Ellebrinks Begravningsbyrå
Välkommen till Ellebrinks Begravningsbyrå!
Vi är din auktoriserade begravningsbyrå i Östersund och har förståelse för hur svårt det kan vara att förlora någon som står dig nära. Som anhörig ställs du då inför att hantera ett antal praktiska frågor som begravning, juridiska frågor med mera. Du kan då kontakta din närmaste begravningsbyrå eller börja planera begravningen online. Där kan du välja begravningsform, gravplats, musik, kista, urna, blommor, gravsten och mycket mer. Du kan i lugn och ro gå igenom vad som känns rätt för att sedan kontakta oss på Ellebrinks Begravningsbyrå så guidar vi dig mot en minnesvärd ceremoni.
Utmärkelser
Läs vad 96 kunder tycker om Ellebrinks Begravningsbyrå 2
2020-12-27Verifierad kund
Köpt kista och urna samt kistläggning av maken.
Trevligt, vänligt och kunnigt bemötande.
Företaget levde upp till de förväntningar som vi hade.
Ellebrinks är att rekommendera.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-12-24Verifierad kund
Begravning av min mor med allt vad det tillhör, trevligt bemötande i en trevlig miljö.
Det har fungerat mycket bra stort tack till
Helen och Mårtenskrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-12-13Verifierad kund
Anlitade Ellebrinks begravningsbyrå efter att min fru och min dotters mamma gått bort. Bemötandet var väldigt bra och proffesionellt. Vi upplevde stor förståelse i vår sorg och fick goda råd under processen. Vi är väldigt nöjda!
2020-12-11Verifierad kund
Allt funkade som jag hade förväntat mig, personalen var trevlig och tillmötesgående.
2020-12-09Verifierad kund
Vi jobbar i samma branch. Alltid trevligt bemötande och tjänstvilliga.
2020-10-01Verifierad kund
Fick ett mycket bra bemötande när jag besökte byrån för omhändertagandet av min avlidna hustru. Omtänksamhet och empati
2020-09-23Verifierad kund
Bemötande i planeringen för begravningen helt ok.
Det som drar ner betyget var att en ändring jag ville göra på blombandet inte gjordes.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-09-19Verifierad kund
Begravning och minnesstund.Bouppteckning.
Bra bemötande. Kändes tryggt, fick bra hjälp av vad som behövdes för att ordna det.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-09-17Verifierad kund
Ett företag med kunniga och lättsamma medarbetare. Väldigt lyhörda. Trevliga och en väldigt vacker lokal.
2020-09-06Verifierad kund
Begravning + Bouppteckning
Professionellt bemötande med känsla
Bra samarbetsklimat
Rekommenderas varmt!skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-09-05Verifierad kund
Begravningsgudstjänst jag blev bra bemött dom var hjälpsam på alla vis
2020-09-03Verifierad kund
Skötte dödsboförvaltning, allt var enkelt, de skötte precis allt.
2020-08-17Verifierad kund
Allt det vi kom överens om och som blev gjort, var väldigt bra. Från person till handling.
2020-08-12Verifierad kund
Ellebrinks ombesörjde min frus begravning. Detta utfördes på ett fantastiskt bra och värdigt sätt.Vi är mycket nöjda med det sätt vi blev omhändertagna hos dem.
2020-08-12Verifierad kund
En begravning och bouppteckning. Mycket tillmötesgående personal trevligt och professionellt bemötande. Är mycket nöjd med deras hjälp. Jag rekommenderar till fullo Ellebrinks.
2020-07-28Verifierad kund
Professionellt och respektfullt bemötande, bästa rekommendationer
2020-07-28Verifierad kund
Begravningsuppdrag
Inte så nöjd med bemötandet verkar som allt gick ut på att tjäna så mycket pengar som möjligt.
Jag förväntade mig ett vänligare och mer tillmötesgående bemötande i en svår stund som denna.
Upplevelsen blev tyvärr inte så positiv för min del.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-07-16Verifierad kund
Begravning och bouppteckning.
Personligt och bra bemötande
Jag hade inga speciella förväntningar men tycker företaget var bra. Kommer anlita dem för testamentskrivning.skrev om Ellebrinks BegravningsbyråTack för fina ord Gunilla. Vi hjälper dig självklart med testamente MVH Helen & Mårten
2020-07-16Verifierad kund
Begravning jag är jätte nöjd med på vilket sätt jag har blivit bemött och på vilket sätt ni har ordnat begravningen
2020-06-30Verifierad kund
Vi blev fint bemötta, bra information, påminnelser om vad som behövdes göras, enkelt för oss när man har svårt att tänka klart.
2020-06-29Verifierad kund
Jag tyckte de var mycket bra. Ingav förtroende.
2020-06-18Verifierad kund
Pappas begravning vart vacker, fin och ett varmt minne att bära med mig. I en väldigt sorglig stund.
Ni fanns hela tiden som stöd, ställde upp ordnade allt så fint.
Väldigt tacksam 💕skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-05-20Verifierad kund
Bra bemötande vid planeringen och genomförandet av min fars begravning. Vi är mycket nöjda.
2020-05-14Verifierad kund
Väldigt trevligt bemötande och tjänster utöver vår förväntan. Familjärt
2020-05-08Verifierad kund
Lyhörda, respektfulla, trevliga, empatiska, kunniga och proffsiga.
2020-04-30Verifierad kund
Jag köpte en begravning.
Bra bemötande av personalen.
Förväntningarna som jag hade blev uppfyllda.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-04-24Verifierad kund
En begravning, kista och urna.
Mycket tillmötesgående personal och trevligt bemötande.
Jag ville ha en fin begravning för min son och den blev över förväntan. Mycket fin och stämningsfull var den.
Trevlig kunnig personalskrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-04-24Verifierad kund
Begravning.
Ett mycket värdigt och trevligt bemötande, jag rekommenderar till fullo Ellebrinks Begravningsbyrå.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-04-04Verifierad kund
Begravning med ett mycket professionellt bemötande, precis vad som behövdes. Vi anlitade er i samma ärende för 7 år sedan och redan då var omdömet mycket positivt. Det känns dock som om ni har vässat utbudet ytterligare, tex foto av båren med alla blommor var mycket uppskattat.
2020-04-01Verifierad kund
Då vi förlorat vår älskade Bengt möttes vi av omtanke, respekt, värdighet, trygghet, värme och vägledning i den mycket svåra situation vi befann oss i.
Hjälpen vi fick var ovärderlig!skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-03-31Verifierad kund
Begravning
Snabbt, tydligt och bra
Som ovan
Jättebraskrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-03-31Verifierad kund
Anlitade dom för begravning på vår mamma. Blev jättefint bemött och fick all den hjälp vi önskade. Begravningen levde verkligen upp till våra förväntningar, så fin !!!
2020-03-29Verifierad kund
Jag och min syster blev bemötta med värme och respekt. Vi fick det vi beskrev, som var enligt vår mammas önskan.
2020-03-16Verifierad kund
Vi köpte en begravning.
Vi blev mycket väl bemötta av personalen.
Våra förväntningar blev mycket väl uppfyllda.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-03-14Verifierad kund
Begravningsceremoni samt hjälp i samband med dödsfall. Proffsigt och tryggt bemötande. Allt har fungerat som förväntat
2020-02-03Verifierad kund
Ellebrinks skötte allt före under och efter min mans begravning till stor belåtenhet, från första mötet och alla kontakter både på telefon och personliga möten. Förväntningarna på företaget levdes upp till fullo.
Sammanfattningen blir att jag och resten av familjen är helt nöjd med det arbete Ellebrinks utförde.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2020-01-25Verifierad kund
Tog hand om begravningen på ett proffsigt och omtänksamt sätt.
2020-01-24Verifierad kund
Köpte hjälp med begravning och bouppteckning. Är mycket nöjd med deras hjälp och bemötande.
2019-12-22Verifierad kund
Bra bemötande, trevlig personal och lätt att komma i kontakt med.
2019-12-19Verifierad kund
Helen hade ansvaret för mina barns Mamma och min Frus begravning,
Hon tog till sig alla våra önskemål och gjorde begravning både vacker och värdig för alla som var där, vi kände oss väldigt trygga och nöjda med allt.skrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2019-12-16Verifierad kund
Vänligt professionellt bemötande i samband med vår mammas bortgång. Allt ordnades smidigt och på bästa sätt. Tack!
2019-12-16Verifierad kund
Trevligt bemötande
Proffsiga
Kände mej lugn när jag var därskrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2019-12-14Verifierad kund
Vi fick mycket fint bemötande och bra hjälp före och vid mammas begravning! Mycket att tänka på vid dessa stunder i livet så tacksam för bra vägledning!
2019-12-11Verifierad kund
Begravning
Dokument
Samtal
Information
Ceremoniskrev om Ellebrinks Begravningsbyrå -
2019-12-06Verifierad kund
Fantastiskt mjuk och proffsig hjälp i samband med mammas begravning. Otroligt fint arrangemang med närvaro, känsla och lyhörd för detaljer. Vi fick det finaste minnet som dokumenterades med bilder av Ellebrinks.
Överträffade alla förväntningar och rekommenderas varmt!
Helen, TACK för all hjälp i denna stund!skrev om Ellebrinks BegravningsbyråTack för värmande ord Anna-Carin ❤️ Kärlek och kram till dig och din fina familj Helen