Större karta Vägbeskrivning
Daniel Anderson

Daniel Anderson
en del av Fastighetsbyrån Täby

Esplanaden 17b, 183 34 Täby

4.8 / 5 i betyg — 44 rekommendationer

Läs vad 44 användare tycker om Daniel Anderson

 • Kristina H
  Kristina H skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel är otroligt engagerad i sin yrkesroll.
  Bästa betyg för noggrannhet och professionalism.
  Trevligt bemötande på alla sätt.
  2016-05-30 Daniel A svarar Kristina H
  Jag tackar ödmjukast för din fina rekommendation. Jag försöker alltid jobba med det vi kan påverka i en försäljning. Så jag ger alltid 100% av mitt engagemang. Det har varit ett rent nöje att hjälpa dig med din försäljning och rådgivning vid ditt köp av ny bostad.
  Behöver du min hjälp i framtiden är det bara höra av dig!
  gillar detta
 • Håkan H
  Håkan H skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel agerar väldigt proffsigt och alltid med ett trevligt bemötande. Kände mig trygg som kund redan efter första mötet. Daniel utförde en rimlig värdering och försäljningspriset blev i överkant av den.
  2016-05-30 Daniel A svarar Håkan H
  Hej Håkan, tack för denna fina rekommendation. Va kul att höra att du kände dig trygg från första mötet, jag vill att du ska vara trygg från början till slutet. Jag önskar dig lycka till i nya bostaden och hoppas du kommer trivas!
  gillar detta
 • Erik H
  Erik H skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel har varit mycket hjälpsam och tillgänglig genom hela affären. Vi hade inte köpt tidigare och hade många frågor, vi fick svar på samtliga och kände oss trygga att köpa vår första bostad via Daniel. Rekommenderas varmt och vi hör av oss när vi ska sälja!
  2016-05-16 Daniel A svarar Erik H
  Hej Erik!
  Välkommen till Täby och hoppas ni kommer trivas i nya bostaden. Att ni känner trygghet i köpprocessen är en viktig del för mig i mitt jobb. Det har varit ett rent nöje att hjälpa till vid köpet av er första bostad.
  Självklart hjälper jag er när det är dags att sälja! Sköt om dig Erik.
  gillar detta
 • Towa O
  Towa O skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel gjorde ett otroligt bra jobb vid köp av min lägenhet, saker gick inte helt smärtfritt men Daniel gjorde det hela mycket enklare då han alltid återkopplade när han lovat och gjorde verkligen sitt yttersta för att alla parter skulle vara nöjda. Jag skulle definitivt rekommendera Daniel!
  2016-05-16 Daniel A svarar Towa O
  Hej Towa, jag tackar för din fina rekommendation och att du är så nöjd med mitt arbete. Det är alltid jobbigt när allt inte går helt smärtfritt i processen, skönt nu när allt är löst. Jag kommer fortsätta göra mitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda.
  Jag hoppas du kommer trivas i ditt nya hem och du kan alltid ringa om du eller någon du känner behöver min hjälp.
  gillar detta
 • Ingrid och Mikael P
  Ingrid och Mikael P skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel är engagerad och lyhörd. Mycket kunnig mäklare som vi gärna ger våra bästa rekommendationer. Om vi säljer igen så kommer vi gärna anlita honom igen.

  Familjen Lindberg i Täby
  2016-01-25 Daniel A svarar Ingrid och Mikael P
  Jag tackar ödmjukast för er rekommendation. Jag hjälper er självklart att sälja nästa gång det blir aktuellt. Jag hoppas ni kommer trivas i nya boendet. Ta hand om er!
  Med vänlig hälsning, Daniel Anderson
  gillar detta
 • Joe S
  Joe S skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag fick hjälp av Daniel Anderson i större utsträckning än jag trodde, han värnade om min lägenhet och jag fick mycket mer betalt än jag räknade med. Han är seriös och noggrann.
  Han ger goda råd och lyssnar lyhört på min sida, en självklar person som jag skulle rekommendera till alla
  2015-12-17 Daniel A svarar Joe S
  Tack Joe! Det är viktigt för mig att du som kund blir hörd och att jag förstår dina behov. Sen delar jag självklart med mig av mina råd och förslag för att optimera hela försäljningsprocessen. Det var kul att vi satt ett nytt rekord i föreningen och att slutpriset överträffade dina förväntningar.

  Sköt om dig och du är alltid välkommen tillbaka till Täby.
  gillar detta
 • Staffan E
  Staffan E skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Professionellt och trevligt bemötande genom alla steg i affären.
  2015-12-17 Daniel A svarar Staffan E
  Hej Staffan! Va kul att jag fick hjälpa dig med ditt första bostadsköp och att du varit nöjd genom hela processen. Jag är säker på att du kommer trivas i Täby och i din nya bostad.
  Behöver du min hjälp eller har några frågor framöver är du alltid välkommen att ringa mig.

  Sköt om dig och grattis ännu en gång!
  gillar detta
 • Kristin W
  Kristin W skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Trevligt och professionellt bemötande. Som förstagångsköpare har jag haft mycket frågor. Daniel har alltid varit tillgänglig för att snabbt ge svar. Rekommenderar varmt fastighetsbyrån i Täby.
  2015-12-17 Daniel A svarar Kristin W
  Hej Kristin, tack för din fina rekommendation. Du har varit jätte trevlig att jobba med och jag önskar dig lycka till i din nya bostad. Jag ber dock om ursäkt för missförståndet gällande HSB och ser till att vara tydligare i framtiden.

  Jag önskar dig en God jul och ett gott nytt år!
  gillar detta
 • Karin N
  Karin N skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mycket duktig och utför arbetet på personligt vinnande sätt. Håller en god och klar kommunikation genom hela processen. Rekommenderas varmt!
  2015-11-13 Daniel A svarar Karin N
  Hej Karin, tackar ödmjukast för de fina orden! Kul att du också värdesätter tydlig kommunikation genom hela försäljningsprocessen. Det har varit ett rent nöje att få hjälpa dig med din försäljning och jag önskar dig all lycka i nya bostaden.

  Behöver du min hjälp i framtiden så är du alltid välkommen att ringa mig, ta hand om dig!
  gillar detta
 • Emelie F
  Emelie F skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Kan varmt rekommendera fastighetsbyrån Täby. Allt har fungerat supersmidigt!
  2015-09-14 Daniel A svarar Emelie F
  Hej Emelie, "supersmidigt" precis så jag vill att allt ska fungera för mina köpare! Jag kan bara säga detsamma om dig, du var alltid trevlig och såg till så att vi fick den infon vi behövde.
  Jag hoppas du trivs i din nya lägenhet och behöver du, eller någon du känner, min hjälp i framtiden är det bara ringa:)
  Lycka till med Innebandyn och ta hand om dig!
  gillar detta
 • Patrik L
  Patrik L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel fick min lägenhet såld till ett pris som var över förväntan. Affären gick relativt snabbt trots att jag själv var bortrest under säljperioden.

  Jag har fått ett professionellt bemötande och känner att Daniel lyssnat på samtliga av mina krav och önskemål.
  2015-09-14 Daniel A svarar Patrik L
  Tjena Patrik, det är ALLTID min ambition att överträffa mina säljares förväntningar! Jag försöker vara så lyhörd jag kan, kul att du tycker det har funkat bra.

  Trevlig att du också köpte din nya bostad av mina kollegor, innanför tullarna denna gång;), jag hoppas du kommer trivas där. Vi hörs i början av nästa år för deklarationen! Sköt om dig och lycka till i nya bostaden.
  gillar detta
 • Elin K
  Elin K skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mäklaren levde mycket väl upp till mina förväntningar! Daniel var alltid tillgänglig när vi behövde hjälp med något eller hade frågor. Han var väldigt mån om att vi skulle få den hjälp vi behövde vid vårat första köp av bostadsrätt. Vi fick alltid ett professionellt och trevligt bemötande och vid kontraktskrivningen gick han noggrant igenom vad och varför det gick till som det gjorde. Kändes mycket tryggt. Jag kan varmt rekommendera Daniel som fastighetsmäklare!
  2015-09-08 Daniel A svarar Elin K
  Hej Elin och tack för er fantastiskt fina rekommendation. Vet själv hur det är att köpa bostäder, framförallt sin första bostad, det är mycket att tänka på. Försöker hela tiden underlätta för båda parter så att allt ska kännas tryggt och gå så smidigt möjligt. Behöver ni min hjälp i framtiden är ni alltid välkomna att höra av er! Jag önskar dig och Erik välkomna till Täby och hoppas ni kommer trivas i er nya bostad:)
  gillar detta
 • Ana F
  Ana F skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Ett mkt gott bemötande, alltid tillgänglig och vänlig om man ringde och undrade över något. Väldigt tydlig med information i samband med kontrakt genomgången.
  Har både köpt och sålt hos Daniel. Allt gått jättebra.
  Inte glömma assistenten Jolanta som hjälpt till med pappersjobbet.
  2015-08-26 Daniel A svarar Ana F
  Vad härligt att du är så nöjd, varit ett rent nöje att hjälpa er med både sälj och köp. Behöver du min hjälp i framtiden är du alltid välkommen att ringa:) Både jag och Jolanta hälsar och önskar er lycka till!
  gillar detta
 • Kamilla H
  Kamilla H skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag anlitade Daniel som mäklare för att sälja min bostad. Jag fick ett professionellt och snabbt bemötande och är supernöjd med den hjälp och service jag fick, och fortfarande får inför ett nytt köp av bostad.
  2015-08-25 Daniel A svarar Kamilla H
  Hej Kamilla, självklart hjälper jag till med mer än bara försäljning, vill att du ska hitta en ny bra bostad att flytta till. Kul att höra att du varit så nöjd med insats också:)
  Varit kul att jobba med dig och nu ska vi bara hitta den perfekta nya bostaden åt dig!
  gillar detta
 • Jesper A
  Jesper A skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel gav ett mycket professionellt och tillmötesgående och initierat intryck. Han har även en god lokalkännedom vilket var till stor hjälp för vår familj som inte kände till Täby särskilt väl sedan tidigare.
  2015-08-20 Daniel A svarar Jesper A
  Hej Jesper, tack för denna fina rekommendation, ger massa ny energi att höra att ni uppskattat min roll när ni köpte er bostad. Täby är min hemmaplan, och jag vill självklart dela med mig av min lokalkännedom så att nya trevliga familjer som er själva ska hitta bra boenden.
  Lycka till i nya boendet och hälsa familjen!
  gillar detta
 • Jessica L
  Jessica L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel är professionell, han är tydlig med information och gör arbetsgången lättförståelig. Han ser till att saker blir gjorda, och det på bästa sätt. Jag skulle verkligen rekommendera honom!
  2015-08-19 Daniel A svarar Jessica L
  Hejsan Jessica, fantastiskt kul att höra att du är så nöjd. Har varit ett rent nöje att få hjälpa dig sälja din bostad! Behöver du eller någon du känner min hjälp i framtiden är ni alltid välkomna att höra av er. Sköt om dig och hoppas att allt går bra med nya bostaden.
  gillar detta
 • Josefina L
  Josefina L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag anser att Daniel har varit väldigt tillmötesgående och tillgänglig för att svara på frågor.
  2015-08-13 Daniel A svarar Josefina L
  Hej Josefina, kul att du är så nöjd med min insats! Jag kan bara säga detsamma om dig. Jag hoppas du kommer att trivas i ditt nya hem och skulle du behöva min hjälp i framtiden är det bara höra av dig!:)
  gillar detta
 • Markus H
  Markus H skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Väldigt proffesionell och duktig! Rekommenderas varmt.
  2015-08-10 Daniel A svarar Markus H
  Tusen tack Markus, alltid kul med nöjda kunder och tack för rekommendationen. Jag önskar dig en trevlig dag och lycka till i nya bostaden. Du är alltid välkommen tillbaka till Täby!
  gillar detta
 • Soili P
  Soili P skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Gott och fint bemötande redan vid första mötet vilket ingav stort förtroende! Hela affären har hanterats både professionellt och personligt!
  2015-07-01 Daniel A svarar Soili P
  Hej, jätte kul att ni är nöjda med hela affären och tack för förtroendet! Extra kul att ni tog kontakt med mig efter en rekommendation. Hög kundnöjdhet är något jag sträva efter i varje affär, från både säljare och köpare. Jag önskar er lycka till och hälsa Sebastian.
  gillar detta
 • Agneta D
  Agneta D skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag köpte Daniel Anderssons mäklartjänster och fick ett mycket professionellt bemötande både inför och under processen. Daniel guidade mig genom hela skeendet och höll mig kontinuerligt informerad om nästa steg och tänkta skeende,
  vilket gjorde att farhågor om att det skulle krävas en hel del egna insatser och ta mycket tid kom på skam.
  2015-05-20 Daniel A svarar Agneta D
  Hej Agneta, kul att du är så nöjd med min tjänst och allt mitt jobb. Jag försöker alltid ge tips och råd till mina säljare, vad du bör fokusera på, inför och under försäljningen. Jag är här för att underlätta hela processen!
  Jag önskar dig lycka till och behöver du, eller någon du känner min hjälp med sitt boende är du alltid välkommen att höra av dig!
  gillar detta
 • Henrik N
  Henrik N skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Allt har funkat bra hittills. Inga konstigheter.
  2015-05-13 Daniel A svarar Henrik N
  Hej Henrik, tack för det vänliga orden! Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad. Behöver du någon hjälp i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig.
  gillar detta
 • Jessica E
  Jessica E skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Väldigt trevligt och tillmötesgående bemötande, vid alla tillfällen. Daniel har gett mig en trygg känsla genom hela processen av försäljningen av min bostadsrätt. En proffsig och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar.
  2015-05-08 Daniel A svarar Jessica E
  Det här satt verkligen guldkant på min fredag! Fantastiskt kul att läsa det du skriver och att du uppskatta allt jobb vi gjort tillsammans. Jag önskar er lycka till och hoppas ni hittar nya drömbostaden snart! Ta hand om er och hör av er om ni behöver min hjälp i framtiden:)
  gillar detta
 • Madelene L
  Madelene L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Otroligt bra mäklare! Mycket kunniga och trevliga. :)
  2015-05-08 Daniel A svarar Madelene L
  Hej Madelene, tackar, har varit kul från början till slut att jobba med dig! Extra roligt att du är så nöjd med min insats. Nu hoppas jag du hittar din nya drömbostad. Ta hand om dig nu och behöver du min hjälp är det bara höra dig!
  gillar detta
 • Malin
  Malin skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel har varit väldigt tillmötesgående under hela processen. Alltid glad och trevlig när man hört av sig!
  2015-04-30 Daniel A svarar Malin
  Hej Malin jätte kul att se att du känner dig nöjd och jag kan bara säga detsamma, alltid glad och trevlig. Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad och behöver du hjälp med något framöver är du välkommen att höra av dig.
  gillar detta
 • Hanna L
  Hanna L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Vi köpte vår villa via Daniel Andersson. Bemötandet genom hela processen från visning till tillträde var mycket professionellt och förtroendeingivande, med tydlig kommunikation hela vägen. Daniel var mycket mån om att hela tiden stämma av med oss att allt fungerade bra och svarade alltid snabbt och korrekt på frågor. Vi kände oss trygga i affären. En mycket positiv köpupplevelse!
  2015-03-12 Daniel A svarar Hanna L
  Hej Hanna! Va kul att höra att ni är så nöjda med ert köp och med min insats i affären. Trygghet och kommunikation mot både köpare och säljare är något jag personligen värdesätter högt, det känns extra bra att ni upplevt dessa punkter som väldigt positiva.
  Det har varit jätte kul att få hjälpa er med köpet och jag önskar er lycka till i nya huset!
  gillar detta
 • Kennie E
  Kennie E skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Trevligt bemötande och hög servicenivå.
  2015-03-10 Daniel A svarar Kennie E
  Vad kul att du är nöjd med min insats, lycka till med nya boendet och behöver ni min hjälp i framtiden är ni varmt välkomna att höra av er!
  gillar detta
 • Lilian R
  Lilian R skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag är jättenöjd med försäljningen av min bostadsrätt
  2015-02-16 Daniel A svarar Lilian R
  Kul att du jättenöjd med försäljning, det har varit en roliga resa igenom hela processen.
  Jag önskar dig en trevlig dag och lycka till med renoveringarna av huset!
  gillar detta
 • Magnus J
  Magnus J skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel gjorde ett bra och proffsigt jobb i hela köp processen.
  2015-02-12 Daniel A svarar Magnus J
  Tack Magnus, jätte kul att du tycker så! Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad. Skulle du behöva min hjälp framöver är det bara höra av dig. Jag önskar dig en trevlig dag!
  gillar detta
 • Lukasz S
  Lukasz S skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Professionell och pålitlig mäklare som kan sitt jobb. Jag kan rekommendera honom utan tvivel.
  2015-02-12 Daniel A svarar Lukasz S
  Tusen tack för det vänliga orden Lukasz. Har varit ett nöje att få hjälpa till vid er bostadsförsäljning, extra kul att ni köpte av Fastighetsbyrån också. Hälsa familjen och hoppas ni ska trivas i ert nya hem!
  gillar detta
 • Barbro B
  Barbro B skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel har bemött oss på ett utmärkt sätt, trevlig och tjänstvilllig och gett oss realistiska förväntningar på vad vi kunde vänta oss.
  Vi är mycket nöjda och kan rekommendera honom.
  2015-02-11 Daniel A svarar Barbro B
  Tusen tack, jätte kul att höra att ni är mycket nöjda! Extra kul att jag kunde hjälpa till med både försäljningen och nya köpet, hoppas ni kommer trivas i er nya bostad. Skött om er och ha en trevlig dag!
  gillar detta
 • Christina Bergh E
  Christina Bergh E skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Tryggt, vänligt och personligt bemötande.
  2015-02-10 Daniel A svarar Christina Bergh E
  Tackar, tackar! Jag hoppas att du kommer trivas i din nya bostad!
  gillar detta
 • Catherine J
  Catherine J skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel är en mycket engagerad och kompetent person som är driftig och påläst..
  Sympatiskt trevlig och lätt att ha att göra med..Daniel sålde min lgh i Hägernäs-Strand efter rekommendation..Jag är super nöjd och kan varmt rekommenderar Daniel ??//Catherine N.
  2015-02-10 Daniel A svarar Catherine J
  Tack så mycket väldigt roligt att höra att du är super nöjd! Jag kan bara säga detsamma om dig, det har varit en roliga resa och skulle du eller någon du känner behöva min hjälp i framtiden så är ni varmt välkomna! Hälsa familjen och skött om dig Catherine.
  gillar detta
 • Johan R
  Johan R skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Lugn och saklig och med ett trevligt bemötande oavsett när man ringde. Kunnig.
  2015-02-10 Daniel A svarar Johan R
  Tusen tack för det vänliga orden! Har varit ett nöje att hjälpa er och skulle ni behöva min hjälp framöver så är ni varmt välkomna.
  gillar detta
 • Emma L
  Emma L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel ger ett professionellt och trevligt bemötande. Han är bra på att kommunicera och ser till både köparens och säljarens önskemål.
  gillar detta
 • Johnny N
  Johnny N skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Mitt intryck av Daniel Anderson var från första stund gott. Tjänsten gällde försäljning av bostadsrätt.Då jag själv är bosatt
  i Skåne uppstod en del problem, som elegant löstes ,genom att jag fick olika förslag på just lösningar.Fastighetsbyrån skötte allt ,
  så att jag inte behövde resa upp till Täby mer än en gång.
  gillar detta
 • Daniel M
  Daniel M skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Bara bra, trevlig, korrekt och uppföljsam.
  Snabb och smidig affär.
  En bra mäklare helt enkelt
  gillar detta
 • Bo L
  Bo L skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Seriös hantering av försäljningen av min bostadsrätt. Intresserad och trevlig kontaktperson
  gillar detta
 • Malgorzata Agnieszka P
  Malgorzata Agnieszka P skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag tycker att Daniel Andersson är mycket professionel och hjälpsam
  gillar detta
 • Dödsboet för Bo N
  Dödsboet för Bo N skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  mycket nöjd med den hjälp och det stöd jag fick
  gillar detta
 • Christopher S
  Christopher S skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Tog mig igenom steg för steg i affären. God uppföljning
  gillar detta
 • Merna A
  Merna A skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Snabb och bra försäljning/köp. mäklaren var alltid kontakt bar
  gillar detta
 • Nima N
  Nima N skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Daniel är en toppen, erfaren och framför allt kompetent mäklare, trots sin låga ålder, sist men inte minst med ovannämnda egenskaper,kommer han att bli ännu bättre. Han skötte försäljningen av vårt hus utan någon som helst anmärkning. Han var tillgänglig, vänlig,tillmötesgånde och artig, hela tiden under försäljningsförfarandet och fick affären i hamn snabbt och smidigt efter andra visningstillfället, framförallt vi fick vårt hus såld till det accepterade priset som vi kom överens om. Slutsats: vi är supernöjda med hans tydliga mäklarroll.
  gillar detta
 • Karol T
  Karol T skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag är jättenöjd... Trevlig och professionell bemötande.
  gillar detta
 • Anna Y
  Anna Y skrev om Daniel Anderson en del av Fastighetsbyrån Täby
  Jag tog kontakt med företaget när jag skulle sälja min lägenhet.
  Daniel var mycket lyhörd för min önskningar och har genom hela processen funnits tillgänglig och kunnat svara på alla mina frågor samt haft hand om allt som rört affären.
  Även efter affärens avslut har han svarat på mina funderingar och frågor.
  Jag kommer med stor sannolikhet att anlita företaget igen vid ev. försäljning.
  gillar detta
Christoffer Stendahl
4.8 / 5 — 142 recos
Oscar Hallbygård
4.8 / 5 — 65 recos
Erica Berg
4.5 / 5 — 51 recos
Daniel Anderson
4.8 / 5 — 44 recos
Marcus Larsson
4.4 / 5 — 31 recos
Emelie Ljungdahl
4.8 / 5 — 21 recos
Marie-Louise Larsson
4.4 / 5 — 8 recos
Sara Mårtensson
0.0 / 5 — 0 recos