Marie-Louise Giertz

Marie-Louise Giertz

Marie-Louise Giertz är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Marie-Louise Giertz har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Marie-Louise Giertz har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.8. Marie-Louise Giertz har haft 28 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

77 omdömen om Marie-Louise Giertz

Sedan starten hos Reco 2014
Karin D
Gribbylund

Jag upplevde Marie-Louise som professionell, påläst och lyhörd. Hon var engagerad men inte för insäljande, utan kändes mån om att det skulle bli bra för alla parter..Hon kunde svara på alla frågor vi hade om fastigheten och området.

Sebastian P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby
Grindtorp

Marie-Louise är trygg i mäklarrollen och hittar naturligt ett bra balans mellan personligt bemötande och proffsigt mäklande. Hon är driven och inkännande på samma gång. Vi är mycket nöjda med hennes mäklarinsats!

Camilla R
Skarpäng

Marie-Louise är en oerhört trevlig och professionell mäklare. Hon har stöttat mig genom hela försäljningsprocessen. Hon har ett mycket empatiskt förhållningssätt. Mina förväntningar är tillfreddställda till max. Vänligen, Camilla Rashidi

Jörgen H
Sålde sitt hus med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby

Hej Marie-Louise har varit helt fantastisk som mäklare:-) Stöttat ,gett goda råd och alltid varit tillgänglig med frågor vi haft med vår försäljning av vårt hus. Rekommenderar henne varmt för framtida uppdrag. MVH Jeanette & Jörgen Nordin

Marie C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie-Louise Giertz en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Jag blev genuint och fint bemött av henne. Hon kände in och kände av så att det blev lagom krav. Gick igenom kontraktet på ett väldigt bra sätt som kändes helt rätt.

Karl R
Täby Kyrkby

Hjälpsam och genuin genom hela processen

Eva E
Grindtorp

Vi fick ett mycket gott bemötande av Marie-Louise Giertz. Hon är glad, trevlig, positiv och mycket hjälpsam. Kan varmt rekommendera henne.

Taline F
Näsbypark

Supertrevlig, kunnig och kan området väl. Rekommenderar Marie-Louise varmt!

Magnus A
Näsbypark

En professionell mäklare som är bra under hela processen

Henrik F
Näsbypark

Trevligt bemötande och proffsigt intryck.