Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Alexander Syvertsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Alexander Syvertsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Syvertsson har haft 46 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

83 omdömen om Alexander Syvertsson

Sedan starten hos Reco 2023
Ebba Linnea S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbyskogen

Alexander var professionell, trevlig, lättsam och engagerad genom hela säljprocessen. Han var också ett bra stöd när jag och min sambo köpte vår gemensamma bostad i samband med försäljningen.

Bhavya S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbyskogen

Alexander var helt fantastisk att arbeta med - professionell, lyhörd och otroligt kunnig om den lokala marknaden.

Tomas S
Kevinge

Höll oss informerade om säljprosessen och var hjälpsam och envis. Fick lägenheten såld inom vår tidsplan.

Tomas S
Kevinge

Hjälpsam och hållit oss informerade om hur försäljningen gått. Tröttnade inte på alla våra frågor. Fick lägenheten såld vilket var hans uppdrag.

Karin L
Mörbybacken

Initialt uppfattade jag Alexander som avvaktande men med tiden uppskattar jag hans lugn och professionalism mycket. Kan starkt rekommendera!

Fredric A
Enebyberg

Alexander hjälpte oss från start till mål! På en väldigt trevligt och engagerat sätt. Han var lätt att diskutera saker med och kunnig och tydlig.

Victoria N
Mörbylund

Mäklarens arbete präglas av professionalism och service. Ett fint tillmötesgående sätt mot både säljaren och köparen.

Keiwan A

lyhörd . kunnig .kontaktbar alltid

Jon Tobias L
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Djursholms Ekeby

Väldigt lugnt och trevligt bemötande. Mycket hjälpsam och serviceminded. Kan starkt rekommendera Alexander!

Gunnar Olof Z
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Syvertsson en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Djursholms Ekeby

Jag blev bemött med respekt. Jag har bott i mitt hus som skulle säljas i 42 år (den 1:a april 2025). Jag har med andra ord INGA förväntningar på en mäklare. Men jag gillar att han säger det han tycker och stöttar där det behövs. Jag bör kanske också säga att jag har arbetat på SWEDBANK IT i 25 år, dvs mindre tid än vad jag bott i huset, men tillräckligt för att jag skall ha en god grund för att anse att SWEDBANK-anknutna företag skall visa särskild hänsyn. Om DET skulle kunna vara en förväntning! Men Alexander har...