Alla kategorier Shopping Västra Götaland Göteborg Clas Ohlson AB

Clas Ohlson AB

Lilla Klädpressaregatan 1, 411 05 Göteborg — Visa karta

3.6 i betyg av 7 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 7 kunder tycker om Clas Ohlson AB

 • William J
  William J skrev om Clas Ohlson AB
  Har det mesta inom det mesta, ofta rätt billigt. Väldigt bra kundservice, med en månads öppet köp och då får man också ha öppnat och testat varan. Personal i butik brukar ha kunskap om de flesta varor, om de passar eller hur de fungerar.
  gillar detta
 • Camilla L
  Camilla L skrev om Clas Ohlson AB
  Det stora pluset är det låga priset. Stort sortiment, trevlig personal. Heja heja
  gillar detta
 • Mikael P
  Mikael P skrev om Clas Ohlson AB
  Clas Ohlson är en bra butik. Har det mesta till bra pris. Behöver man något som man inte har koll på var det finns att köpa så kollar man på CO. Ligger centralt och lätt att bara svänga förbi utan att det tar en timme extra. Brukar köpa kablar och skruv där.
  gillar detta
 • John D
  John D skrev om Clas Ohlson AB
  De har ett bra sortiment, dock så är kvaliteten inte alltid den bästa. Men de låga priserna i kombination med trevlig och hjälpsam personal gör det hela till en mycket bra affär!
  gillar detta
 • Jonas K
  Jonas K skrev om Clas Ohlson AB
  Clas Ohlson säljer nästan allt man kan tänka sig till ett mycket lågt pris. Det avspeglar sig ibland på kvaliteten som inte alltid är den bästa, men som vanligt får man vad man betalar för. Butiken är något rörig och ganska trång, så man gör bäst i att gå dit när det inte är så mycket folk där.
  gillar detta
 • Tomas M
  Tomas M skrev om Clas Ohlson AB
  Butiken erbjuder ett stort sortiment av allt-i-allo-prylar. Alltid värt att kolla in deras låga priser på dator- såväl som på verktygavdelningen. Butiken ligger i Femman och erbjuder gångavstånd till övriga centrum. Om du inte har något att göra en gråmulen dag så är Clas Ohlson värt besöket!
  gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Clas Ohlson AB
  Clas Ohlsson i femmanhuset är en stor butik med ett stort utbud. Här kan man hitta dt mesta som elektronik, husgeråd, hygienariklar som rakhyvlar, tejp, termos...det mesta! Butiken är lite konstigt upplags på två plan och man måste gå igenom de båda planen trots att man bara vill komma åt något som finns på entren på det övre planet. kanske en affärsidé? Bra priser, mycket billigare än på andra butiker med samma varor. Många kassor gör att det ofta inte är några köer.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Lilla Klädpressaregatan 1, 411 05 Göteborg
Kategorier