Det fungerade jättebra,men jag förväntade mig att de skulle ta kontakt med mig och inte bara skicka en räkning.
Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna! Ekbergs Fönsterputs & Städ AB har sin bas i Kinna, men tjänster erbjuds över hela Västra Götaland. Med över 40 års erfarenhet av fönsterputs, städning och rengöring, är Ekbergs Fönsterputs & Städ AB en av de mest pålitliga och kvalitetsmedvetna aktörerna inom branschen. Våra...
774 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
Sedan starten hos Reco 2022
Rena och fina fönster. Trevliga killar!
Mycket trevlig och kunnig personal. Kommer på utsatt tid. Utförde fönsterputs. Kan rekommenderas!
Snabbt o bra jobb. Rekomenderas. Tack
Gick snabbt att få en tid. 👍🏼
Jättebra jobb och en väldigt trevlig kille 👍
Noggranna o trevlig personal
Bra service och fick fina rutor!
Jag köpte hemstäd och fönsterputs till ca 150 kvm och är riktigt, riktigt nöjd. Vänligt bemötande från administration och trevlig städ- och fönsterputspersonal. Tänker fortsätta regelbundet.
Dom gjorde flyttstädning och det är ju även fönsterputs som ingår. Lägenheten var skinande ren i varenda vrå och det gick igenom helt utan anmärkning. Har anlitat Ekbergs tidigare och var lika nöjd då. Rekommenderar företaget till vänner som flyttar och vet att jag kan stå bakom den rekommendationen.
Balkongen utvändigt blev inte bra. Annars är jag jättenöjd.
Snabbt och smidigt med fönsterputs! Trevliga och kunniga personer som utförde jobbet!
Mycket trevlig personal gjort ett mycket bra jobb snabba kan rekommendera det till mina vänner Fönstren blev som nya
Vi blev mer än nöjda,det blev så rent. 3 numer vita hus
Bra jobb, smidigt.. snabb leverans
Fina, rena fönster helt enkelt👍
Duktiga, trevliga, gjorde det där lilla extra, snabba! Supernöjd varje gång de kommer!
Bra arbete. Trevligt uppträdande personal.
Alltid bra bemötande från deras anställda. Bra utrustning. Använder dem primärt för fönsterputs men har även anlitat för flyttstäd. De har städat på flera av de arbetsplatser jag jobbat på.
Väl utfört arbete och trevligt bemötande
Trevligt bemötande av utföraren och ett väldigt bra utfört jobb.
Vi är jättenöjda! Snabba svar på våra mejl. Fint städat! Vi är väldigt nöjda!!
Ojämn kvalité på fönsterputs numera. Har ju använt denna tjänst i många år från Ekbergs. Förr om åren tycker jag det var väldigt proffsig jämn kvalité. Oftast samma trevliga personer som kom och allt blev alltid snyggt och rent. De sista åren med nya personer inte varit lika professionella. Ibland toppenbra rent och snyggt och nästa gång flammigt randigt och måste göras om. Ibland noggran och trevlig person ibland inte lika vänliga ej heller alltid rent å fint.
Snabb och effektiv fönsterputs med mycket bra resultat.
Trevligt bemötande både vid bokning och besök! Vi är supernöjda med Martin och arbetet som han utförde ( in-och utvändig putsning samt mellan alla fönster). Vänliga hälsningar Gerd Jansson/Tommy Olsson
Helt ok. Positiva och trevliga killar.
Snabb, duktig och trevlig personal
Vi är supernöjda! Så tacksamma för den fina städningen och fina fönsterputsen
Gjorde rent fönsterkarmar utan jag behövde säga till.
Snabbt, Smidigt och bra! Rekomenderas
De kom på utsatt tid och gjorde ett jätte bra jobb.
Bemötande helt ok! Vi förväntade oss ett avtal med putsning var 6:e vecka, vilket inte alltid har stämt! Vi skulle önska en avisering( sms) om när de ska komma och en bekräftelse att de varit här! ( detta sker hos ett annat välkänt företag.) Sammanfattningsvis är vi nöjda med kvaliteten på fönsterputsningen!
Det gick snabbt att boka och resultatet gör att vi ser bra ut 😊
Trevligt bemötande. Snabb och noggrann. Fönstren blev jättefina. Kommer anlita Ekbergs Fönsterputs fler gånger.
Kom i tid. Trevligt bemötande Noggrann
Snabb o effektiv tvätt, bra resultat.
Smidiga, trevliga, och snabba.
Blev supernöjd med flyttstädet!
Besviken på upplysningen kostnad 500 kr o rotavdrag. Räkningen 950 -450 . 500 kr för 20 minuters jobb?
Köper fönstertvätt villa. Bra bemötande om jag träffar/ser dem när de är hos mig. Tycker inte tvätten är super. Ofta randiga fönster efterår.
Trevliga killar som putsade mina altanfönster, skulle/ska anlita Ekbergs Fönsterputs och Städ igen när det blir dags igen. Alltid trevligt bemötande när man ringer, har bara gott att säga om Ekbergs. Alla dar i veckan: Ekbergs Fönsterputs och Städ.
Jag anlitar Ekbergs för gräsklippning och fönsterputs och är mycket nöjd med utförda arbeten och bemötande.
Städtjänst, trevlig och noggrann personal som alltid gör ett gott jobb!
Bra resultat, pris och bemötande.
Jag är mycket nöjd med fönsterputsningen i min lägenhet. Snabbt och bra bemötande. Både vid beställning via telefonsamtal och av de två som utförde arbetet.
Ekbergs är bra att ha att göra med . Men en sån urdum utvärdering Hur ska man ange betyget Gick inte att föestå
Vi är nöjda med allt. Mejlkonversationen var smidig med snabba svar och städningen utfördes till stor belåtenhet. Tre personer städade i sex timmar i vår mammas lägenhet. Vi kan rekommendera Ekbergs!
ALLT, helt fantastiskt bra !!! Mycket bättre än vi kunde drömma om .
Fönsterputs! jättefina fönster tack för ett bra jobb, dom är gamla o slitna men ni lyckades jättebra! Tack
Fönsterputs är firman mycket bra på. Städ och slutdstäd går att förbättra. Bemötandet i telefon och över "disk" väldigt trevligt och bra. Omstäd som det blev två gånger, inga problem men lite onödigt i mitt tycke..