Trevlig och kunnig mäklare. Emir svarar snabbt på sms och mail. Kan varmt rekommendera honom.
Croisette Malmö Slottsstaden
Vi på Croisette Malmö Slottsstaden har erfarna och engagerade mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet. När du säljer din bostad med oss sätter vi alltid dina behov i centrum och skräddarsyr bostadsaffären efter dina önskemål, med mervärden som skapar extra fördelar. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga...
1644 omdömen om Croisette Malmö Slottsstaden
Sedan starten hos Reco 2014
Effektivt ! Otroligt bra bemötande av alla inblandade. Har redan rekommenderat er till andra som ska sälja. Mvh Annette och Tomas Holmqvist
Jättenöjda med mäklaren från croisette
Det var perfekt och jag är jättenöjd
Att välja annan mäklare än Anders Backman är näst intill oförståeligt. Har man hittat rätt så har man! Det här är tredje gången jag och min man anlitar Anders Backman på Croisette då vi känner ett sort förtroende för honom och med samma fantastiska resultat hela vägen. Jag och min man är mycket nöjda och tacksamma med den goda service vi har fått under hela vår försäljnings process. Hela säljprocessen har väldigt smidig och trygg för oss med Anders som vår mäklare. Då Anders är väldigt professionell, kunnig inom sitt arbetsområde,...
Professionellt rakt igenom. Tydliga och raka, varma och engarerade!
Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete och kände ett högt förtroende genom hela processen. Dialogen var alltid tydlig och enkel, och vi upplevde att Anders genuint engagerade sig i vårt bästa. Han drev försäljningen aktivt framåt och arbetade målmedvetet för att nå ett så bra slutpris som möjligt – vilket vi också fick. Vi kan varmt rekommendera Anders till andra som söker en trygg och driven mäklare.
Bra upplevelse från starten av köpet till slutet. Träffade 2 mäklare (tittat på 2 lägenheter) och fått både proffsigt och vänligt bemötande.
Mycket bra och tillförlitliga! Rekommenderar starkt denna mäklarfirma men framförallt Anders Backman :)
Vi har fått en väldigt bra upplevelse av Croisette Malmö Slottsstaden. Hela vägen från visning till tillträdesdagen har vi som köpare fått en känsla av professionalism, effektivitet och smidighet. Eftersom det var vårt första bostadsköp så bad vi mäklaren (Max) att vara extra tydligt med alla dokument etc. Hans bemötande och service förtjänar en extra eloge. Tack för en bra och smidig mäklarfirma!
Det är tredje gången jag använder Crosiette, dem erbjuder bra service, trevlig personal, tydlig i kommunikationen. Kommer såklart använda dem framöver igen.
Nöjd med information jag behövt samt kontakt med ansvarig mäklare på mitt objekt.
Superproffsigt, snyggt och smidigt från start till mål! Jag är ingen mäklare (och tänker nog aldrig bli det heller), men jag fick all info jag behövde samt på ett sätt som jag faktiskt förstod. Inga konstiga termer eller snåriga förklaringar, bra tydlighet och bra återkoppling hela vägen. Dessutom lyhörda för mina tankar och önskemål. Kändes tryggt, kul och riktigt välgjort!
Super god service fra Amar. Alt er gået efter bogen og alle aftaler oveeholdt. 👌
Bra råd och bra resultat. Nöjda!
Vi valde Rebecka Ovesen Wågert som vår mäklare. Vi är så nöjda med samarbetet! En otroligt professionell, engagerad och trevlig mäklare som verkligen gjorde hela processen smidig och trygg från start till mål. Rekommenderas varmt!
Allt gått snabbt o effektivt både vad gäller försäljning o styling, uppskattar också den snabba uppdateringen i samband m visning budgivning mm Kommer varmt rekommendera Anders o Hanna Tack Croisette för en smidig försäljning av min mammas lgh Mvh Lina
Mycket förtroendeskapande relation och en smidig hantering.
Helt fantastisk! Rebecka fick oss att känna oss trygga genom hela processen och fanns alltid där med stöd och guidning. Rekommenderas varmt.
Jättetrevlig mäklare och bra upplevelse överlag
Proffsigt, tydligt och noggrannt
Vi är supernöjda med Philip som mäklare i samband med vårt bostadsköp. Redan i första kontakten blev vi bemötta på ett engagerat och professionellt sätt. Han var alltid tillgänglig och gav tydlig information. Upplever Philip som pålitlig och kunnig. Han skapade en känsla av lugn och trygghet genom hela processen. Det hela gick smidigt och vi kan varmt rekommendera Philip till andra!
Emir är en trevlig och kunnig mäklare som är alltid ger sitt yttersta. Professionell i sitt bemötande och som ger trygghet i affären. Kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa bostad.
Professionellt skött. Vi är nöjda med att få affären avklarad snabbt.
Trevlig och lättsamt. Noggrann genomgång av handlingarna.
Engagerat bemötande, offensivt arbete på marknaden.
Vår upplevelse med Croisette är mycket positiv: snabb försäljning och excellent mäklare Jasmine Andersson. Tack vare henne blev det en superaffär där både säljare och köpare kände sig hörda. Jättenöjd!
Mäklarens proffesionella, tydliga och mjuka bemötande gjorde att jag valde Croisette. Resultatet av försäljningen blev bättre än förväntat och hela processen upplevdes som smidig och snabb. Helhetsintrycket är över förväntan och jag kan varmt rekommendera Jasmine Andersson till andra säljare.
Gick som förväntat. Lugnt och tydligt.
Det var en häftig och bra upplevelse. Mäklaren var mycket professionell.
Det var en häftig och bra upplevelse. Mäklaren var mycket professionell.
Philip tog tag i lgh från start. Berättade vad som ingick i avtalet, tillval som kunde göras men var också tydlig med vad vi inte behövde. Genom förde försäljningen med trygg och säker hand. Råde oss genom hela processen fanns för frågor, svarade på mail och SMS. Philip är mäklaren vi kan rekommendera
Jag har ett mycket positivt intryck av Emir. Proffsigt mottagande, kunnig, vänlig och serviceminded. Agerade objektivt vilket jag uppskattade. Sydde ihop affären med mitt köp helt enligt båda parters önskemål, snabbt och korrekt. Påbörjat försäljningsprocessen av nuvarande bostad. Genomtänkt tidsplan och en god dialog med Emir. Utmärk mäklare hittills!
Väldig trevlig bemötandet och allt gick snabbt och smidigt. Mäklaren gjorde allt som krävdes för en super bra affär och levde upp till alla förväntningar som vi hade. Vi fick all information som vi behövde samt vägledning till köpet.
Jag har haft jättebrakontakt med Jasmine och vill tacka henne för sitt updragg som hon har skött på ett bra sätt. Sedan gick processen smidigt med att underskriva överlåtelsekontraktet. Och jag tycker också mycket om hur kontoret ser ut med färgen.
Vi blev mycket trevligt bemöta från första visningen till påskrivet avtal. Vi hade stora förväntningar på huset, men det märktes att ingen bott i huset. Vilket kanske blev till vår fördel i budgivningen. Mäklaren har varit enkel att kommunicera med och hanterat allt på ett föredömligt sätt.
Croisette ,Det är bra med kunderna, hjälper mycket med att hitta lösningar på olika sätt. Jag är mycket nöjd med Croisette och fick jag sälja min lägenhet så snabbt. Tack,mvh Miguel
Trevlig, effektiv, lättsam, enkel att ha kontakt med, återkopplar snabbt
Engagerad, kunnig, informativ, lösningsorienterad är bara några ord för att beskriva Emir när han sålde min lägenhet! Super nöjd!
Vi är mycket nöjda med Jasmine som mäklare i samband med försäljning av vår lägenhet! Jasmine är professionell, engagerad och pålitlig i sitt arbete. Rekommenderar starkt Jasmine som mäklare!
Vi hade hjälp av Jasmine Andersson, mäklare på Croisette, i samband med försäljning av vår lägenhet. Lyhörd, proffsig och engagerad - rekommenderas varmt!
Professionel hantering från början till slut
Trevlig, proffsig och kunnig - Philip är någon att lita på! Alltigenom nöjda!
Återkopplade snabbt. Trevligt bemötande.
Proffsig, snabb och förberedd!
Philip arbetade alltid professionellt och var respektfull och tillmötesgående under hela säljprocessen. Stark rekommendation!
Kommer vara en långsiktig kund hos er. Tack för hjälpen.
Tycker Emir var mycket trevlig och ärlig i sin bedömning av vårt hus. Bra återkoppling när det varit visning på vårt hus.
Kunning mäklare, påläst, bra info, behjälplig Rekomenderas, en klass för sig jmf med de andra mäklarna vi träffade på de andra objekten
Personlig och hjälpsam service, kändes väldigt tryggt att sälja min lägenhet med hjälp av Jasmine och Hanna!