Karolin Torstensson

Karolin Torstensson

Karolin Torstensson är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta

Karolin Torstensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-08. Karolin Torstensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 441 omdömen med ett betyg på 4.8. Karolin Torstensson har haft 41 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mäklaryrket är en livsstil vilket jag trivs väldigt bra med och det speglar sig i mitt engagemang och resultat. Med min långa erfarenhet har jag förmågan att råda och vägleda i olika situationer som kan uppstå under försäljningens gång.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Det mina kunder uppskattar mest med mig som mäklare är att jag är lugn, saklig och väldigt tillgänglig med snabb återkoppling.

Vad gör du helst på fritiden?
Går hundkurser eller skogspromenader med min hund Diva som även är vår populära kontorshund.

2022-09 - 2023-08

441 omdömen om Karolin Torstensson

Sedan starten hos Reco 2014
Kristina S
Sålde sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Sågarbacken

Proffesionellt och lugnande. Smidig försäljning

Kristina S
Köpte sitt hus med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Övergran

Professionell och lugnande. Smidigt köp.

Kristoffer L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Gamla Bålsta

Trevlig, tydlig och proffisionel.

Kent H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karolin Torstensson en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Centrum

Mäklaren brydde sig om att få till en bra genomförbar affär. Hon var noggrann vid genomgången av de olika dokumenten. jag hade höga förväntningar som uppfylldes och om möjligt överträffades.

Sigge B
Bålsta - Gamla Bålsta

Karolin va supertrevlig och hjälpsam. Fick hela affären att vara tydlig och flyta på enkelt.

Isak B
Bålsta - Skörby

Konkret, tydlig och tillgänglig.

Ritva Anneli S
Stämsvik

Snabb och korrekt hantering av försäljningen och bra på information till säljare och köpare

Gino T
Stämsvik

Mycket bra mäklare som är informativ, kommunikativ och har kunskapen. Följer upp och håller kontakten med kunden. Jag är väldigt nöjd med Karolin!

Sonja E
Skokloster - Söderskogen

Trevlig på ett mycket naturligt sätt. Alltid snabba svar på mina funderingar. Uppträder professionellt med stor kunskap.

Zofia V
Skokloster - Söderskogen

Trevligt, kunnigt med bra kännedom av området.