Fastighetsbyrån Danderyd
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Här i Danderyd hittar du mäklare som är specialister på området. Vi är verksamma i Danderyd, Enebyberg, Stocksund och Djursholm, och vi har lång erfarenhet både av bostadsmarknaden här och av mäklaryrket.
Vill du flytta någonstans här i området? Då är det oss du ska kontakta. Vi lovar att du får engagemang, kvalitet och hög affärsmässighet när du anlitar oss för din affär. Vi är med dig under hela processen, bistår med goda råd och garanterar en lyckad affär, vare sig du vill köpa eller sälja. Varmt välkommen!
Utmärkelser
524 omdömen om Fastighetsbyrån Danderyd
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Proffsigt bemötande! Överträffade förväntningarna! Mycket nöjd! !
Mattias var väldigt hjälpsam och höll oss uppdaterade längs hela resan, från början till slut. Trots att marknaden inte riktigt var på vår sida lyckades han få till en köpare/pris som vi kunde acceptera.
skrev om Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Redan vid första mötet kände vi att Mattias var rätt mäklare för oss. Otroligt proffsig, förtroendeingivande och trevlig utan att vara gåpåig. Hela affären gick mycket snabbare och smidigare än vi hade räknat med. Mattias lyckades presentera flertalet intressenter för vårt hus på bara några dagar dag efter första mötet och hela processen från första mötet till en lyckad försäljning gick otroligt fort. Vi behövde inte ens ha fotografering eller officiell visning innan vi fick ett bud vi var nöjda med. Han är mycket effektiv och tillmötesgående dag som kväll. Mattias är den absolut bästa mäklare vi har träffat och kan varmt rekommendera honom.
skrev om Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
18 dagar från kontakt till skriven säljkontrakt med vinst från köpet för tre år sedan - inte så lätt i dagens marknad. Shervin är proffs, driven, trevlig, självsäker men öppen och lyhörd, kommunikativa - helt enkelt en toppen kille.
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mattias has been very supportive when we reached him for a private show. He is professional and informative. Mattias arranged a show the day next after I called and prepared all needed documents the day after we saw the house. I could not believe everything was done within 24 h and we are super happy throughout the purchase process. Highly recommend him!
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mattias is definitely one of the best mäklare I have met so far. Very professional and efficient! highly recommended!
skrev om Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Vi är två personer som ska sälja ett hus, och i det här fallet valde den andra parten av oss en mäklare. Det visade sig vara ett utmärkt val 😊.
Ni kan f.ö. ta åt er av äran allihopa på kontoret, då vi blev mycket trevligt bemötta av er när vi var där 👍. Fin service, och mäklare har i förväg tänkt ut och förberett olika scenario som underlättar för köpares räkning; vilket i sin tur underlättar för oss som säljare.
/Ingela -
köpte sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Vi är supernöjda med hela köpprocessen, från första samtalet med Shervin till kontraktskrivning. Han gav att mycket trevligt och seriöst intryck för första stund med rak och tydlig kommunikation, samt god och regelbunden återkoppling till oss som potentiella köpare. Vi kan starkt rekommendera Shervin och skulle inte tveka att anlita honom i framtiden.
köpte sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Från första till sista kontakten var Shervin väldigt trevlig, kompetent och professionell. Nästa gång vi säljer kommer han utan tvekan vara vårt givna val.
Jag valde ut mäklare Mattias Mardini av alla mäklare för jag kände mig trygg och jag litade på honom.
Mattias lyssnade på mina önskemål och gav mig stöd för det stora beslutet jag tog.
Mattias var väldigt proffsig och kunnig och ej pussih som många andra.
Försäljning gick snabbt och smidigt med bra resultat.
Kan varmt rekommendera Mattias till andra som säljer sitt boende. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mattias hade alltid ett trevligt bemötande och ett mycket förtroendefullt sätt. Vi värdesatte hans punktlighet och han var hjälpsam på alla sätt och underlättade kontakten mellan oss och säljaren. Han var aldrig påstridig utan lät oss få den tid vi behövde för att kunna fatta rätt beslut.
Vi kan rekommendera honom varmt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Shervin hade tålamod att klargöra mina frågor på ett professionellt sätt, han är en person som är trevlig, kompetent och om jag någonsin skulle sälja lägenheten skulle jag kontakta Shervin för processen!
Shervin är professionell och snäll person. Han svarade på alla våra frågor och fortsätter att göra så. Kul att han blev våran mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Vi kan verkligen rekommendera Shervin och Fastighetsbyrån i Danderyd. Bra bemötande, fokuserad, kommunikativ, proffsig och strukturerad.
Vi är mycket nöjda med hur vår lägenhetsaffär genomfördes.
Professionellt bemötande
Snabb återkoppling
Vederhäftig information
Trevligt bemötande med naturlig och äkta kundempati
Vi ger Mattias högsta betyg dvs MVG
Mvh
Hans Engström & Anna Myrberg -
Lyhörd, trevlig, professionell och snabb som blixt!
Trodde inte att det skulle vara så lätt att sälja. -
Alt var toppen 🙏
Detta är mitt 33 boende och Mattias är den bästa av de andra👍 -
Mattias responderade snabbt på min begäran att komma och titta/utvärdera lägenheten för försäljning. Jag fick bra information och statistik för området samt Mattias prestationer. Vi diskuterade försäljningsansats och vilka aktiviteter som skulle genomföras.
Mattias angav en realistisk värdering baserad på statistik och erfarenhet. Mattias angav även att det fanns en-två potentiella köpare. Mattias visade lägenheten för en potentiell kund som beslutade köpa lägenheten. Vi skrev dagen efter visningen.
Jag mycket imponerad och gald över Mattias insats. Från första kontakt till avslut tog det mindre än två veckor. Fantastiskt!! -
Vi gick snabbt förtroende för Mattias och vi var nöjda med honom genom hela processen.
Vi kontaktade Mattias angående ett objekt som låg som kommande. Strax därefter hörde Mattias av sig och vi fick boka in en privat visning direkt. Hela affären var klar inom dagar från att vi fått kontakt. Extremt smidig affär med trevligt och proffsigt bemötande!
sålde sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Jag hade ett kravlöst möte med Shervin året innan försäljningen bara för att få information. När det nu året efter var aktuellt att sälja min lägenhet kontaktade jag Shervin igen och allt gick väldigt smidigt. Efter knappt en månad är min lägenhet såld. Alla mina frågor via sms fick jag snabbt svar på varje gång. Jag har bara fått ett kunnigt, proffsigt och trevligt bemötande. Jag kan starkt rekommendera Shervin och Fastighetsbyrån. Jag är så nöjd!
skrev om Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Jag kan bara säga att jag är mer än MYCKET NÖJD med Shervin som mäklare! Det blev en snabb och smidig försäljning av en proffsig, kunnig och trevlig mäklare. Än en gång - tack Shervin!
köpte sin lägenhet med hjälp av Magdalena Örtegren en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Hej! Magdalena har varit till stor hjälp vid försäljning och köp av lägenhet! Har ett stort förtroende för Magdalena! Ego mer än nöjd. Magdalena känner marknaden väl i området och rekommenderar henne till det bästa!// Mvh Göran
sålde sin lägenhet med hjälp av Magdalena Örtegren en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Sen mer än 10 år har jag haft kontakt med Magdalena - köpt bostadsrätt - sålt densamma- och köper nu en ny! Alltid tillgänglig!
Tipsar andra att ta kontakt med Fastighetsbyrån.Så finns det ett team av positiva medarbetare runt henne -
skrev om Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Trevlig, smidig och effektiv. Jag kände förtroende för Mattias.
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Det märks att Mattias Mardini älskar sitt jobb. Det genomsyrar hela hans bemötande. Han är professionell, trovärdig och tillgänglig(även på lördagar).
Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Mattias.
/Benjamin -
Jag är jättenöjd med Magdalena Örtegren. Hon är professionell, trevlig, lyhörd, kompetent och seriös i sitt arbete.
Magdalena är en kompetent och trevlig person. Hon var alltid tillgänglig för att prata, svarade på alla frågor perfekt och professionellt. Det var lätt att samarbeta, hon var lyhört och engagerat. Rekommenderar varmt Magdalena Örtegren.
Positivt och proffsigt bemötande. Shervin ger ett mycket påläst och proffsigt intryck. Väldigt smidig första process då allt gick väldigt fort. Övertygad om att det kommer fortsätta så hela vägen. Känns bra och trygg att ha och göra med vid min första bostadsaffär.
Jag hittade Shervin genom hemnet och kollade sedan vidare på reco. Min lägenhet höll på att stambytas och jag tänkte bara ta kontakt i god tid så att den kan fotograferas, visas, och säljas så snabbt som möjligt. Jag räknade med ett frånträde till sommaren med allt som skulle till, uppsägningstid för köpare osv. Shervin levde minst sagt upp till de positiva omdömen som jag har läst om honom innan jag tog kontakt med honom. Han var snabb på att svara i min förfrågan, hittade direkt en tid att ses, såg mina behov och lägenhetens möjligheter. Jag behövde och trygg upplevelse av en genuin person i min första försäljning, och det var precis vad jag fick.
Jag fick en tydlig plan om vilka steg vi skulle ta, hur tidsplanen såg ut och vad jag kan förvänta mig. Allt kändes såå bra efter första mötet. En otrolig lättnad över att ha hittat rätt mäklare för mina behov. Sen överträffades mina förväntningar direkt. Shervin jobbade extremt snabbt med objekt beskrivning och köpare. Från första kontakt till kontraktskrivning tog det två dagar, och från att först ha sett lägenheten till slutgiltigt bud tog det bara ett dygn. Inflytt nästkommande månad. Drömscenario! Jag känner mig evigt tacksam! Rekommenderar starkt Shervin som mäklare alla dagar i veckan! -
I found Magdalena super nice, friendly, honest and an expert in her job. Overall I had a fantastic experience dealing with her.
Bra och snabb återkoppling, rekommenderas
Med både värme och professionalism. Effektiv, erfaren, ingav en känsla av trygghet.
Bra dialog om förväntningar och möjligheter innan visning. Flexibla förslag på vägar framåt i en svår marknad. Mycket nöjd med helheten och slutpriset.
Jag är oerhört glad att jag anlitade Shervin Hashemi till att sälja min lägenhet.
Shervin har visat ett fantastisk engagemang, från början till slut. Han är oerhört kunnig och proffsig. Dessutom mycket vänlig, lyhörd och han har en karismatisk personlighet.
Jag kände mig mycket trygg med Shervin som min mäklare och jag vill varmt rekommendera honom! -
Tydlig och konkret i sitt förfarande. Förklarar på ett enkelt sätt vad som ska göras och vilka realistiska förväntningar man kan ha. Bra på att hålla löpande kontakt med säljaren.
Inget och klaga på, trevlig och jobbar hårt
Shervin ger ett mycket förtroligt intryck och har även bistått med information och stöd efter kontraktsskrivningen. Jag hoppas och tror att det kommer att fortsätta så genom hela bostadsköpet.
Shervin är mycket duktig , sympatisk, vänlig ,snabb och hjälpsam på allt. Har ett stort kontknät. Kan ge honom mina varmaste rekommendationer..
Gunilla -
sålde sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Shervin är en mäklare som håller hela processen och kommunicerar, är lyhörd med en extra glimt i ögat. Kommer prata varmt om Shervins insatser i mitt nätverk!
Härligt och proffesionellt bemötande som ledde till en smidig affär.
We are very happy with Shervin as our broker.
We trusted him from the beginning as he has good knowledge of the area we live and the market. We are very grateful for his services as we didn’t get stressed at all about selling the apartment. It was a very smooth and quick process which is something very important when you have a baby . Shervin is confident about his job and that makes his clients comfortable and confident as well.
Would strongly recommend Shervin. -
skrev om Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Shervin har varit en stjärna från start. Vi har haft ett kul och framgångsrikt samarbete från första samtalet till kontraktsskrivning.
Vad jag särskilt uppskattade var Shervins lyhördhet och inkännande sätt att arbeta. Vi hade alltid en bra dialog och han höll mig uppdaterad genomgående under processen, allt från val av foton till besök på annonsen.
Trots en tuff marknad är jag mycket nöjd med slutresultatet och med Shervins insats i försäljningsarbetet. Min bedömning är att det både krävs en hög nivå av kompetens och ett personligt sätt att arbeta för att åstadkomma detta. Shervin har visat att han uppfyller båda delarna med bravur. -
Professionell, kunnig och trevlig personal ledde till en smidig affär.
Väldigt nöjd med Shervin som ger ett vänligt, smidigt och proffsigt intryck. Tar väl hand om både köpare och säljare vid en affär. Fina bilder på lägenheten i prospektet. Kan varmt rekommendera Shervin!
Jag blev bra bemött av Shervin. En driven mäklare med många bollar i luften! Kändes som en trygg affär.
Sammantaget har mäklaren gett ett gott och proffsigt intryck med trevligt bemötande och stort engagemang genom hela försäljningsprocessen.
Fick ett lyhört och engagerad intryck från första mötet och Shervin motsvarade alla förväntningar. Vi satte upp en strategi och försäljningen gick som planerat med bra kommunikation hela vägen. Jag är helnöjd och kan varmt rekommendera Shervin.
skrev om Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Riktigt proffsig 🥇och tar tid på sig att vissa dig runt.
Stark rekommenderat och jag vet vem som ska sälja min lägenhet🫡. -
Jag tycker mäklaren var tillmötesgående från början till slut. Det gick alltid att få kontakt med mäklaren vid frågor och funderingar. Mäklaren var även mån om att återkoppla vid förändringar i processen samt diskutera förslag på hur man kan ta sig vidare i processen. Jag upplever att mäklaren var engagerad i mina intressen och budget för val av lägenhet. Mäklaren hade ett professionellt och varmt bemötande som gjorde hela köpprocessen behaglig.