Philip Mutto har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 1 omdömen med ett betyg på 1.0. Philip Mutto har haft 0 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
Tyvärr levde upplevelsen inte upp till mina förväntningar. Under processen upplevde jag återkommande brister i kommunikation, planering och rådgivning. Jag fick själv efterfråga viktig information, bland annat inför tillträdet, där tid och upplägg kommunicerades sent och med kort framförhållning en vardagsmorgon, vilket skapade praktiska problem.
Visningar bokades utan tydlig avstämning och återkoppling efter visningar var bristfällig. Rådgivningen kring prisbild förändrades under pågående försäljning, vilket skapade osäkerhet,... och jag fick även rekommendationer om åtgärder i bostaden som i efterhand inte visade sig påverka utfallet.
Vid ett tillfälle kunde ansvarig mäklare inte närvara och en kollega fick ta över, vilket fungerade bra, men bidrog till en känsla av bristande kontinuitet i affären.
Jag har tidigare erfarenhet av bostadsförsäljningar och har haft betydligt bättre struktur, kommunikation och rådgivning i andra affärer, vilket gjorde skillnaden tydlig i detta fall.
Sammantaget upplevde jag brister i struktur, tillgänglighet och tydlighet, vilket gjorde att helhetsupplevelsen inte motsvarade vad jag förväntar mig av en professionell mäklartjänst