Mattias Arnkvist

Mattias Arnkvist

Mattias Arnkvist är mäklare på ERA Fastighetsförmedling Täby

Mattias Arnkvist har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Mattias Arnkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Arnkvist har haft 26 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det allra bästa med att jobba som mäklare är att det är högt tempo. Det är ett mycket varierat jobb och ingen dag är den andra lik.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt lyhörd och serviceinriktad mäklare. Dessutom är jag mycket bra på försäljning. Egenskaper som är väldigt bra att ha i detta yrke.

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig umgås jag helst med min sambo och reser. Vi åker gärna till Italien!

2022-10 - 2023-09

254 omdömen om Mattias Arnkvist

Sedan starten hos Reco 2012
Ludwig S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
Hägernäs

Jag kan varmt rekommendera mäklaren Mattias för den enastående insatsen han gjorde vid försäljningen av min bostad. Mattias visade sig vara oerhört engagerad och tillgänglig, svarade snabbt på alla mina frågor och skapade en trygg känsla genom hela processen. Prisvärdheten i Mattias tjänst imponerade verkligen på mig. Trots att han erbjöd konkurrenskraftiga priser, levererade han en service av högsta kvalitet och arbetade hårt för att säkerställa att jag fick bästa möjliga pris för min bostad. Det visar på hans dedikation...

Katarina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
Näsbypark

Vi är mycket nöjda med bemötandet och hanteringen kring köpet av Kryssarvägen 3. Mattias är trevlig och professionell.

Erik Ö
Näsbypark

Mattias är mycket kunnig, ambitiös och trevlig mäklare, kan varmt rekommendera hans tjänster.

Maya O
Hägernäs

Tycker Mattias var väldigt bemötande och trevlig vilket är väldigt viktigt. Han levde upp till alla mina förväntningar som jag hade.

Niclas S
Hägernäs

Professionell, kunnig om området och föreningen samt lägenheten. Kändes som en bra balans mellan säljare och köpare.

Margareta E
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
Märsta

Vi är mycket nöjda med Mattias hjälp att sälja framförallt tydlig plan som följdes under hela processen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Claes-Göran B
Täby

Mattias gjorde alltigenom ett proffsigt arbete. Vi hade fullt förtroende för honom och kommer rekommendera honom i fortsättningen.

Yulong Z
Hägernäs

Mattias is a polite, helpful, and professional broker due to my experience buying the apartment. The whole process was convenient and smooth.

Ellenore M
Åkersberga centralt

Mattias levde verkligen upp till alla mina förväntningar. Han sålde vår lägenhet rekord snabbt, på bara några dagar. Jag rekommenderar honom till alla som ska sälja och som vill ha en professionell, kunnig, förstående och engagerad mäklare. Högsta betyg!

Loredana Q
Hägernäs

Mattias är väldigt duktig mäklare.