som inte funkade som lovat. Innan vi skapade samarbetet så var tanken "ännu en leverantör som ringer" men som istället visade sig vara det bästa samtal jag haft. XEC har överträffat både mina förväntningar och dessutom förhoppningar. Kommer aldrig att byta leverantör efter detta.
  Gilla