Vi var först i kontakt med Eva ungefär ett och ett halvt år innan vi bestämde oss för att sälja huset. Vi gjorde först en värdering för att banken skulle veta värdet på huset när vi ändrade lånen. När barnen flyttat ut var det självklart att vi skulle fortsätta kontakten med Eva och ge säljuppdraget till Eva som vi upplevde professionell och kunnig och tillgänglig och hjälpsam. Även efter en näsoperation med bandagerad näsa var Eva tillgänglig och mådde bra och hade en inplanerad visning av vårat hus, vilket vi tyckte var fantastiskt engagemang.
Fastighetsbyrån Täby
Välkommen till Fastighetsbyrån och Täby, en grönskande förort norr om Stockholm. Här finns allt från exklusiva villor till lägenheter och barnvänliga radhus. Vi på kontoret här förmedlar alla sorters bostäder och har god lokalkännedom. Vi sköter alltid affärerna noggrant och tryggt samtidigt som vi är otroligt engagerade i vårt...
1486 omdömen om Fastighetsbyrån Täby
Sedan starten hos Reco 2013
Hon var proffsig och engagerad. Ibland svår att få tag på. Det gick snabbare än förväntat
Arvid var bra och hjälpsam under hela processen och tog sig tid att svara på mina frågor. Toppen mäklare!
Kunnig lugn saklig förtroende ingivande gör att man känner sig trygg som köpare
En organiserad och vänlig mäklare som både är påläst om objektet samt har god förståelse för kundens önskemål och behov. Håller det hon lovar och gör det hon kan för att eliminera alla frågetecken. Effektiv och rakt på sak, inget dåligt att anmärka på.
Arvid har erbjudit mycket god service och har också gett god information och varit behjälplig med alla frågor jag haft. Jag kan varmt rekommendera Arvid.
William is a great realtor. We had over 50 apartments with a similar spec as ours for sale at the same time. He vetted the potential buyers prior to the private viewings and always provided great insight and advice. When it came time to close the deal, he was prompt and professional. I can highly recommend
Hej, Jag har bara gott att säga om Arvid Sjöquist från början till slut. Ett vänligt och proffsigt bemötande. Allt har skett "enligt boken". Kan inte bli mer nöjd! Kan varmt rekommendera Arvid Sjöquist.
Jag är supernöjd med Emelie som mäklare. Jag blev bemött på ett professionellt sätt. Detta är min första gång som jag köper en bostad och det är såklart lite nervöst och man vet inte riktigt innan hur hela processen går till. Emelie har varit där och förklarat och svarat på alla frågor jag haft och fått mig att känna mig lugn och trygg under hela processen.
Tack snälla för ditt fina omdöme Therese! Det är alltid speciellt att få vara med och guida vid ett första bostadsköp, och jag är extra glad att du känt dig trygg under processen. Stort grattis till ditt nya hem!
Lyhörd och tydlig. La upp bra plan för försäljningen och fick till ett bra pris. Snyggt jobbat!
Väldigt trevlig och orienterad i området. Planerar visningar bra och lämnar inget åt slumpen.
Väldigt bra överlag! Rekommenderas! Full pott svårt att bedöma pga marknadsläget och vad som beror på vad.
En glad person, tillgänglig alla tiders, nöjd 😁
Väldigt professionell och engagerad mäklare. Blev bemött väldigt väl. I och med att det är den första bostaden jag har köpt på egen hand så hade jag inte så mycket förväntningar förutom att mäklaren skulle vara engagerad, lyhörd och professionell. Vilket jag tyckte Rasmus var. Är extremt nöjd med hela upplevelsen då som sagt det är min första fastighet som jag köper, är nöjd med mäklaren och hela processen med köpet. 5 poäng!!!
Tydlig och trevlig mäklare som man fick lätt kontakt med via telefon. Daniel är även mycket samarbetsvillig och ärlig i sitt sätt att vara samt tar kontakt med mig som köpare kontinuerligt för att de vart jag ligger i processen. Han har även varit mycket hjälpsam och förstående då han vet att det är min första gång att köpa bostad.
Emelie är proffsig, påläst och har ett vänligt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.
Köpte en lägenhet med hjälp av Emelie. Hon är professionell, jättetrevlig och snäll. Snabb att svara på frågorna. Trevlig bemötande och flexibel med tid. Nöjd kund.
Rasmus var toppen som mäklare när det blev dags att sälja min lägenhet. Lyhörd, engagerad, kunnig och gjorde allt som allt ett fantastiskt jobb. Rekommenderar honom varmt! ☀️
Vår erfarenhet av Arvid Sjöqvist var verkligen utomstående. Professionalism och tydlighet var det som utmärkte han som mäklare. Som köpare kände vi oss trygga med Arvid under processen av budgivning. Varma rekommendationer om man söker professionalism, tydlighet och rättssäkerhet.
Mycket nöjda. Snabba svar och smidig hantering
Trevligt bemötande och proffsig fr visning till kontraktsskrivning, rekommenderas varmt.
Trevlig och kunnig Kunde svara på alla våra frågor
Mäklaren var mycket professionell och trevlig från första kontakt. Våra förväntningar var att få en smidig . Vår upplevelse av mäklaren var mycket positiv.
Bra o informativ. Svarade på alla mina frågor men kändes att han var lite stressad den dagen, kanske många besökare den dagen. Allt i ett bra besök
Mycket duktikt.......trevligt......
Väldigt driven och professionell mäklare. Han är alltid mottaglig på telefon vad det gäller frågor och annat kopplat till affären. Han sätter sätter mig som säljare/köpare i fokus för att jag ska få en så smidig process som möjligt. Ovanstående är vad jag värdesätter hos en mäklare och han uppfyller det.
Fredrica är professionell, engagerad och har en varm personlighet.
Tusen tack, Maria! Jag tror du kommer trivas så bra i nya lägenheten. Känner du framöver att du vill längre ner mot markplan är du så välkommen att höra av dig till mig. Trevlig helg!
Fredrica är väldigt lyhörd, professionell och transparent så att våra förväntningar hamnade på rimlig nivå. Hon är tydlig, driven och framförallt tillgänglig med ett stort engagemang och guidar oss som säljare på ett bra sätt genom hela processen. Också väldigt respektfull i vår situation när vi som dödsbo säljer vår pappas lägenhet.
Tack att du tog dig tid att lämna en Reco. Tack också för förtroendet och samarbetet! /Fredrica
Jag har köpt en lägenhet där Pernilla var mäklare. Det var en väldigt snabb och smidig process där jag kände mig väldigt trygg tack vare att Pernilla var mån om att det skulle bli så bra som möjligt för både mig och säljaren. Jag upplevde Pernilla som inlyssnande och pragmatisk, vilket jag uppskattar hos en mäklare.
Tack Emelie! Precis så det ska kännas när man gör så stora affärer i livet:) Vi ses snart på tillträde.
Jag upplevde Marie-Louise som professionell, påläst och lyhörd. Hon var engagerad men inte för insäljande, utan kändes mån om att det skulle bli bra för alla parter..Hon kunde svara på alla frågor vi hade om fastigheten och området.
Vi känner oss så nöjda och glada att vi fick just Eva som mäklare. En mer proffsig, varm och inkännande mäklare får man leta efter. Väl omhändertagna från första visning till sign.
Men tack snälla! Bara trevligt att ha er som köpare!
Tydlig, trevlig och omtänksam.
Tack Wictor! Ser fram emot att få komma förbi när ni renoverat klart!
Fredrica var vänlig i sitt bemötande och var kunnig om legala och finansiella processer. Den initiala värderingen vi fick var helt fel och huset såldes mycket lägre än vad vi hade förväntat oss, så tyvärr fick vi inte ut så mycket av råden eller nätverket hon hade.
Hej Fredrik, Tack för din recension. Jag uppskattar att du delar din upplevelse. En lyckad försäljning bygger på gott samarbete och kommunikation. Från start gav jag min professionella värdering och rekommendation, men vi valde att gå ut högre i pris. När vi senare justerade utgångspriset fick vi det intresse som ledde till en budgivning och en avslutad affär. Jag förstår att slutpriset inte blev vad ni hade hoppats på, och att processen varit utmanande med de bankförändringar, avgiftshöjningar från bostadsrättsföreningen...
Snabb med återkoppling på frågor och upplevs kunnig och uppdaterad.
Mycket bra! Trevlig, kunnig, och kommunikativ.
Tydligt o snabbt bemötande …………………………………………………………..
Rasmus är lätt och bra att ha att göra med, samt detta med bra tydlighet och kommunikation!
Bra bemötande och otroligt hjälpsam!
Proffsig mäklare! Trevligt bemötande, engagerad och väldigt hjälpsam. Skulle absolut rekommendera!
Rasmus var engagerad och lyhörd genom hela processen. Han såg alltid till att svara ordentligt på frågor och ha en kontinuerlig och transparent dialog.
Ett toppen 1a bemötande med direkt bra kontakt och engagerat samtal. Jämfört med tidigare erfarenheter så överträffade Arvid mina förväntningar i att vara både tillgänglig, tydlig och kunnig i objektet, snabb mellanhand för säljare/köpare! Mycket lugn och saklig i alla punkter, har varit och är otroligt nöjd i processen!
The overall experience with William has been exceptional, starting from the first viewing itself. William answered all our questions and helped with other queries that we missed as well. He also helped with the price negotiations and made it a good deal for both the parties. He explained everything in the contract really well, especially given that I am not proficient in Swedish. Would definitely recommend William and Fastighetsbyrån for handling the sell and purchase of any property.
Pernilla är superproffsig. Hon kollar av vad vi som köpare har för önskemål. Hon leddes oss igenom hela processen med stor kunskap och lyhördhet. Hon kunde stämma av saker som vi kanske inte hade tänkt på. Vi är supernöjda
Tack Lena och Roffe! Kul att det äntligen kom en lägenhet precis där ni ville bo:) Ses när det är dags att få nycklarna.
Professional and detail oriented.She is perfet
Thanks Sumanjeet! Looking forward to see you again when its time to move in.
Engagerad och seriös mäklare som snabbt och effektivt sålde vår lägenhet
Hej och tack för omdömet, ja ibland har man exakt rätt kund vid rätt tillfälle:)
Fick till en snabb försäljning till priset vi ville ha. Vi är väldigt nöjda!
Så roligt att det blev så bra! Tack!
Fredrica gjorde det bästa för att få både oss och säljaren nöjda, med bra och snabb kommunikation, svar på frågor och ett trevligt bemötande!
Tack Linnea, att du skrev en Reco! Ha en fin vecka så ses vi!
Vi rekommenderar verkligen Pernilla. Supernöjda!
Tack så mycket för detta, ses snart för frånträde:)
Jag hade kontakt med Arvid i samband med försäljning av en nyproduktionslägenhet via Riksbyggen i Täby Park. Han gav tydlig information genom hela processen och svarade snabbt på frågor, vilket jag uppskattade.
Bra och tydlig kommunikation, snabba svarstider och trevligt bemötande.