Tatjana på EkonomiVision är väldigt professionell och noggrann! Jag har aldrig fått så ordentligt och snabb hjälp som med henne. Företaget ger mycket värdefulla tips och råd, som har redan hjälpt mitt företag i utveckling och framgången. Har bytt min revisor efter 7 års till EkonomiVision nu och varmt rekommenderar det!
EkonomiVision Stockholm AB
4 omdömen om EkonomiVision Stockholm AB
Jag rekommenderar varmt detta bokföringsföretag till alla som värdesätter professionalism, ansvarstagande och hög kvalitet på tjänsterna. Allt arbete utförs noggrant, effektivt och i tid, och kommunikationen är alltid tydlig, vänlig och professionell. Redan från början märks ett stort engagemang samt ett personligt och individuellt bemötande av kundens behov. Företaget säkerställer en smidig och korrekt bokföringsprocess från start till mål. Jag är mycket nöjd med resultaten och kan med full trygghet rekommendera detta företag som en pålitlig långsiktig samarbetspartner.
Jag har använt detta redovisnings- och faktureringsföretag i många år och är mycket nöjd med deras service. Arbetet har alltid varit professionellt, pålitligt och smidigt. Ett särskilt tack till Tatiana för hennes engagemang, kompetens och stöd genom åren. Jag är mycket tacksam för all hjälp och kan varmt rekommendera både henne och företaget. Bästa servis jag fåt i mitt hela arbete tid!
Jag är mycket nöjd med samarbetet med EkonomiVision Stockholm AB. Tatjana har hjälpt mig att skapa ordning i företagets ekonomi, infört smarta digitala lösningar och ser alltid till att allt blir gjort i tid. Den månatliga genomgången av företagets ekonomi ger mig en tydlig överblick och gör att jag kan fokusera på min verksamhet. Jag uppskattar särskilt den personliga servicen, den snabba kommunikationen och de praktiska lösningarna som har effektiviserat hanteringen av leverantörsfakturor och bokföringen. Rekommenderas varmt!