Marie-Louise Giertz

Fastighetsbyrån Täby
4.8
Affärer senaste året

Marie-Louise Giertz är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Marie-Louise Giertz har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Marie-Louise Giertz har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Marie-Louise Giertz har haft 29 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

109 omdömen om Marie-Louise Giertz

Sedan starten hos Reco 2014
Björn N
Skarpäng

Rutinerad och proffsig, skulle absolut anlita henne igen, rekommenderas.

Ulrika H
Skarpäng

Marie-Louise är en otroligt kunnig och kompetent mäklare som känts påläst i alla lägen, samtidigt som hon är varm, vänlig och personlig i sina förmedlingar vare sig det gäller att köpa eller sälja.

Andrée H
Näsbypark

Otroligt duktig, lyhörd, hjälpsam och proffsig som mäklare. Rekommenderar starkt om du vill ha en 10/10 mäklare.

Linnéa L
Näsbypark

Jättenöjd och skulle rekommendera alla som ska sälja i Täby att anlita Marie-Louise. Smidig och trygg hantering av processen från början till slut.

Heléne H
Näsbypark

Marie-Louise Giertz är så kompetent och har gjort ett fantastiskt jobb vi försäljningen av min fastighet.

John U
Erikslund

Marie-Louise trygghet, vänlighet och stora kunnighet bidrog till en lyckad bostadsaffär. Jättebra och trevlig service!

Helena Maria Fredrika N
Täby Kyrkby

Mycket trevlig och kunnig mäklare som man får fullt förtroende för.

Nina K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Väldigt kunnig. Har känt mig trygg med henne som mäklare. Kan varmt rekommendera henne.

Bo S
Skarpäng

Överträffade våra förväntningar genom att på några dagar plocka ut ett objekt att köpa som passade oss perfekt och samtidigt se till att vi fick vårt hus sålt. Allt inom loppet av 31 dagar.

Cecilia K
Ensta / Östra Vallabrink