Proffsig, trevlig och svarar snabbt.
Marie-Louise Giertz
Marie-Louise Giertz är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Marie-Louise Giertz har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Marie-Louise Giertz har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.8. Marie-Louise Giertz har haft 27 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
96 omdömen om Marie-Louise Giertz
Utomstående från dag ett. Empatisk, kunnig, tålig, värm. Hon är hjälpsam på ett sätt som jag inte kunde tänka mig.
Tack för så fina ord, vad roligt att du känner så.
Marie-Louise är en fantastisk mäklare och människa. Hon har inte bara hjälpt oss sälja huset utan har dessutom varit oss behjälplig med råd och dåd gällande vår nya bostad.
Vad fint sagt, tack! Så glad att ni nu har hittat er nya bostad också.
Mäklaren kändes trygg, erfaren och trevlig.
Tack för ert omdöme, glad att ni kände så och hoppas att ni ska trivas riktigt bra i ert nya hem.
Påläst, tillmötesgående, anträffbar och gav ett professionellt och trevligt bemötande.
Roligt att ni kände på detta sättet. Precis vad jag vill att ni som köpare ska uppleva. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i ert nya hem.
Världens bästa mäklare. Kunnig, lyhörd, trygg och alltid nåbar. Vi vill rekommendera alla att anlita Marie-Louise.
:-) Vad fint skrivet! Så roligt att få hjälpa er. Ska ta hand om alla era vänner också;-)
Trevlig, informativ och håller en god kontakt med mig som köpare. Fick en bra känsla av henne och rekommenderar starkt!
Varm och personlig kontakt och med bra och tydliga uppdateringar och bollande av idéer vid försäljning.
Hon har varit fantastiskt! Allt gick bra.
Bra bemötande. Lyssnande. Förtroendeingivande och kunnig. Ger bra feedback och information. Jobbade "hårt" och effektivt. Bra uppföljning. Pålitlig. Mvh / Anders