Klockrent bemötande och raka puckar. Helt i min smak!
Dilton Kyla AB
Dilton Kyla är ett familjeägt företag i Malmö som stöttar både privatkunder och företag över hela Skåne. Vi arbetar med helhetslösningar för värmepumpar – installation, service och reparation – och använder endast välrenommerade märken som Daikin, Panasonic och Mitsubishi. Tack vare vår gedigna erfarenhet inom kyla och värme...
55 omdömen om Dilton Kyla AB
Bra bemött och en stor skillnad på våra värme pumpar efter service .känns betydligt friskare luft
Vänligt ,trevligt bemötande, visar store kunskap om sitt jobb
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Lätt att komma i kontakt med o boka in service och trevligt bemötande vid bokning såväl som vid serviceutförandet. Funkade hur enkelt som helst med Dilton Kyla. Tack för utförd service!
Bra info från säljaren om olika modeller och möjligheter. Trevligt och konstruktivt besök på plats hemma hos mig. Flexibel diskussion kring mina behov och önskemål. Bra pris och utmärkt garanti på mitt slutgiltiga val dvs 2 st installationer Wilfa Narvik 30. Arbetet utfördes utmärkt på en och samma dag av två duktiga och trevliga installatörer. Sammantaget är jag helt nöjd och kan rekommendera Dilton. Jag ser nu fram emot fortsatt bra kontakt/service och många år av två perfekt fungerande värmepumpar. Mvh William
Bra och trevligt bemötande. Gav ett kunnigt intryck och tydlig feedback kring fel och åtgärder.
Vi köpte en ny luft-värmepump och fick olika förslag. Trevlig bemötande och snabb leverans. Bra kontakt och tydlig kommunikation. Super trevlig personal.
Trevligt bemötande. Bra montör.
Snabbt svar och bokning av tid från företaget. Bra genomfört jobb.
Service och professionalitet överträffade mina förväntningar
Punktlighet. Jättetrevligt bemötande. Smidigt att boka tid. Service på vår värmepump. Bra utfört arbete.
Mycket bra utfört arbete. Blev bemött på ett mycket trevligt sätt.
Bra kommunikation, bra service, kan lita på
Snabb leverans av fin panasonic värmepump med bra pris
Var punktliga. Tåg av sig skorna vilket uppskattas mycket. Trevligt bemötande.
Trevlig personal bra jobb på hel service rimligt pris.
Trevlig montör fik svar på alt jag frågade om.
Utmärkt service och kunnig service tekniker
verkligen inte imponerad. Ingen jag rekommenderar.
Skulle eg bara få en service av min befintliga värmepump, men blev övertalad att skaffa en helt ny. Ok. Jobbet skulle ta några timmar , men drog ut över hela dagen, 7-8 timmar. För när killen monterat in den nya pumpen fick han inte i gång den. Han kändes inte så kunnig när man ställde frågor till honom o först pratades om att den nya pumpen kunde repareras.... Nej tack!!! Så det kändes bättre när han återvände till verkstaden (10 mil t o r ) och återkom med ännu en ny. Fick göra om hela arbetet från scratch, så dagen blev...
En kille som kunde sina saker.
Finns bara positivt att säga angående beställd service. Har två äldre luft luft pumpar där jag var framför allt var orolig för innerdelen i källaren. Pumpen levererade inte längre som den gjort tidigare. Nils fixade till detta och pumpen går som ny igen och levererar värme. Kom på avtalad tid, enkel och rätt faktura, trevliga att ha att göra med. Hör av mig igen om jag behöver hjälp i framtiden. Mvh
Trevlig mottagande och kom på avtalad tid. Gjorde ett bra jobb
Bra respons. Trevlig kille. Gjorde jobbet!
Mycket bra hjälp när man behöver den.. Duktig personal, bra priser.. Tack
Bra service trevliga och kompetenta kom på utlånad tid
Ingenting att klaga på. Trevlig personal enl våra chaufförer. Trevlig helg
Snabbt och bra jobb utfört av en tekniker från Dilton Kyla AB.
Mycket bra Jobbat.. Hjälp när man behöver den, mycket tacksam.. Priserna är jätte bra, samt duktig personal..
Lugn, trevlig kille som kom på avtalad tid och gjorde en noggrann genomgång av vår luftvärmepump. Bra valuta för pengarna!
Trevligt bemötande och en ordentlig representant.
Snabbt och smidigt till vettigt pris.
Slarviga och ganska ointresserade. Såg mest till att göra rent på utsidan
Beställde service av luftvärmepump. Vilket inte varit gjort på ca 15 år. Hade väl inga större förväntningar på servicen, men det uppdagades att den behövde en tvätt också. Det var inga problem så servicemannen fixa det och nu fungerar den som ny igen. Allt gick mycket smidigt tillväga. Tack.
På tid, trevlig servicemedarbetare bra pris!
Bra offert och snabb installation , kunnig montör som var noga och gjorde en bra installation och testade att allt fungerade, genomgång av utrustningen, och städade efter sig
Så vitt vi har sett så blev servicen av tre luftvärmepumpar bra utfört. Servicemannen var snabb, och måste snabbt vidare då det fanns mycket mer att göra under dagen. Priset för servicen var rabatterat och förmånligt.
Snabb o bra installation. Dock sattes utomhus delen upp lite snett. Annars ok.
Vi fick inte den värmepump vi beställt. Den påstods vara slut. Ändå fortsatte man annonsera med denna efter det vi fick en ersättningsmaskin. Installationen uppdaterades och är nu i god funktion.
Service av två luft-luft-värmepumpar. Teknikern var duktig, noggrann och trevlig.
Trevlig kille som kom på utsatt tid och gjorde vad han skulle.
Väldigt dåliga att ha o göra med de jag ångrar mig att jag kontaktade de
Allt mycket bra mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Snabb o bra service trevlig personal
Bästa service i minsta väntetid/er
Snabb och effektiv hjälp med en krånglande AC till vårt vinrum. Allt löstes till det bästa och till en kostnad som var lite lägre än jag förväntat mig. Arbetet gjordes för en månad sedan och AC’n funkar fortfarande 😁👍
Beställning, leverans och installation fungerade utmärkt! Beställde skåp till utomhus enheten som inte riktigt monterades eller fästes tillfredställande, på härför avsedd plats.
Bra killar Bra service. Allt fungerar som det ska.
Jag är mycket nöjd med allt från första kontakt till installation. Hjälpsamma och prisvärda. Anna