Det tog lång tid (flera veckor) för dem att bekräfta effekten på den stulna elsparkcykeln. Något som jag skickade flera länkar om till dem, men som de verkar ha ignorerat.
VARNING! Jag avråder andra starkt från att teckna försäkring via ERV
VARNING! VARNING! VARNING!
VÄLJ ETT ANNAT FÖRSÄKRINGSBOLAG!
Måste vara i särklass den absolut sämsta försäkringen som finns att välja där ute.
Åkte på skidresa till Norge där jag var med om en olycka och skadade mig ordentligt. Efter flera sjukhusbesök i både Norge och Sverige samt operationer och annat gott, så har jag fortfarande inte fått någon ersättning - trots att jag skickat in ALLT som ett försäkringsbolag möjligtvis kan efterfråga. Ha i beaktande... att jag skickade in mitt ersättningsanspråk redan så tidigt som i januari. Varje gång jag skickar in uppgifter som efterfrågas så får jag till svar att ännu fler uppgifter behövs för komplettering, gång, på gång, på gång. Har skickat in alla kvitton, sjukintyg, läkarintyg där allt ett försäkringsbolag kan behöva tydligt framgår.
Dessutom visade det sig vid ett tillfälle att mitt ärende hade fallit mellan stolarna, enligt en handläggare som jag lyckades på kontakt med på deras kundcenter och han var tydlig med att svaret jag hade fått på mejlet innan - att de inte kunde öppna mina bifogade dokument - inte stämde och att de de facto kunde öppnas utan konstigheter. Detta är ett försäkringsbolag vars affärsidé grundar sig i att bedra och få försäkringstagare att bli så trötta och slutkörda av den långa handläggningsprocessen att de ger upp.
Riktigt besviken.
16/12 2024 inträffade olyckan.
Idag den 10/5 2025 står jag fortfarande utan ersättning.
De drar avsiktligen ut på handläggningen och efterfrågar massa kompletteringar av dokument de redan fått in!