Prof, vänlig, aktiv, behaglig. Håkan går aktivt in i projektet på ett professionellt sätt och med sitt vänliga och behagliga väsen känner man sig i trygga och seriösa händer !
Håkan Meldgaard
Håkan Meldgaard är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby
.Håkan Meldgaard har varit registrerad mäklare sedan 1996-02. Håkan Meldgaard har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.8. Håkan Meldgaard har haft 33 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
25 omdömen om Håkan Meldgaard
Faktiskt och i all ärlighet en mycket tillmötesgående mäklare och människa med gedigen kunskap inom hans fagområde Men det som jag skulle kunna kortfatta Håkan Meldgaard med få ord är att han är mycket flexibel hittar vägar där man själv tror är stängda Han arbetar med hjärtat opartisk mot både mig som köpare och säljare och är väldigt noggrann med pappers arbete gällande fastighetsköp och återkommer alltid inom kort tid då han inte är upptagen på visningar. Rekommenderar starlt Håkan Meldgaard Mvh Carl
Känner att jag inte har tillräckligt underlag för att betygsätta, då försäljningen gick snabbare än förväntat. Trevligt och professionellt bemötande. God förståelse för min situation och gav goda råd för att lösa på enklaste sätt. Jag var mer intresserad av att sälja till rätt personer än att få bra betalt. Effektiv och professionell vid kontakter, möten och handlingar
Bra. Tillmötesgående lätt tillgänglig. Snabb
Håkan är en duktig mäklare och har hjälpt oss på flera sätt kan inte vara bättre jag har blivit mycket bra bemöt och allt har fungerat utmärkt
Enkel hantering och lätt att komma i kontakt med trots semestertider. Och speciell säljare ( Allmäna arvsfonden )
Håkan var väldigt trevlig, kunnig och hjälpsam. Han levde upp till våra förväntningar då han på ett ärligt sätt svarade oss på de frågor vi hade och hjälpte oss med det vi behövde hjälp med vid köpet. Vi upplevde Håkan som trevlig, kunnig, hjälpsam och påläst på fastigheten. Vilket gjorde att vi som köpare kände oss trygga och nöjda med köpet av fastigheten.
Tillsammans med sin kollega Natalie på samma firma de bästa mäklarna jag har haft att göra med. Genuina, hjälpsamma och inte några som försöker översälja skit. Bra förslag på lösningar på hur man skulle kunna förbättra de husen jag tittade på. Löste privat visning på kort varsel en söndagkväll. Både jag som köpare och säljaren kände oss väldigt nöjda.
Väl bemött och mycket trevlig. Höll oss väl underrättade hela tiden
Meget tilfreds med Håkan han er kompetent imødekommende og prøver at forklare sagens gang selv om der kan være nogle sprogproblemer. Vi er jo ikke færdige med sagen endnu. Så håber på fortsat fint samarbejde