ERA Fastighetsförmedling Täby
Vi på ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling i Täby ser saker andra inte ser. Vi är nyfikna och har en kunskapstörst och därför passar mäklaryrket oss perfekt. Här får vi ständigt möta nya människor, bostäder och miljöer där varje enskilt fall är unikt och kretsar kring ett hem. Vår förmåga att förstå människors olika behov, vår kunskap och erfarenhet samt vår kreativitet är avgörande för att göra lyckade bostadsaffärer.
I varje affär sätter vi vårt namn och varumärke på spel. Därför är det självklart för oss att ta ansvar, leverera det vi lovat och överträffa dina förväntningar! Detta gäller inte bara pris, utan också i all marknadsföring, kommunikation, juridisk och finansiell rådgivning och annan information. Vi hittar den bästa vägen till bästa möjliga resultat, utifrån de unika förutsättningarna i varje fall.
Vi ser, lyssnar och hittar lösningar. Välkommen till oss på ERA i Täby!
Vi ser, lyssnar och hittar lösningar. Välkommen till oss på ERA i Täby!
Utmärkelser
Läs vad 192 kunder tycker om ERA Fastighetsförmedling Täby 2
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
Mattias är duktig, flexibel och smidig att göra affärer med!
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
Jag har sålt fritidshus på ljusterö mycket bra allt var klart på 14 dagar och jag Fick bra betalt för stugan
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
I have sold an apartment with Mattias. His offer that includes the stylist is very good. The communication has been clear and transparent throughout the process. He didn't set our expectation too high, although in the end we sold the apartment at the price higher than we expected :)
The apartment transfer has not been completely done yet. But so far things went very well. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Arnkvist en del av ERA Fastighetsförmedling Täby
Mattias har varit väldigt tydlig, tillmötesgående och hjälpsam i mitt köp av lägenhet. Allt man kan önska av en mäklare, en väldigt positiv upplevelse.
En ödmjuk, trevlig och tillförlig mäklare som ställer upp när man behöver hans hjälp.
++++++++++++++++++++++++++++++
Jag köpte min första lägenhet av Mattias och har nu sålt den med hjälp av Mattias också. Vi ska även köpa vårt första hus genom Mattias. Bara positiv respons rakt igenom, väldigt proffsig och kunnig. Vi har uppskattat hans ärlighet och rutin och därför valt att alltid anlita Mattias som mäklare.
Den absolut bästa mäklaren vi har varit i kontakt med! -
Kunnig, seriös och trevlig. Täbys bästa mäklare!
Trevlig och genuin mäklare, inget att klaga på
Trevlig och lättsam som person. Bra på att "självgående" berätta bra info och tips.
Mattias hjälpte mig att sälja min lägenhet. Vi hade en bra dialog från början och han visade verkligen att han är en seriös mäklare som vill säljaren det bästa!
Mattias är den bästa mäklaren jag haft att göra med. Jag trodde det skulle bli lika jobbigt att sälja första lägenhet som att köpa den. Men så blev det inte tack vare Mattias!
Han fantastiskt flexibel, förklarade allt jag behövde veta som förstagångssäljare och fick till en snabb och bra affär som jag är nöjd med! Jag kommer helt klart att ha Mattias som mäklare igen och rekommenderar honom varmt till alla. -
Vi var i stort behov av att köpa en bostad och Mattias hjälpte oss från dag ett att hitta den bästa bostaden för oss. Otroligt duktig mäklare som är lyhörd och verkligen är där för kunden från dag ett. Kan starkt rekommendera Mattias. Tack ännu en gång för allt.
Mattias is really honest and helpful person.
Jag ger Mattias bästa möjliga betyg. Det är andra gången jag svarar på detta mail. God Jul
Mattias Arnkvist hjälpte till att sälja vårt parhus i Täby. Trygg och smidig process från första mötet till sign med köpare. Mattias agerade professionellt med lyhördhet för våra önskemål och funderingar. Hela tiden lätt att få kontakt med, utrustad med ett trevligt bemötande.
Sammanfattningsvis mer än nöjda med försäljningen och resultatet av den -
Vi har sålt en lägenhet.
Bra och professionellt och samtid personligt bemötande.
Bra information innan påbörjad försäljning om mäklartjänsten avtal , fortlöpande information under försäljning och i samband med genomförandet, påskrift köp/försäljningen. -
Mattias Arnkvist ska ha en eloge både som person och mäklare. Lugn, saklig och sansad.
Vi har köpt nyproduktion och hade ett tight fönster mellan försäljning och inflytt.
Mitt i en växande pandemi ska tilläggas.
Innan bläcket på fotografens bilder hann torka var en förhandsvisning och ett överlåtelseavtal avklarat.
Det här var våran första bostadsförsäljning och vi träffade "på pricken" rätt när Mattias fick förtroendeuppdraget.
Stort tack Mattias! -
Väldigt kompetent och engagerad mäklare som utgav en trygg känsla.
Mattias gav väldigt mycket bra tips och råd vilket var riktigt behövligt då det var mitt första köp av bostad. Många mäklare nu för tiden är väldigt spralliga och känns oseriösa men inte denna mäklare som var otroligt lugn och professionell. Rekommenderar starkt för både köpare och säljare! -
Sålt lägenhet; kanonbemötande, trevlig, snabb på att svara, saklig och effektiv.
Rekommenderar varmt Mattias till nya uppdrag! -
Professionellt bemötande och svarar bra på frågor och följer upp utmärkt. Köp av lgh i täby
Professionell och personlig. Att ha Mattias som mäklare har gjort det enkelt för mig att sälja min pappas lägenhet. Jag har känt mig väldigt trygg under hela processen.
Riktigt bra bemötande och väldigt proffsig
Tycker Mattias ger ett sympatiskt och seriöst intryck.
Trots visst ”bankstrul” från vår sida (köpare)har han varit förstående och engagerad. -
När vi köpte vår första bostad så var det via Mattias. Vi var så nöjda med upplevelsen att det var självklart att vända oss till Mattias sedan när det var vi som skulle sälja. Samma visa blir det när det är dags igen. Rakt igenom bra upplevelser.
Hej,
Jag har gjort många hus och BR affärer under åren och även om jag aldrig träffat Mattias " Face to Face" så skulle jag med nöje göra ytterligare köp med Mattias som mäklare
Med vänlig hälsning,
Håkan H. -
Anlitade Mattias Arnkvist då han var mäklare åt personen jag köpte min första lägenhet av, är helt nöjd med den tjänst jag betalade för.
Alltid trevligt och professionellt bemötande, sköter allt åt en utan krångel och väldigt tillmötesgående.
Kan säga att jag är 100% nöjd med mitt val av mäklare! -
Trevlig, kunnig, tillgänglig. Ger ett bra och seriöst intryck.
Köpt radhus. Bra kontakt, vänligt bemötande. Levde upp till förväntningarna, löste problem som uppstod på vägen. Bra betyg!
Hej,
Jag har sålt min 3:a i Täby.
Väldigt nöjd med Mattias bemötande och service.
Affären gick smidigt och både säljare och köpare var nöjda. -
köpte en bostadsrätt i näsby park, bra hantering rakt igenom.
Tusen tack för hjälpen och bra jobbat. Ha en underbar sommarsemester
We signed up for a new row house in Täby. Mattias was very friendly approachable and spend a lot of time with us going through small details. We were very pleased with the experience and the support.
Mattias hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Snabbt, smidigt och professionellt.
Köpt 2 rok i Hägernäs. Snabb och bra affär. Extra visning då jag var bortrest på visningsdagarna.
Mäklaren var kunnig och kunde sitt objekt. Lugn och trevlig förklarande alla handlingar på ett bra sätt vid kontrakts skrivning. -
Köpt och sålt radhus m samma mäklare
Bra o proffsigt bemötande !
Kan varmt rekommendera honom -
Toppen mäklare som är påläst på sina objekt och har en extremt bra kundservice. Bemöter alla spekulanter och egna kunder som säljes sina bostäder på bästa utmärkta sätt.
Sålt min lilla 1a som under Pandemin inte är helt enkelt men med lite järnvilja så lyckades man med allt oavsett om pris inte var den betydande faktorn i slutändan så höll min nöjdhet till mäklaren på topp hela vägen.
Topp om the topp ! -
Otroligt proffsig och bra!
Gav en trygghet i försäljningen, från start till mål.
Rekommenderas! -
Affären gjordes lätt och rätt. Mattias var jättetrevlig. Mycket bra på alla sätt.
Köpt lägenhet. Jättebra mäklare!
Trevlig, kunnig o inkännande. Given vid nästa försäljning!
We bought a new production with Mattias and we are very happy with it.
Mattias is very professional and our experience with him was amazing. We definitely recommend him!
Raffaella -
Mattias är en proffesionellt mäklare , effektivt, tillgängligt och levererar fakta.
Vad kan man säga mer än det!? -
Mattias och ERA Fastighetsförmedling har hjälpt mig att sälja min bostad. Mattias har varit väldigt behjälplig och proffsig genom hela försäljningen och har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis.
Kan varmt rekommendera Mattias och kommer ta hjälp av honom igen i framtiden! -
En super bra och ärlig mäklare, vi har använt honom flera gånger 👍🏻🤩
Please contact my wife who speaks Swedish for any questionnaire.
Vi köpte en nyproduktion, ett radhus och mötte Matias på visningen. Han var väldigt vänlig, informativ och hjälpsam, även flexibel genom hela processen.
Väldigt nöjd med Mattias som mäklare vid köp av vår lägenhet, rekommenderas!
Vi hade en spännande start pga en lägenhetsförsäljning som inte gick som beräknat där garanterat tålamodet testades från alla håll...
Öppna kort, berättade vad vi var ute efter och fick rekommendation om en annan lägenhet vilket resulterade i ett köp.
Trevlig, kunnig, upplevdes ärlig och neutral mellan säljare och oss köpare samt höll sig till sak.
Har lovat Mattias en försäljning av lägenheten i framtiden, än så länge 4/5 i betyg. Efter försäljningen får vi se om det blir 5/5 eller fortsatt 4/5 🙂. -
Jag har köpt min första lägenhet 1 :a i Täby. Mattias är bra, kunnig och trygg och det kändes bra hela tiden. Det är mycket bra att han har kontoret här på radarvägen och hans rykte är mycket gott bland alla som bor här. Mina föräldrar och min syster har varsin lägenhet i området och kommer att vända sig till Mattias när det blir dags att sälja då han också får ut bra försäljningspriset.
Vi sålde en bostadsrättslägenhet och köpte ett radhus. Då radhuset var nyproduktion köpte vi före vi sålde lägenheten. Mattias var mäklaren som skötte försäljningen/ köpet av radhuset och då vi uppfattade honom som en ärlig och rak person fick han även förtroendet att sköta försäljningen av vår lägenhet.
Som köpare uppskattade vi att Mattias inte var för ”på” utan lät bostaden tala mycket för sig själv och vi upplevde som sagt att han var rak och ärlig när han besvarade våra frågor. Som säljare hade vi däremot gärna sett att han inte var lika passiv, utan mer aktiv i att sälja vår bostad.
Sammanfattningsvis tycker vi att hela upplevelsen med både köpet och försäljningen har varit bra och positiv och vi rekommenderar Mattias till andra.