Hej! Michaela var genomgående professionell i både bemötande och snabb service. Upplevde henne som lyhörd och att hon brydde sig om både köpare och säljare.
Michaela Thulin
Michaela Thulin är mäklare på Croisette Höllviken
.Michaela Thulin har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Michaela Thulin har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 343 omdömen med ett betyg på 4.8. Michaela Thulin har haft 22 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
343 omdömen om Michaela Thulin
Det er verdensklasse af service der bliver leveret, har kun godt at sige om Michaela Thulin, det er nu 4 gang vi har hende som mælger fantastisk
Hon är otroligt trevlig och flexibel 11/10 🌸 :)
Michaela är väldigt kompetent och driven men framförallt har hon fingertoppskänsla att kunna känna av situationer. Ibland kunde jag bli otålig men hennes lugn gav mig hopp. Hon är den jag kommer rekommendera till andra.
Bra på visning och socialt varm. Kan ärligt säga vad hon tycker i olika frågor och håller inte bara med. Kan öka sitt tempo i återkopplingar och att hålla affärer levande, ibland har det dragit ut på tiden vilket gör processen onödigt lång.
Michaela var väldigt tillmötesgående ang visning, gav ett proffsigt intryck och var väldigt trevlig!
Allt mycket bra och proffesionellt
Michaela is a professional and organized sales person. Had a great experience with her
Professionellt och bra! Trevligt bemötande.
Väldigt professionell, hjälpsam och kunnig. Kan inget annat än att rekommendera Michaela!