Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Christoffer Stendahl har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Christoffer Stendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 449 omdömen med ett betyg på 4.8. Christoffer Stendahl har haft 16 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få hjälpa människor på vägen genom en stor förändring i livet - i både köp och försäljning av bostad.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har ett stort engagemang, är affärsmässig men ser människan i affären. Jag tror att bra och trygga affärer skapas genom goda relationer och förtroende. Dessutom är jag lyhörd, framåtlutad, intresserad och relationsorienterad.

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med familj och vänner och tränar, gärna klätterväggen i Solna eller på Telefonplan.

Vad vet vi inte om dig?
Jag kan jonglera och är hyfsat bra på att sjunga!

2025-04 - 2026-03

449 omdömen om Christoffer Stendahl

Sedan starten hos Reco 2014
Lars M
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Vi har haft en mångårig kontakt med Christoffer vid tidigare värderingar av vår fastighet. Han har alltid haft ett bra bemötande. Därför var det givet att anlita honom när vi nu skulle sälja vårt hus. Han motsvarade förväntningarna och genomförde försäljningen utmärkt från start till mål.

Lena Kristina M
Sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Vi fick ett väldigt positivt bemötande. Mycket pedagogisk, när han förklarade hur försäljningen skulle gå till. Informerade oss hela tiden, om de olika stegen. Under budgivningen förhandlade han skickligt, med de olika spekulanterna. Vi är mycket nöjda!!

Vinka P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Trevlig, lättsam, underhållande och uppnått mål som vi satte på uppdrag inför utförsäljning av lägenheten! Vi tackar Cristoffer bra jobbat!

Henrik N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Hägernäs

Mycket kunnig och trevlig. Väldigt serviceminded och tillgänglig.

Idde C
Täby Centrum

Mycket smidigt och snabb affär. Mycket nöjd

Kristoffer E
Täby Centrum

Snabb och smidig affär, proffsigt.

Karin S
Näsbypark

Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare än Christoffer! Han lotsade oss igen försäljningen av vår lägenhet på bästa tänkbara sätt. Proffsig och målinriktad och samtidigt inkännande och kommunikativ. Dessutom trevlig och humoristisk och en god människokännare - ovärderligt i denna bransch. Christoffer får våra varmaste rekommendationer!

Philip N
Köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Stendahl en del av Fastighetsbyrån Täby
Gribbylund

Bra kommunikation, tydlig, tålmodig och väldigt bra bemötande i frågor och funderingar gällande bostaden. Det har känts väldigt tryggt att ha med Christoffer att göra genom hela affären. Högsta betyg!

Rebecca D
Täby Centrum

Inkännande, kompetent och super trevlig!

Hans-eric E
Täby Centrum

Bör man inte i framtiden annonsera även i Booli som verkar vara en stor och gratis annonssida?