Kontorsstädning på Gärdet

6 rekommenderade kontorsstädare på Gärdet, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Linnéa L
    Linnéa L: Fantastiskt företag att jobba med! Otroligt professionella och service minded! Ger raka och ärliga svar, gör allt för att hjälpa till och hitta de bästa lösningarna för oss. Allt görs på ett trevlig sätt, med extremt hög servicenivå och alltid med ett leende. Har varit en öppen och ärlig dialog från dag ett vilket jag värdesätter väldigt högt! Vi är extremt nöjda med alla delar vi har via XEC Group och jag kan utan tvivel rekommendera dem till andra!
  • Driver du städfirma i Gärdet?

• Vår ambition är att vara Stockholms trevligaste och mest flexibla städbolag!
    Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Kajsa J
    Kajsa J: Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också väldigt.aktsam med våra möbler. Att man även kunde ta hand om städningen gjorde flytten extra smidig och prisvärd.
  • Isa P
    Isa P: Så nöjd med min fönsterputs av Clean Quality. Alrig haft renare fönster och kvinnan som putsade var så noggrann vilket jag som kund blev helimpad av!
  • Charlesg
    Charlesg: Perfekt städning. Kommunikation företag-kund kan upplevas som trög. Pris konkurrenskraftigt.
  • Driver du städfirma i Gärdet?

• David P
    David P: Måleritjänster. Positivt bemötande vid offertstadiet. Mycket bra pris, lägst bland fem offerter. Fast pris inkl noggrann beskrivning av färgtyp etc. I slutliga offerten höjdes priset men ändå OK. Duktiga målare och slutresultatet helt OK. Trots fast pris blev priset över 50% högre. Kompromiss sänkte priset något. Tydlighet i kommunikationen saknades.