Lätt att få tag på vid behov Kunniga
Ekonomieffekt Sverige AB
28 omdömen om Ekonomieffekt Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2026
Alltid tillgängliga och hjälpsamma!
Jag tycker att de har ett trevligt bemötande och inget ett professionellt intryck. De är lätta att få kontakt med och har inge problem att ta fysiska möten, något jag uppskattar. De visar stort tålamod för företagare som kanske inte har tid att lägga på att få in alla underlag i tid.
Carina på Ekonomieffekt, Sjöbo har alltid bemött mig oerhört vänligt, tryggt och proffsigt. Med denna service blir det lätt att sköta min lilla enskilda firma. Jag är innerligt tacksam 🙏
Nu har jag jobbat med dem i 6 månader och dom har varit väldigt hjälpsamma med allt jag har frågat om och bett om. Det tar inte lång tid för dem att återknyta. Kunskaps nivån upplevare ligger på en hög nivå.
Ekonomieffekt har ett proffsigt men ända litet och familjärt kundbemötande mot mig. De sköter bla moms, skatt, deklaration mm till mitt företag. Aldrig några problem från deras sida. Korrekta och seriösa med andra ord. Väldigt nöjd med dem och jag kan verkligen rekommendera dem till andra företag.
Det funkar ok, men har blivit dubbelt så dyrt på ganska kort tid.
Bra service, och bra kundbemötande
Tar väl hand om sina kunder och gör ett proffsigt jobb. Kan rekommendera dem skarpt!
Alltid lika hjälpsamma och positiva.
Jag är mycket nöjd med Sofie Olsson. Lätt att kommunicera med och hon håller koll på allt som behöver göras.
Ny bokföringsbyrå så ännu inte fått en klar uppfattning, men ännu så länge bra leverans och professionellt bemötande.
Bra leverans. Kunniga och pålitliga. Något dyra för min budget.
Jag tycker att Kristoffer lyssnar och är duktig på att kommunicera! Kan bli bättre på att vara mer aktiv på att framföra möjligheterna om vad som kan bli konsekvenserna om vi inte gör så eller så här!
Mycket seriös firma som hjälper med allt som har med bokföring. Och företag och göra. Bra kemi med personalen känner sig alltid trygg och prata med dom. Skulle rekommendera dom till folk som vill ha en trygg och bra byrå
Ekonomieffekt hjälpte mig igång med mitt nystartade företag, svarade proffsigt på alla mina frågor och har gett mig rådgivning hela vägen. De sköter min löpande bokföring och jag är så nöjd då allt flyter på smidigt!
Allt fungerar som förväntat ! 👍
snabba och effektiva lätt att komma i kontakt med dem
Trevlig o effektiv personal. Administrerar vår löpande bokföring
Jag är väldigt nöjd. Det enda jag vill ändra på är kort datum på deras fakturor. . De borde ha 30 dagar istället
De är ALLTID tillmötesgående, hjälpsamma och man känner sig alltid välkommen!
Mycket bra service och samarbete!
Vänligt och professionellt bemötande. Jag lämnade in min kasse med bokföring och var mycket nervös inför mötet. Christoffer lugnade mig och allt har utvecklats mycket positivt. Jag känner mig trygg. Waileth Persson
Snabb o bra service och trevlig Sofie Lättillgänglig Mycket nöjd
Alltid professionellt, in lyssnande och med ett lugn som signalerar "detta kommer gå bra, detta löser vi". Jag har valt Ekonomieffekt på rekommendationer av en kollega. De förväntningarna har införlivats. Jag har en mycket god erfarenhet och känner stor tillit till Ekonomieffekt. De hjälper mig med bokföring, bokslut och deklaration med tillhörande uppgifter.
Dom jobbar snabbt och effektivt aldrig några problem med min deklaration
Bra kontakt, man blir sedd och hörd. Även om man är ett mindre bolag. Finns intresset att hjälpa dig så du och ditt bolag växer. Win win situation alla dagar i veckan rekommenderar jag deras tjänster
Skickliga. Stöttande v vänliga