Alla kategorier Mäklare Stockholms län Täby Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån Täby

Fastighetsbyrån Täby

Esplanaden 17b, 183 34 Täby — Visa karta

4.7 i betyg av 444 rekommendationer
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Utifrån dina behov skräddarsyr vi en helhetstjänst som passar dig. Med god lokalkännedom om Täby och starkt engagemang gör vi din viktigaste affär till din bästa affär. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och vårt mål är att vara bäst i landet på att förmedla bostäder på ett affärsmässigt och professionellt sätt.

Läs vad 444 kunder tycker om Fastighetsbyrån Täby

 • Theodor R
  Theodor R skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar var hjälpsam och tydlig hela vägen! Han fick mig att känna trygghet i affären och jag kan starkt rekommendera honom.
  gillar detta
 • Robin W
  Robin W skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Anlitade Oscar vid försäljningen av min lägenhet i Täby. Oscar är en riktigt proffesionell mäklare som jag starkt kan rekommendera flera att anlita. Seriös, ödmjuk, kompetent, saklig och en duktig förmedlare och säljare. Min rekommendation är att inte bara sälja genom Oscar utan hoppas på att få köpa av honom en vacker dag.

  /Robin
  gillar detta
 • Annalisa S
  Annalisa S skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Fick direkt förtroende för Oscar som mäklare. Vänligt bemötande, mycket engagerad och stort kunnande fick mig att aldrig tvivla på att han skulle lyckas sälja vår lägenhet till det pris vi ville ha. Han svarade alltid omgående på mejl och samtal, och alltid angelägen om att hålla oss informerade under säljprocessen. Jag kan verkligen rekommendera Oscar - en mäklare av hans kaliber är sällsynt!
  gillar detta
 • Robin L
  Robin L skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Vi har hunnit med att sälja två bostäder och har låtit Oscar hjälpa oss med båda försäljningarna. Båda resultaten har varit riktigt bra och affärerna har skötts på ett smidigt och professionellt sätt! Om vi skulle flytta senare i framtiden så är valet av mäklare givet! Rekommenderas
  gillar detta
 • Seng P
  Seng P skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  After finding the property, I contacted Christoffer who was the listing Agent. He immediately commenced the appropriate process and was very helpful in giving me understanding on the bidding procedure. Christoffer is very professional, reliable and provided all the support that you need.
  2017-05-08 Christoffer S svarar Seng P
  Hi Seng Peth and thank you for your kind words - it was really nice to help you find your new living and I hope everything has gone smoothly and you have settled in nicely in your new apartment. I hope to see you soon! =)
  /C
  gillar detta
 • Tobias J
  Tobias J skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  På det första mötet så satte Christoffer förväntningarna på en hög nivå som han sedan inte klarade av att infria. Huset lades ut med faktafel och 150.000 under överenskommet utgångsbud utan att vi blev rådfrågade. Det var inga andra hus ute, så det fanns gott om tid för en bättre kvalitetskontroll.
  När huset väl låg ute till för lågt pris var skadan redan skedd och vi var tvungna att bara fortsätta och hoppas på det bästa.
  Det var ett flertal små slarvfel under hela processen men han räddades av en stor efterfrågan, så slutpriset blev bra.
  Så i slutänden är vi nöjda med beloppet men är säkra på att många andra mäklare hade lyckats minst lika och varit bättre med kvalitetssäkring.
  2017-05-04 Christoffer S svarar Tobias J
  Hej Tobias,
  Tack för ditt omdöme och din/er feedback. Det kommer lite som en överraskning för mig då ni var öppna med att berätta hur ni kände redan i samband med att annonsen publicerades (vilket jag är väldigt tacksam för) och jag tar helt på mig kommunikationsmissen kring utgångspris och fakta - jag skulle varit tydligare och förklarat taktiken gällande utgångspriset för er i ett tidigare skede.

  Min uppfattning är att vi redde ut detta på möte hemma hos er samt kom överens om hur vi skulle kommunicera med varandra i fortsättningen för att undvika vidare missförstånd och jag är väldigt ledsen att höra att ni trots detta kände er tvungna att fortsätta och hoppas på det bästa - jag vill inte att mina kunder ska känna sig tvingade på något sätt under försäljningsprocessen. Hade jag uppfattat att dessa tankar kvarstod efter vidare samtal angående detta hade jag önskat möjligheten att finna en lösning tillsammans med er.

  Mitt syfte och mål med varje förmedlingsprocess är att alla deltagande parter ska gå ur denna med en bra känsla. Jag tackar för och kommer att ta till mig er feedback. Jag beklagar att den dåliga känslan kvarstod, dock gratulerar jag till ett gott slutresultat som jag hoppas att ni är nöjda med. Jag önskar er all lycka med ert nya boende!
  /C
  gillar detta
 • Carl F
  Carl F skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Christoffer är en mycket kunnig, trevlig och bemötande mäklare som lyssnade på mina önskemål och var hjälpsam i hela säljprocessen.
  Rekommenderar honom starkt!
  2017-05-04 Christoffer S svarar Carl F
  Tack Carl för ditt fina omdöme och tack för ett bra samarbete!
  /C
  gillar detta
 • Emanuel H
  Emanuel H skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Kunnig och mycket serviceinriktad mäklare, allt var enkelt och smidigt med Christoffer! Mycket nöjd!
  2017-05-04 Christoffer S svarar Emanuel H
  Tack Emanuel, det var väldigt kul att samarbeta med dig! Du vet vart jag finns om du skulle behöva min hjälp igen. Allt gott!
  /C
  gillar detta
 • Sofie S
  Sofie S skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Professionell, trevlig och driven mäklare.
  gillar detta
 • Gunilla S
  Gunilla S skrev om Marcus Larsson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Bra och trevligt bemötande. Informerade om viktiga saker att tänka på.
  gillar detta
 • Mozhgan A
  Mozhgan A skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Vi fick en väldigt god bemötande av Daniel under hela processen och upplever honom som en kunnig och duktig mäklare som var lyhörd för våra önskemål och försökte uppnå dessa.
  gillar detta
 • Sassan M
  Sassan M skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Hej!
  Jag rekommenderar Daniel . Han är trevligt, duktig och hjälpsam mäklare.
  Jag kommer kontakta honom för min nästa bostadsaffär.
  gillar detta
 • Jesper H
  Jesper H skrev om Marcus Larsson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Ett år tidigare kunde inte en annan mäklare ge oss ett enda bud trots flera visningar. Vi vände oss till Marcus som levererade när det väl var dags att sälja. Sega budgivare, men till slut tog det fart och vi fick bostaden såld till ett pris som vi var nöjda med. Vi är helnöjda med det Marcus gjort för oss och kan rekommendera honom till andra som vill sälja eller köpa. Återkopplade till oss när det fanns något nytt att berätta och höll oss uppdaterade. Ärliga svar och inga bortförklaringar. Vi skulle kunna anlita honom igen.
  gillar detta
 • Annika L
  Annika L skrev om Emelie Ljungdahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Trevlig, positiv och proffsig mäklare. Mina behov och önskemål kom alltid i första hand.
  gillar detta
 • Kuresh H
  Kuresh H skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag tycker att Daniel Andersson har jobbat bra och vi är nöjda med hans jobb. Vi kommer att anlita fastighetsbyrån i framtiden om det blir aktuellt att sälja nuvarande bostad.
  gillar detta
 • Johan L
  Johan L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Vi har fått ett proffsigt bemötande från början till slut. Han har hållet kontakten med jämna mellanrum bara för att se att vi är nöjda och om det har dykt upp några funderingar under tiden osv. Man får tydlig information om vad som händer och vad som kommer hända med kontraktsskrivning mm.

  Vi är jätte nöjda med Daniels jobb. Vi köpte vår lägenhet av Daniel och anlitade Daniel när vi skulle sälja för att vi gillade honom så mycket.
  Han tar väl hand om sina kunder!
  gillar detta
 • Daniel M
  Daniel M skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mkt nöjd med Oscars engagemang och energi vid försäljningen av min lägenhet
  gillar detta
 • Kajsa A
  Kajsa A skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Duktig och trevlig mäklare som jag starkt rekommenderar.
  Koll på läget och brinner för sitt jobb! Det resulterar i bra affärer.
  gillar detta
 • Viktor A
  Viktor A skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar var trevlig och professionell i sitt hanterande av affären. Han bidrog till en trygg försäljning av bostaden.
  gillar detta
 • Kerstin O
  Kerstin O skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Samarbetet med Oscar Hallbygård har fungerat utmärkt bra. Vi är på alla sätt nöjda med hans bemötande och det sätt på vilket han sett till att vi nu innehar den lägenhet som vi önskade.
  gillar detta
 • Erica B
  Erica B skrev om Fastighetsbyrån Täby
  Mycket profisionell och duktig mäklare. Hon har bra kunskap om marknaden, snabb återkoppling och är mycket trevlig.
  gillar detta
 • Lisa N
  Lisa N skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Engagerad och driven mäklare! Alltid tillgänglig och håller vad han lovar. Rekommenderar honom starkt!
  gillar detta
 • Ulrika T
  Ulrika T skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag har som intresserad köpare mött Oscar i samband med flera visningar och budgivningar och har alltid blivit professionellt bemött. Jag har flera gånger blivit kontaktad i förväg när nya objekt har varit aktuella och har nu äntligen köpt en bostadsrätt som jag är mycket nöjd med. Oscar har nu fått förtroendet att sälja min bostadsrätt och jag är säker på att han kommer att göra ett lika professionellt jobb den här gången.
  gillar detta
 • Elina H
  Elina H skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag har både köpt och sålt en bostad med hjälp av Oscar.
  Oscar är en trygg och mycket duktig mäklare som alltid levererar. Han har dessutom en lättsam och trevlig personlighet. Jag rekomenderar er verkligen att ta kontakt med honom om ni är på jakt efter en ny bostad eller funderar på att sälja.

  Elina Hansen, Täby.
  gillar detta
 • Jessica H
  Jessica H skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mycket hjälpsam, engagerad och ständigt tillgänglig!
  gillar detta
 • Patrik L
  Patrik L skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar är en mycket proffsig och duktig mäklare. Vi kände oss väl omhändertagna både innan och efter försäljningen och är nöjda med det pris vi fick för vår lägenhet. Oscar gjorde sitt yttersta för att allt skulle bli så bra som möjligt för oss och vi kan varmt rekommendera honom til alla som ska sälja en bostad!
  gillar detta
 • Victor B
  Victor B skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar Hallbygård är en superduktig mäklare, alltid trevlig och kontaktbar.
  Flexibel med tider och väldigt målinriktad!
  gillar detta
 • Simin D
  Simin D skrev om Fastighetsbyrån Täby
  Mycket trevligt och posetiv bemötande.
  Mycket duktig och kunnig mäklare.
  gillar detta
 • Agnes G
  Agnes G skrev om Marcus Larsson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag är jätte nöjd med att jag valde Markus Larsson på fastighetsbyrån i Täby . Det har nämligen varit enormt bra att få svar direkt när jag ställt frågor viker jag gjort flera gånger på såväl telefon, mail och sms.
  gillar detta
 • Jonas F
  Jonas F skrev om Marcus Larsson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Marcus var mycket trevlig och skötte vår försäljning ypperlig! Fastän vi bodde på annan ort under försäljningar så blev det aldrig några konstigheter, Marcus löste alla problem utan krångel. Marcus är den bästa mäklaren vi har haft att göra med på Fastighetsbyrån enligt oss!
  gillar detta
 • Ewa F
  Ewa F skrev om Marcus Larsson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Marcus Larsson har varit en pålitlig å smidig mäklare
  Svarat snabbt på frågor å varit tillgänglig vardag som helg. Rekommenderar honom med högsta betyg
  gillar detta
 • Lars Olof F
  Lars Olof F skrev om Marcus Larsson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Försäljningen gick smidigt och Markus skötte det proffsigt. Han var alltid tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderar honom varmt.
  gillar detta
 • Anna A
  Anna A skrev om Fastighetsbyrån Täby
  De jobbade professional, förstår marknaden, effective, snabba feedback.
  Vi är njuta av resultat!
  gillar detta
 • Per R
  Per R skrev om Fastighetsbyrån Täby
  hjälpsam, trevlig, korrekt
  gillar detta
 • Anne B
  Anne B skrev om Fastighetsbyrån Täby
  Proffsig, vänlig, hjälpsam, lättillgänglig.
  gillar detta
 • Salam A
  Salam A skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Professionell, duktig och lyhörd. Rekommenderar honom startkt.
  gillar detta
 • Gustav R
  Gustav R skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar Hallbygård var mycket angelägen att både vi som köpare samt säljaren var nöjda då affären var i hamn. Tillgänglig hela tiden och ett bra flyt i affären!
  gillar detta
 • Pål S
  Pål S skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Bra och proffessionellt bemötande.
  gillar detta
 • Emelie L
  Emelie L skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar är en fantastisk mäklare! Alltid med glatt humör och stort driv.
  Han hjälpte mig att sälja min lägenhet och hittade redan innan öppen visning en köpare som var villig att köpa till ett bra slutpris.
  Han har skött affären snyggt och jag har hela tiden haft bra förtroende för Oscar. Jag rekommenderar honom varmt.
  gillar detta
 • Ann L
  Ann L skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar gav ett seriöst intryck från första början och jag kände att jag
  hade/fick förtroende för honom och att han skulle ro vår affär i hamn
  gillar detta
 • Eva F
  Eva F skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mycket bra! Kunnig och tillmötesgående. Fick den hjälp och service som vi behövde.
  gillar detta
 • Johnny L
  Johnny L skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar är en trevlig och korrekt mäklare som överträffade våra förväntningar som säljare. Vi kan ge Oscar de bästa rekommendationerna. Snabb försäljning med gott resultat.
  gillar detta
 • Kristina E
  Kristina E skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Bra enkel information som var lätt att ta till sig. Oscar är trevlig och enkel i sitt sätt att vara vilket gör att alla kan får förtroende.
  gillar detta
 • Jan F
  Jan F skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mycket bra! Påläst och lätt att samarbeta med.
  gillar detta
 • Tina F
  Tina F skrev om Oscar Hallbygård en del av Fastighetsbyrån Täby
  Oscar Hallbygård genomförde affären på ett mycket professionellt och engagerat sätt och jag kan varmt rekommendera Oscar Hallbygård.
  gillar detta
 • Kajsa G
  Kajsa G skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag tycker att Christoffer Stendahl är en utmärkt mäklare, helt enkelt toppen. Har tyvärr inte kunnat svara er tidigare, jag ger honom toppenpoäng.
  Med vänlig hälsning från en nöjd kund, vi kunde inte ha fått ett bättre bemötande.
  gillar detta
 • Mark
  Mark skrev om Emelie Ljungdahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Seriös mäklare som har koll på läget. Väldigt pedagogisk och duktig i sitt yrke. Fick bostaden såld på fem dagar, på ritning.
  Emelie L gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Engagerat, intresserat och proffsigt bemötande!
  gillar detta
 • Jonnie S
  Jonnie S skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  En mycket bra totalupplevelse, där Christoffer varit mycket lyhörd på våra önskemål och hela tiden funnits som ett mycket bra bollplank genom hela processen.
  gillar detta
 • Yvonne E
  Yvonne E skrev om Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mycket trevlig, korrekt och omtänksam mäklare som brinner för sitt jobb och sina kunder! Rekommenderas!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Esplanaden 17b, 183 34 Täby
Kategorier