Rak, pedagogisk, trevlig, superduktig.
107 omdömen om Ebba
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Ebba är en toppenbra och trevlig frisör! Noggrann och ger bra råd om hårvård
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Ebba är grym! Lyhörd, skicklig och trevlig
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Skills with both people and scissors
Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear that you had a great experience. ✨
Ebba var mycket noggrann och lyssnade in önskemål. Hon kom också med förslag om styling och förklarade varför hon gjorde som hon gjorde. Mycket nöjd med resultatet!
Lyhörd, fokuserade på klippningen ,
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Gick från en mellanlång frisyr till en kortare page, vilket kan vara läskigt eftersom det finns en risk att det inte blir alls som man tänkt sig utan att man antingen ser ut som en pojke från 80-talet eller en kulturtant. Men Ebba fick till frisyren precis enligt min vision! Så lyhörd och noggrann, gick därifrån med ett leende på läpparna och kände mig snyggast i stan. Även nu några dagar senare när stylingen har lagt sig är jag supernöjd. Väldigt trevlig också och gick igenom hur hon stylade håret, vilka produkter hon använde...
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Ebba gjorde en otrolig klippning och balayage på mitt svarta hår, och jag kunde inte blivit mer nöjd! Hon var engagerad och kom med goda råd för just mitt hår. Man insåg snabbt att hon visste vad hon gjorde. Ebba fick mig att tycka om mitt hår igen!
Tusen tack för din fantastiska recension! Så roligt att höra att du blev så nöjd med din klippning och balayage. Vi hälsar Ebba och tackar för de fina orden! 😊✨ Varmt välkommen tillbaka! 💛
Toppen. Hon var trevlig och professionell. Anpassade sig efter vad jag ville och efter min hårtyp. Kan verkligen rekommendera!
Tck för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Otroligt proffsig, kunnig och trevlig! Längesen jag var så nöjd efter ett frisörbesök.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!