Philip Ekdahl

Philip Ekdahl

Philip Ekdahl är mäklare på Croisette Malmö Slottsstaden

Philip Ekdahl har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Philip Ekdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-05 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Philip Ekdahl har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

166 omdömen om Philip Ekdahl

Sedan starten hos Reco 2016
Jennifer B
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Ekdahl en del av Croisette Malmö Slottsstaden
Kulladal

Vi är supernöjda med Philip som mäklare i samband med vårt bostadsköp. Redan i första kontakten blev vi bemötta på ett engagerat och professionellt sätt. Han var alltid tillgänglig och gav tydlig information. Upplever Philip som pålitlig och kunnig. Han skapade en känsla av lugn och trygghet genom hela processen. Det hela gick smidigt och vi kan varmt rekommendera Philip till andra!

Håkan J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Ekdahl en del av Croisette Malmö Slottsstaden
Kulturkvadranten

Professionellt skött. Vi är nöjda med att få affären avklarad snabbt.

Carina S
Slottsstaden

Philip tog tag i lgh från start. Berättade vad som ingick i avtalet, tillval som kunde göras men var också tydlig med vad vi inte behövde. Genom förde försäljningen med trygg och säker hand. Råde oss genom hela processen fanns för frågor, svarade på mail och SMS. Philip är mäklaren vi kan rekommendera

Ulrika T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Ekdahl en del av Croisette Malmö Slottsstaden
Triangeln

Trevlig, proffsig och kunnig - Philip är någon att lita på! Alltigenom nöjda!

Rasmus Troedsson H
Triangeln

Proffsig, snabb och förberedd!

Boris B
Triangeln

Philip arbetade alltid professionellt och var respektfull och tillmötesgående under hela säljprocessen. Stark rekommendation!

Kristofer H
Västra Hamnen

Jobbar alltid med Philip när jag behöver hjälp av en mäklaren!

Erika K
Ribersborg

Philip har varit professionell, lyhörd och tillgänglig genom hela processen - tryggt och smidigt.

Johan I

Kunnig, tillgänglig, engagerad

Jerker N
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Ekdahl en del av Croisette Malmö Slottsstaden
Gryet

Philip har gjort ett riktigt bra jobb, noggrann, effektiv, klanderfri hantering