Isabelle Régine F D:
Jättegod dåligt!
Jag skulle få en operation och de gjorde problem pga jag hade inte deras avtalade företag.
Jag vill ha ersättning på Mina utlägg och man kommer ingenstans efter en timme.
Magnus H:
Var i kontakt med Trygg Hansas avdelning på SOS international som enligt hemsidan erbjuder "akuthjälp och rådgivning". Istället fick jag en försäkringsjuridisk föreläsning om att villkoren i hemförsäkringen inte gäller eftersom det minst signifikanta av symtomen (huvudvärk) förelåg några dagar innan avresa.
Vidare får jag information om att ni helt enkelt inte bryr er om vad läkarna säger, så det spelar ingen roll att jag undersöktes noggrant med bland annat magnetkamera innan avresa och då fick beskedet att det inte var några problem att resa. Om möjligt skall detta användas mot mig vilket är fullständigt bisarrt. Inte heller fanns något som helst intresse för nytillkomna, svårare, symtom, vilket ju känns lite skevt från en linje som säger sig erbjuda just "akuthjälp".
Så min fråga: Varför utgår ni a-priori ifrån att försäkringsbedrägeri föreligger istället för att erbjuda den "akuthjälp och rådgivning" som förespeglas på er hemsida? Det hade ju varit den enklaste sak i världen att fakturera mig i efterhand om det visat sig att jag på något sätt missutnyttjat tjänsten.
Paul S:
VARNING! Jag avråder andra starkt från att teckna försäkring via ERV
VARNING! VARNING! VARNING!
VÄLJ ETT ANNAT FÖRSÄKRINGSBOLAG!
Måste vara i särklass den absolut sämsta försäkringen som finns att välja där ute.
Åkte på skidresa till Norge där jag var med om en olycka och skadade mig ordentligt. Efter flera sjukhusbesök i både Norge och Sverige samt operationer och annat gott, så har jag fortfarande inte fått någon ersättning - trots att jag skickat in ALLT som ett försäkringsbolag möjligtvis kan efterfråga. Ha i beaktande att jag skickade in mitt ersättningsanspråk redan så tidigt som i januari. Varje gång jag skickar in uppgifter som efterfrågas så får jag till svar att ännu fler uppgifter behövs för komplettering, gång, på gång, på gång. Har skickat in alla kvitton, sjukintyg, läkarintyg där allt ett försäkringsbolag kan behöva tydligt framgår.
Dessutom visade det sig vid ett tillfälle att mitt ärende hade fallit mellan stolarna, enligt en handläggare som jag lyckades på kontakt med på deras kundcenter och han var tydlig med att svaret jag hade fått på mejlet innan - att de inte kunde öppna mina bifogade dokument - inte stämde och att de de facto kunde öppnas utan konstigheter. Detta är ett försäkringsbolag vars affärsidé grundar sig i att bedra och få försäkringstagare att bli så trötta och slutkörda av den långa handläggningsprocessen att de ger upp.
Riktigt besviken.
16/12 2024 inträffade olyckan.
Idag den 10/5 2025 står jag fortfarande utan ersättning.
De drar avsiktligen ut på handläggningen och efterfrågar massa kompletteringar av dokument de redan fått in!