Elwira

254 omdömen om Elwira

Sedan starten hos Reco 2023
Maja G

Mycket mycket bra. Förstod exakt vad jag ville. Supernoga o trots att vi inte hann med finliret blev min frisyr jätte bra. Mitt hår är väldigt långt o tjockt så tiden jag hade bokat räckte inte till o ändå blev det kanon. Ska boka in en touch up för att avsluta det vi inte hann med. 10/10 möjliga.

Svar från Elwira

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet!

Robin J

Toppen! bra bemötande och fint resultat.

Svar från Elwira

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat!

Johanna P

Trevlig och duktig! Såg till det bästa att göra med mitt hår för stunden, är så nöjd med Elwira!

Svar från Elwira

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Elwira.

Fredrik O

Mycket bra service och supernöjd med resultatet.

Svar från Elwira

Tack snälla! 💛 Underbart att höra att du är supernöjd och uppskattade servicen

Joy H

Ödmjukt lyhört proffs med passion för hår och hållbarhet, oslagbar kombo!

Svar från Elwira

Tack för din fina recension! Så kul att höra att vårt engagemang och professionalism gör intryck!

Maria H

Otroligt duktig på både klippning och färg! Fått så många positiva kommentarer från vänner och kollegor! Jag är supernöjd!

Svar från Elwira

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är supernöjd och fått så mycket positiv respons!

Melinda Å

Jättetrevlig och proffsig. Blev super nöjd!

Svar från Elwira

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev supernöjd!

Frida L

Superduktig och trevlig, förstod precis vad jag ville ha och är såså nöjd med mitt hår!!!

Svar från Elwira

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och upplevelsen hos oss.

Alexandra V

Trevligt, inlyssnande på mina önskemål och kom med rekommendationer

Svar från Elwira

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du fick ett bra bemötande och tips på vägen.

Johanna E

Inlyssnande, snabb och effektiv. Bra konsultation.

Svar från Elwira

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och konsultation.