Fastighetsbyrån Danderyd

Fastighetsbyrån Danderyd

• BadgeTenYears
4.8

Här i Danderyd hittar du mäklare som är specialister på området. Vi är verksamma i Danderyd, Enebyberg, Stocksund och Djursholm, och vi har lång erfarenhet både av bostadsmarknaden här och av mäklaryrket. Vill du flytta någonstans här i området? Då är det oss du ska kontakta. Vi lovar att du får engagemang, kvalitet och hög...

938 omdömen om Fastighetsbyrån Danderyd

Sedan starten hos Reco 2013

Bertil Å
Sålde sitt hus med hjälp av Magdalena Örtegren en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Stocksund

Från första samtalet har hon väglett mig genom hela processen och haft tålamod med mina ändringar av tider och annat. Hanteringen av visningar och budgivning fram till kontraktsskrivning uppfattar jag som exemplarisk.

Lucian Alexandru M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petter Lindahl en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Sätra Äng

Jag rekommenderar starkt Petter som fastighetsmäklare. Han säkrade en bra affär för vår fastighetsförsäljning på nolltid.

Börje E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petter Lindahl en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbybacken

Jag har bara pratat i telefon med Petter. Fråga Ulla om mötet. Hon hade fullmakt för mig. Han kom för sent och var dåligt förberedd till mötet.

Shuai S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Klingsta

Professional, enthusiastic, customer focused.

Meng J
Danderyd Klingsta

If you looking for someone with experience and passion in Danderyd. Shervin will be the one! He can speak perfect English and super thoughtful and organized. We trust him during the whole process!

Cedomir V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Klingsta

He was very pleasant from the start,from the first home visiting to the time when we sign contract,very nice guy,make our buying so easy and smooth,fulfilled all our expectations!

Mats O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd

Alexander är trevlig att ha att göra med, han har skött sin uppgift utmärkt, och haft god hjälp av assistent och "säljcoachen" hos Fastighetsbyrån. Har bara gott att säga :-)

Isa H
Stocksund - Inverness

Jag kan varmt rekommendera Shervin som mäklare. Professionell från start till mål och var alltid snabb på att svara på mina frågor. Shervin har en mycket bra kunskap om området och marknaden, och det märks att Shervin har en passion för sitt arbete :) En riktigt duktig och pålitlig mäklare!

Linus L
Mörbylund

Mycket trevliga bemötanden. Mycket enkel att nå Petter fick mig att känna mig mycket trygg vid mitt första bostadsköp

Hannes E
Mörbyskogen

Alex gav både mig och min partner ett förtroendegivande intryck från start. Detta genom att lyssna, förstå och agera efter våra önskemål genom hela säljprocessen. Alex är sakkunnig samtidigt som han har en härlig och positiv approach i sitt sätt att kommunicera och arbeta. Vi är extremt nöjda med vår försäljning där hela processen känts avslappnad för vår del samtidigt som vi fick en väldigt bra affär.

Sofia J
Mörbylund

Han var väldigt duktig och snabb att få min lägenhet såld! Rekommenderar varmt då han har bra koll på sitt område.

Eric L
Stocksund - Inverness

Shervin agerade mycket bra och proffesionellt under hela försäljningen, och var snabb och lätt att kommunicera med.

Clara W
Mörbylund

Supertrevlig, social och väldigt lätt att få en bra kontakt med. Hela försäljningsprocessen kändes väldigt enkel och okomplicerad vilket jag uppskattar så mycket.

Ellen H
Mörbylund

Petter var duktig och levererade det han sa vid första mötet: En snabb affär. Han var trevlig och lyhörd och guidade mig i varje steg, då säljprocessen var ny för mig. Rekommenderar starkt!

Xiaoguang C
Enebyberg

Ptter is doin good with every steps preparation, he is active and also know to tell me to do the right thing, he is doing good for the selling , and we have a very good place

Tomas E

Petter förstod vår situation och anpassade säljprocessen efter den. Stort engagemang och trevlig. Rekommenderar honom varmt!

Carl Mattis A
Mörbyskogen

Engagerad, pålitlig och professionell. Kunde inte kännt mig tryggare eller mer nöjd. Om tillfälle ges kommer jag att anlita honom eller någon av hans kollegor igen! 10/10

Karl-Hugo E
Kevinge

Vi kunde inte haft en bättre process. Petter förstod våra behov, agerade snabbt och proffsigt. Från första möte till att lgh var såld tog det 4 dagar och både vi som säljare och köparna är mkt nöjda. Alla kontakter har skötts bra och han har underlättat allt som går. Vi ger våra bästa rekommendationer!

Josefin S
Mörbybacken

Allt gott, enkel att komma i kontakt med, ärlig och enkel att ha å göra med. Hjälpte oss även att kolla igenom papperna på huset som vi budade på, som extra hjälp, vilket uppskattades enormt! Lägenheten såld inom två veckor :) Rekommenderar starkt Shervin!

Kerstin R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magdalena Örtegren en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbyskogen

Hela processen har varit smidig och proffsig.

Caroline J
Mörbylund

Toppen bra! Glad och trevlig mäklare.

Li V
Kevinge

Seriös mäklare. Duktig och serviceminded. Kan varmt rekommenderas

Chunyu Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Nora

Very professional, patient and easy to talk to!

Sachiyo M
Mörbyskogen

Jätte engagerad, lugn, saklig och professionell. Snabb respons på frågor Min son säger nu att han vill också bli mäklare som Alexander!

Damiana D
Stocksund

Alexander was very helpful in fulfilling my questions and requests, I am really grateful to work with him.

Katarina A

Trevlig, kunnig o h professionell!

Sanna L
Mörbyskogen

När vi letade mäklare kikade vi på statistik i Danderyd och den mäklare som slagit mest rekord i området. Det var givet att Shervin var den bästa mäklaren och vi bokade snabbt in ett möte med honom. Han gjorde oss inte besvikna utan överträffade alla förväntningar! Lägenheten såldes innan visning och kontrakt påskrivet samma dag som förhandsvisningen skedde. Allt smidigt och fort. Vi är extremt glada och tacksamma för Shervin, och rekommenderar honom starkt.

Emmie L
Danderyd Klingsta

Super trevlig, enkel att kommunicera med och snabb återkoppling! Gjorde verkligen det lilla extra!

Pär A

Trevlig, sympatisk och pedagogisk. Nu gick köpeprocessen snabbt men vi uppskattar verkligen hans tillgänglighet och tydlighet. God lokalkännedom.

Olof S
Stocksund

Gjorde ett bra jobb trots att vi inte fick det vi begärde.

Hanna W

Engagerad mäklare, bra kommunikation

Sanna R
Sålde sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd

Trevlig. Tydlig. Tillgänglig Kunnig inlyssnande Bra bemötande

Elias G
Danderyd

Vi har haft mäklare förr, men aldrig en Shervin! Rekommenderas starkt. Väldigt engagerad, tålmodig och professionel. Super nöjda! Han guidade oss genom hela sälj processen, och vi kände oss väldigt trygga med honom. Kommer definitivt kontakta Shervin för både framtida köp och framtida försäljningar.

Markus E
Köpte sitt hus med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Sätra Äng

Shervin var positiv och tillmötesgående under processen och vi som köpare kände oss trygga.

Adam Carl B
Danderyd

Hela processen gick riktigt smidigt. Shervin var supertrevlig att prata med, kunde svara på alla frågor och om han inte kunde det direkt kom han tillbaka med ett bra svar snabbt. Under skrivning av kontraktet var allt väl förberett och han gick igenom allt noggrant utan att det var allt för seriöst med instick med relevant information och exempel. Erfarenheten av hela köp och säljprocessen lyste igenom, allt från första kontakt till skrivningen. Jag kan varmt rekommendera Shervin som mäklare både vid köp och försäljning.

Tom G
Mörbyskogen

Väldigt trevlig och tillmötesgående!

Adrian S
Mörbylund

Duktig och kompetent, väldigt trevlig och drivande i försäljningen med aktiva förslag och ideer gällande försäljningen.

Hans E
Stocksund

Väldigt kunnig och engagerad i försäljningen - mer än man kan förvänta sig. Tillgänglig för frågor hela tiden och hade ett mycket bra bemötande.

Tobias N
Mörbylund

Riktigt proffsig och bra bemötande rakt igenom. Alltid svar på alla frågor direkt!

Otto B
Sätra Äng

Petter tillsammans med Shervin fångade upp oss på en av deras visningar - vilken vi egentligen besökte spontant! Tack vare ett tydligt intresse för oss som kund och ett förslag om en plan för vår egen försäljning fick dom på så sätt uppdraget att sälja även vår lägenhet. Imponerande! Med ett stort engagemang har Petter mött våra önskemål - många gånger rätt krävande - i varje del av processen. Han har varit lyhörd och påvisat ett mycket gott affärsmannaskap. Vi gick in i försäljningen med en kravbild om försäljningsrekord...

Hampus B
Sätra Äng

Supertrevlig och professionell. Hjälpsam genom hela vårt köp.

Elin L
Danderyd Klingsta

Mycket proffsig och pålitlig mäklare! Rekommenderar starkt.

Jan David Paolo J
Hammarbacken

Alexander har varit toppen genom hela processen. Han är trevlig, kunnig och hjälpsam! Vi är supernöjda med Alexander och kan varmt rekommendera honom till alla som letar efter ny bostad eller som går i tankarna om att sälja deras nuvarande!

Arvid C
Hammarbacken

Mycket nöjd, han gjorde ett bra jobb och var engagerad genom hela processen

Shuai S
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Alexander är en mycket bra fastighetsmäklare. Han förstår rytmen i att köpa och sälja hus och stänger affärer snabbt.

Ebba B
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Enebyberg

Proffsig, trevlig, kunnig. Helt nöjd med Alexander.

Elli S
Hammarbacken

Alexander är en kunnig, trevlig och självsäker mäklare som gav oss ett mycket bra första intryck. Han bemötte oss bra och vi kände oss trygga genom hela processen från visning till köp. Vi uppskattar att han höll visningen öppen lite längre så att min pojkvän fick möjlighet att se lägenheten. Utöver det hade han väldigt bra koll på lägenheten och svarade på alla de frågor som vi hade. Vi rekommenderar starkt Alexander, inte bara är han trevlig utan också väldigt engagerad i sitt jobb och det märks väldigt tydligt på sättet han är närvarande hela tiden. Vi är väldigt nöjda.

Maj-Lis N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magdalena Örtegren en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbyskogen

Uppfattar att Magdalena är kunnig och håller kontakt med köparen och informerar under hela tiden. Dessutom trevlig och lättsam att samarbeta med.

Nicole F
Mörbylund

Petter är grym! Lyhörd och positiv! Värnar om både säljaren och köparen.

Tobias N
Mörbylund

Otroligt trevlig! Han gör det han kan för att man ska känna sig nöjd.