Jättenöjd med min klippning, supertrevlig!
44 omdömen om Marjorie
Tack för din fina recension! Vad glada vi blir att du är nöjd
Mkt bra! Mina lockar blev mkt finan
Tack för din fina recension! Härligt att höra att resultatet blev så bra.
Mycket vänlig och professionell. Lyssnade på mina önskemål och slutresultatet blev som önskat! Hjälpte tillsammans med en kollega att hitta rätt produkter till mitt hår som jag köpte med från salongen. Snabb och noggrann i sitt jobb
Tack för din fina recension! Vad härligt att du är så nöjd 😀🌸
Marjorie klippte min 10-åring och det blev precis som önskat! Sjukt snyggt! Dessutom jättetrevlig och hon pratade med dottern i första hand, vilket vi uppskattar. Vi kommer tillbaka, helt klart
Stort tack för dina fina ord! Vi är så glada över att ni haft en bra upplevelse 🌸✨
Proffsig klippning och ett vänligt bemötande.
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet
Supertrevlig och bra på att klippa!
Tack för din fina recension! Så kul att du är nöjd med resultatet.
Marjorie var trevlig, glad, inlyssnande och lätt att prata med. Hon förstod vad jag ville ha för frisyr och gav egna förslag till förbättring. Jag är jättenöjd med min nya frisyr.
Tack för din fina recension, vad kul att du är så nöjd med din nya frisyr.
Bästa Marjorie! Alltid lika nöjd då jag lämnar salongen. ⭐️ 👏
Stort tack! Vad härligt att du alltid går härifrån nöjd ⭐️
Trevlig och kompetent! Väldigt nöjd med klippningen!
Tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd, varmt välkommen tillbaka!
Klipp och färg!! Hon var väldigt trevlig, glad och bubblig i sitt bemötande. Lyssnade på vad jag ville ha och kom med inputs eller frågor för att försäkra sig om att vi hade samma förståelse. Resultatet blev precis som mina inspobilder vilket jag aldrig varit med om förut! Blev mer än nöjd!
Tack snälla för din fina feedback 🌟 Vad roligt att höra att du är så nöjd och att resultatet blev precis som du önskade 🤍 Vi uppskattar också att du kände dig väl omhändertagen och förstådd under besöket. Varmt välkommen tillbaka! ✂️✨