Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

• BadgeFourYears
4.4
Ring 0320-359 33 Dela

Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna! Ekbergs Fönsterputs & Städ AB har sin bas i Kinna, men tjänster erbjuds över hela Västra Götaland. Med över 40 års erfarenhet av fönsterputs, städning och rengöring, är Ekbergs Fönsterputs & Städ AB en av de mest pålitliga och kvalitetsmedvetna aktörerna inom branschen. Våra...

628 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Sedan starten hos Reco 2022

Ulla B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevligt bemötande och väl utfört arbete👍

Peggy Z
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Enkel kommunikation. Mycket bra resultat av flyttstäd. Rimlig kostnad.

Karina R
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevlig personal och bra utfört arbete. Lätt att kommunicera kring avbeställningar eller bokningar av extra städ eller fönsterputs.

3280- Jonathan H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Alltid bra bemötande och städ :)

Cecilia J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Noggranna och smidiga i arbetet

Margaretha J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra och snabbt utförande. Kan rekommenderas.

Heidi B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket trevligt bemötande och fint jobb

Marie O
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Superbra service, vi hade klagomål på några punkter och fick väldigt fint bemötande i detta och dem ordnade det utan problem.

Ingalill L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Fönsterputs bra. Skulle uppskatta när putsen är inplanerad/omplanerad - att få information

Åke F
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Ekbergs gör ett bra städjobb och det utförs effektivt. Man passar den tid som vi har kommit överens om och om det blir några ändringar hör Ekbergs av sig.

Lotta G
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Fantastiskt bra för det mrsta! Enstaka misstag men inget att bry sig om.

Erik A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Min fru har jag har fönsterputs vår och höst. Vi är varje gång lika nöjda! Mycket trevlig personal som snabbt och effektivt putsar husets samtliga fönster. De lämnar efter sig blänkande fönsterrutor och mycket nöjda kunder!

Jonny D
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Vi har hemstäd varannan vecka. Och har så haft under ca:3år. Tycker att det fungerar bra. Vi har en god kommunikation, och min uppfattning är att de försöker tillmötesgå mina förväntningar gällande känslan av ett nystädat hem. Rent och snyggt resultat. Märks också att man är ansvarstagande i sin roll som representant för företaget. Uppkommer det små utmaningar så löser man det.

Margret Jigmyr B

Abonnemang utvändig fönsterputs. Perfekt Härligt att se bra ut 😊

Ingvar H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Lätta att ha att göra med. Trevlig personal.

Siv Ann-Britt E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Ett av fönstren blev inte bra!

Clay L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

De fungerar väl o flexibelt. Trivs bra med att det kommer en person som man lär känna

Håkan P
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevliga och duktiga killar som var hos oss

Lisa S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Vi är väldigt nöjda med Eva, men så fort de blir ny och yngre personal ser vi en markant sämre städning.

Arne E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Vänligt och korrekta bemötanden. Särskildt senaste gången. Glömt låsa för två gånger senast.

Leif P

Trevlig och kompetent personal

Elisabet H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra . Fönstren putsade snabbt och bra.

Diana C
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevliga gjort ett bra jobb bara kanon kommer anlita dom igen

Siv H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Underbar personal trevliga och jobbar på ett utmärkt sätt

Sirkka Liisa K
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Jag beställde storstädning av vårt hus. Var lite nervös infört eftersom det var allra första gången jag skulle få städning. (Vi är pensionärer) Vi är supernöjda och har inget att klaga på.

Carina N
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket bra bemötande snabb återkoppling och har en stor vilja att tillmötesgå mig som kund. Vi är jättenöjda med Etleva som städar hos oss. Hon har stor kunskap i städ.😊

Sören S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Jag har anlitat Ekbergs sedan 19 år och ett antal månader.Detta för att jag är nöjd med Ekbergs. Tidigare anlitade mamma L Ekberg också. Bemött bra Förväntningar har vi väl alla. Köpte städning av bostad. Kanske skulle det vara något som överträffar förväntningar men detta har uteblivit. Hälsningar

Birgitta J

Tack vara Jonatan och Amanda har det funkat bra

Helene J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Suveränt! Lyxig känsla att komma hem till ett nystädat hem. Lätta att komma i kontakt med, och flexibla. Rekommenderas!

Jonatan M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Superbra upplevelse. Effektiva och proffsiga!

Rebecca S

Otroligt nöjda, snabba & proffsiga

Carina H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra med samma personer som kommer varje vecka. Mycket trevliga, väldigt nöjda med Carro o Lena👌👌

Johanna R
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Anlitade Ekbergs för flyttstäd och det blev fantastiskt bra!

Lena O
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevlig första telefonkontakt och lika trevligt vid andra kontakt trots att det var två saker som behövdes åtgärdas

Per Olof A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Jag nöjd och kan varmt rekommendera er

Cecilia A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Alltid positivt när jag ringer och bokar fönsterputs. Känner mig trygg när det är typ samma personer som kommer och putsar då jag inte är hemma. Nöjd med resultatet.

Stig C
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket belåten med städningen. Men vid fönsterputsen glömde ni några fönster på utsidan källare, men ni är förlåtna. Se fram.mot storstädning eller vad vi kallar det efter 80 år tycker jag kan unna mej det.

Inger A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Snabbt smidigt rena fönster även källarfönster utvändigt

Karl E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Tjänsten som Karl-Evert har köpt är Flyttstädning. Familjen inklusive fastighetsägaren granskade utförandet och var mycket väl nöjda med tjänsten. Kontakten med företaget har bemötandet varit suveränt vänligt och korrekta. Därmed kan vi rekommendera företaget till andra vänner eller släktingar.

Henrik R
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Träffade ingen personligen , men vi var mycket nöjda med städningen. Jag hoppas att de som köpt huset är lika nöjda. Tack så mycket!Det var en trevlig tjej som man hade i telefon när vi beställde tjänsten

Ellinore H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Nöjd med utförandet, jätte fina fönster!

Ann-Cathrine T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket bra städat och trevlig personal

Mattias S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevlig och bra personal som utför det professionellt och med hög servicekänsla.

Mona S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevliga och effektiva killar. Gjorde ett bra jobb

Louise J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket duktig och trevlig personal!

Irene L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Helt nöjd Trevliga killar Fönstren blev rena Berygknapparna hur fungerar dom??

Nicole S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Vissa saker i huset va super smutsigt och när man ser en förändring kannan inte annat än att bli nöjd.

Andreas L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Väldigt nöjda med deras tjänster, vi har haft hemstäd i många år och använder även deras fönsterputs tjänster

Irene J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket bra på alla sätt. Flexibla och pålitliga

Sigrund W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket duktiga och trevliga fönsterputsare.Mycket nöjd Som pensionär är kostnaden även viktigt.