Ebba klipper bra, är rolig, trevlig och professionell. Jag har bokat ny tid såklart.
49 omdömen om Ebba
Tack för din fina recnesion. Vad kul att höra att du är nöjd med Ebbas arbete och redan bokat ny tid!
Trevlig och klipper noga och snyggt.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och klippningen.
Väldigt kunnig, bästa resultatet jag fått på mitt skandinaviska raka hår, supernöjd!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet.
Supernöjd! Kommer fortsätta gå hos Ebba 😍
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är supernöjd och planerar att fortsätta hos Ebba.
Skicklig och trevlig. Fick med mig en rad enkla skötseltips hem dessutom.
Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du är nöjd – och att skötseltipsen kom till nytta ✨
Ebba är jätteduktig och trevlig. Jag känner mig trygg när hon klipper. Supernöjd!
Stort tack för din fina recension! 💛 Vad härligt att höra att du känner dig trygg och supernöjd hos Ebba ✨
Trevlig att prata med och proffsig. Frisyren blev perfekt. Gav goda råd.
Tack för din fina recension, vad kul att frisyren blev perfekt
Hon var jätte trevlig och hjälpte mig uppnå exakt den looken jag ville ha, jag blev jättenöjd och fick lite tips om styling också. Jag kommer definitivt tillbaka!
Tack snälla för din fina recension! ✨ Vad roligt att höra att du blev så nöjd med både looken och stylingen – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 💛
very pleasant and patient hairdresser. makes it with passion!!
Thank you for your kind review! We’re glad to hear you experienced a pleasant and passionate service.
Trevlig och duktig! Så nöjd med min klippning!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med din klippning och bemötandet.