Karolin Torstensson

Karolin Torstensson

Karolin Torstensson är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta

Karolin Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-08. Karolin Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 591 omdömen med ett betyg på 4.8. Karolin Torstensson har haft 85 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mäklaryrket är en livsstil vilket jag trivs väldigt bra med och det speglar sig i mitt engagemang och resultat. Med min långa erfarenhet har jag förmågan att råda och vägleda i olika situationer som kan uppstå under försäljningens gång.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Det mina kunder uppskattar mest med mig som mäklare är att jag är lugn, saklig och väldigt tillgänglig med snabb återkoppling.

Vad gör du helst på fritiden?
Går hundkurser eller skogspromenader med min hund Diva som även är vår populära kontorshund.

2025-04 - 2026-03

591 omdömen om Karolin Torstensson

Sedan starten hos Reco 2014
Raissa A
Köpte sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Nydal

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av mäklaren i samband med vårt husköp. Karolin var engagerad, lyhörd och ett stort stöd genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare!

Maia-Lena K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Centrum

Alltid nöjd , lätt att få kontakt med.

Johannes S
Bålsta - Viby Äng

Noggrann och lyssnade på vad vi ville få ut av försäljningen.

Åsa G
Övergran

Trevlig, tydlig och väl insatt i sin roll. Allt gick så smidigt, lätt att få kontakt via mail o sms. Rekommenderas varmt.

Anders S
Bålsta - Gamla Bålsta

Det var en mycket angenäm upplevelse att sälja lägenheten via Karolin. Hon är kunnig, proffsig och möter alla förväntningar jag hade på en mäklare. Mycket nöjd!

Dennis E
Bålsta - Skörby

Kändes väldigt kunnig och ärlig. Hon gav oss förslag på andra hus som hon själv inte skulle få något för om vi valde det huset. Vilket gav starkt förtroende för henne att hon inte skulle försköna deras hus bara för att tjäna mer pengar på det.

Jan-Åke Erik Arvid J
Sålde sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Västerdalen

Mycket trevlig och vet vad hon talar om. Hon kan verkligen ta människor. Jag är supernöjd med Karolin .ps enormt hjälpsam om man har några problem. ,

Helena Maria J
Bålsta - Västerdalen

Helt fantastisk och mycket påläst på varje hus. Vi har köpt och sålt av Karolin och är mycket nöjda.

Maria L
Bålsta - Eneby

Karolin är trevlig och mycket kunnig. Hon var lyhörd för våra önskemål, höll kontakt och uppdaterade oss som köpare hela tiden. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och kände oss trygga hela vägen genom försäljningen.

Hannah L
Bålsta - Eneby

Kan varmt rekommendera Karolin! Hon är lugn och trygg i sin roll och fick hela processen att kännas smidig och säker. Alltid tillgänglig för frågor och väldigt professionell i sitt bemötande!