Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Fredrica Glatstein har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Fredrica Glatstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrica Glatstein har haft 8 försäljningar sen 2024-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-10 - 2025-04

15 omdömen om Fredrica Glatstein

Sedan starten hos Reco 2024
Maria Elisabet S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Fredrica är professionell, engagerad och har en varm personlighet.

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack, Maria! Jag tror du kommer trivas så bra i nya lägenheten. Känner du framöver att du vill längre ner mot markplan är du så välkommen att höra av dig till mig. Trevlig helg!

Rickard S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Fredrica är väldigt lyhörd, professionell och transparent så att våra förväntningar hamnade på rimlig nivå. Hon är tydlig, driven och framförallt tillgänglig med ett stort engagemang och guidar oss som säljare på ett bra sätt genom hela processen. Också väldigt respektfull i vår situation när vi som dödsbo säljer vår pappas lägenhet.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack att du tog dig tid att lämna en Reco. Tack också för förtroendet och samarbetet! /Fredrica

Fredrik L
Ullna Strand

Fredrica var vänlig i sitt bemötande och var kunnig om legala och finansiella processer. Den initiala värderingen vi fick var helt fel och huset såldes mycket lägre än vad vi hade förväntat oss, så tyvärr fick vi inte ut så mycket av råden eller nätverket hon hade.

Svar från Fredrica Glatstein

Hej Fredrik, Tack för din recension. Jag uppskattar att du delar din upplevelse. En lyckad försäljning bygger på gott samarbete och kommunikation. Från start gav jag min professionella värdering och rekommendation, men vi valde att gå ut högre i pris. När vi senare justerade utgångspriset fick vi det intresse som ledde till en budgivning och en avslutad affär. Jag förstår att slutpriset inte blev vad ni hade hoppats på, och att processen varit utmanande med de bankförändringar, avgiftshöjningar från bostadsrättsföreningen...

Linnea H
Ensta / Östra Vallabrink

Fredrica gjorde det bästa för att få både oss och säljaren nöjda, med bra och snabb kommunikation, svar på frågor och ett trevligt bemötande!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack Linnea, att du skrev en Reco! Ha en fin vecka så ses vi!

Hanna F
Ullna Strand

Trevlig, lyhörd och tillmötesgående!

Svar från Fredrica Glatstein

Tack så mycket att du tog dig tid att lämna en Reco! Önskar er stort lycka till nu!

Marcin Andrzej R
Ensta / Östra Vallabrink

Hej VI valde Fredrica efter träffat flera olika mäklare pågrund att hon var saklig, tydlig samt lyhörd om vad som var viktigt för oss. Ibland så är det lätt att man ska sälja snabbt och tjäna pengar på en sak. Men det man inte får glömma är att man ändå säljer en någons hem det är inte bara pengar iblandat utan oxå ett liv med massa minnen. Det var det som vi fick en bra kontakt med Fredrica att hon förstod. Vi vill önska Fredrica och er all lycka framåt.

Svar från Fredrica Glatstein

Jag önskar er lycka till framöver, vad det nu blir. Och tusen tack för förtroendet att sälja ert hem!

Karin Ingegerd A
Näsbypark

Fredricas bemötande var över våra förväntningar. Hon var inkännande, varm och professionell. Rekommenderar henne gärna.

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack Karin. Hoppas ni kommer trivas i lägenheten och välkommen till Täby!

Christine J
Täby Kyrkby

Fantastisk! Hade inte kunnat önska oss någon bättre. Kunnig, sympatisk, inlyssnande och otroligt lätt att samarbeta med.

Svar från Fredrica Glatstein

Håller med om att vi hade ett fantastiskt samarbete och resultatet därefter! Tusen tack för allt och vi kommer sakna er i Täby!! Kram/fredrica

Sofia B
Täby Kyrkby

Varmt och proffsigt bemötande. Informativ och lyhörd. Rekommenderas starkt.

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack, Sofia! Blev helt rätt med er och jag hoppas att du och familjen kommer trivas så bra i nya huset!

Anders J
Täby Kyrkby

Sluta leta! Stor förståelse för allt man går igenom när man ska sälja sin bostad. Lyssnar in på ens behov, stöttar i allt och är hjälpsam hela vägen. Närvarande och hjälper till på besiktning, fotografering osv. Kör med henne. En stjärna.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina du! Önskar er allt gott i framtiden och att vi ses igen.