Rasmus Kollberg
Rasmus Kollberg är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Rasmus Kollberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Rasmus Kollberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.9. Rasmus Kollberg har haft 14 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
22 omdömen om Rasmus Kollberg
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Rasmus visste att vi var ute efter ett visst objekt och kontaktade oss tidigt för stämma av ang vårt intresse
Vi hade en bra dialog och han höll tätt kontakt med mig och säljaren om våra ömsesidiga frågor och det det blev en väldigt smidigt och snabbt affär för oss båda.
Det är precis det vi som köpare önskar att hitta en hitta ett lämpligt objekt som motsvarar alla våra förväntningar utifrån pris, önskemål och behov. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Väldigt hjälpsam för mig som inte hade någon större erfarenhet av bostadsmarknaden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Bra förståndlig mäklare. Rasmus levde upp förväntningarna!
Rasmus lyssnade på mig och förstod snabbt vad som gällde, även fast det är dåliga tider på bostadsmarknaden lyckades vi endå få till en snabb affär till en rimlig värdering vilket jag är tacksam för!
Mvh Rasmus Klostermann -
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Trevlig, Korrekt och kunnig och hjälpsam när det gällde att svara på våra frågor
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Rasmus älskar sitt jobb. För mig var väldig bra att han var tydlig och lätt att kommunicera. Eftersom det var en moment som var lite stressig på grund av bankerna och kredit, Rasmus hade kontakt med mig hela tiden och hjälpsam att hitta lösning. Tills slut var det allt fint!
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Mycket bra, lyhörd, inte påträngande, men ändå drivande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Alltid positiv, jobba hårt och god kommunicera med kund. Bra jobbat, tack Rasmus !
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Rasmus did an amazing work overall. He helped me answer any question I had regarding apartment, association, buying process and any potential risk. He communicated clearly all changes and was keeping me notified on any change that happened during the bidding period. He made sure both parties are aware of potential problems and risks later down the road. After we signed contract he offered to mediated when arranging pre-key-pick-up visits to the apartment.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Själv har inte haft mycket kontakt med mäklaren utan träffade han första gång under kontraktskrivningen. Det var vår dotter som har haft kontakt/möte med honom om hela marknadsföring/försäljningen. Däremot fick genom sms bra updateringen och statistik under försäljningsperiod och även under budgivningen. Tydlig information.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Kollberg en del av Fastighetsbyrån Täby
Trevlig och ordentlig mäklare, duktig på sitt jobb!