Professionell mäklare! Öppen och ärlig!
Emir Salkic
Emir Salkic är mäklare på Croisette Malmö Slottsstaden
.Emir Salkic har varit registrerad mäklare sedan 2012-04. Emir Salkic har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-01 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 4.8. Emir Salkic har haft 25 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
244 omdömen om Emir Salkic
Tydlig och informerar under hela processen. Är tillgänglig och vill att bägge parterna blir nöjda.
Trevligt bemötande, fanns tillgänglig vid alla sorters frågor och funderingar. Tydlig och bekväm bostadsaffär!
Mycket bra! Vänlig proffsig rolig och ärlig. En mäklare som jag verkligen fått förtroende för! Kan varmt rekommendera Croisette och Emir. Johan Linde som har förmedlat kontakten mellan oss och Emir får en stor kram. Emir får en bamsekram. Tack för allt. Laila och Magnus
Bra och engagerad mäklare 👍🏻
Jag och min sambo fastnade för att Emir hade en rak och tydlig linje med försäljningen av vår lägenhet. Han sa vad han trodde vi skulle få för den och det fick vi. Han höll en rak kommunikation genom hela processen, och vägledde oss till rätt köpare.
Emir är precis den mäklare man vill ha! Jobbar hårt, bra på att hålla en uppdaterad och en person man bara direkt känner att man kan lita på. Oerhört professionell och besitter en gedigen erfarenhet.
Det kan man kalla fastighetsmäklare. Från dag 1 var allt studios planerat. Drivande och ansvarsfull man. Rekommenderas stark.
Emir mötte oss vänligt.Han var sakkunnig, gav tid till oss för att se huset och ställa våra frågor. Han är en duktig mäklare med enorm kunskap i sitt område.har mycket lätt att samarbeta med kunder.Han kunde snabbt ta fram information om huset som vi behövde.Han är en gedigen problemlösare,då han bearbetade fram lösningar som hjälpte oss för att inspektera vinden.Jag kommer varmt rekomendera honom till mina vänner och bekanter.
Emir är kommunikativ, effektiv och proffsig på sitt jobb. Han är mån om att både säljare och köpare får det bästa möjliga ut av en bostadsaffär. Emir upplevs som en väldigt snäll person vilket ger trygghet.