Karolin Torstensson
Karolin Torstensson är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta
.Karolin Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-08. Karolin Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 267 omdömen med ett betyg på 4.7. Karolin Torstensson har haft 84 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Mäklaryrket är en livsstil vilket jag trivs väldigt bra med och det speglar sig i mitt engagemang och resultat. Med min långa erfarenhet har jag förmågan att råda och vägleda i olika situationer som kan uppstå under försäljningens gång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Det mina kunder uppskattar mest med mig som mäklare är att jag är lugn, saklig och väldigt tillgänglig med snabb återkoppling.
Vad gör du helst på fritiden?
Går hundkurser eller skogspromenader med min hund Diva som även är vår populära kontorshund. Jag och sambon har alltid något projekt på gång i vår villa i Knivsta.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 267 Läs vad Karolin Torstensson
2021-01-15Verifierad kund
Mycket bra, snabb och smidig affär.
Bra information.sålde sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta -
2021-01-08Verifierad kund
Vi köpte ett hus genom Karolin,efter att ha tittat på massor av hennes objekt. Genomtrevlig, proffsig och mycket noggrann mäklare som svarar snabbt på alla möjliga frågor som kan dyka upp i bostadsaffärer. Skulle alla gånger anlita Karolin om det blev aktuellt att sälja/köpa igen!
köpte sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta -
2021-01-03Verifierad kund
Karolin var mäklare när vi köpte vårt hus och vi som köpare fick toppenhjälp av henne. Snabba svar och hjälp utöver det vanliga. Kan varmt rekommendera Karolin!
2020-12-30Verifierad kund
Köpte en lägenhet (3a) och sålde även min lägenhet (2a) i samma veva. Hon var påläst och kunnig om området, jag köpte den nya i samma hus som min 2a o har bott där i sammanlagt över 20år o hon kunde mycket om föreningen och huset.
Hon bemötte mig på ett trevligt och professionellt sätt och höll kontakten på ett bra sätt med endast nödvändig och bra info.
Hade förväntat mig lite mer jobbig "säljar"-personlighet men hon var väldigt väldigt bra och tillmötesgående, var väldigt lyhörd om jag hade något jag ville ta upp o jag hade ett bra förtroende för henne under hela perioden.
Hela min upplevelse har varit väldigt bra, stressande och oroande såklart men Karolin hjälpte verkligen till att dämpa dom känslorna. 5 av 5 i betyg!sålde sin lägenhet med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta -
2020-12-11Verifierad kund
Karolin är proffsig, saklig och återkopplade snabbt genom hela processen. En mäklare att lita på :)
2020-12-08Verifierad kund
Smidig affär vi fick allt stöd vi behöde även då vi var köpare
2020-12-08Verifierad kund
Karolin sålde vår villa och är en otroligt bra och kunnig mäklare.
Återkopplar snabbt och är väldigt proffsig.sålde sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta -
2020-11-28Verifierad kund
Sålde vårt hus med Karolin. Alltid lätt att nå, svarar snabbt, ger ett otroligt proffsigt intryck. Rekommenderar 🙌🏼
2020-11-23Verifierad kund
Har både sålt och köpt bostad via Karolin Torstensson och allt har funkat perfekt,mvhStefan
2020-11-07Verifierad kund
Sålt vård kjedjehus.
Bemötande av mäklaren har varit kanonfint.
Vi är jättenöjda med vårt samarbete, har fått uppdateringar hela tiden om vad som händer.
Jätte provsitt skött.👍sålde sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta