Oerhört proffsig och kunnig. Tackar för snabb & smidig affär och fick tryggt information och svar på alla mina frågor, rekommenderas varmt!
Terese Lindroth
Terese Lindroth är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta
.Terese Lindroth har varit registrerad mäklare sedan 2017-11. Terese Lindroth har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 410 omdömen med ett betyg på 4.9. Terese Lindroth har haft 58 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Ingen dag är den andra lik och jag älskar att träffa nya människor varje dag. Yrket är prestationsbaserat och jag kan styra mycket själv. Jag brinner för riktigt nöjda kunder!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min positiva energi, trygghet och lokalkännedom är några av mina styrkor. Efter många års erfarenhet av relationsbaserade affärer har jag bl.a. lärt mig att vara lyhörd och målmedveten. Mitt arbetssätt präglas av struktur och effektivitet.
Vad gör du helst på fritiden?
Min fritid ägnar jag främst åt träning och mina tre hundar. Jag älskar att varva ner med fysiska aktiviteter och härliga skogspromenader.
2025-05 - 2026-04
410 omdömen om Terese Lindroth
Kanonbra intryck av Terese direkt vid första kontakten som följdes upp med besök på objektet. Tydlig genomgång av vad vi kan förvänta oss av henne som mäklare och det som vi måste lösa eventuellt själva. Förslag gavs på flera lösningar till avtal att välja emellan för oss. Vi blev snabbt överens om utgångspris men, det var ju inte säkert om det skulle bli budgivning. Annons utlagd och med en första visning ca 10 dagar senare. Vi fick väldigt många besökare på vår annons och många anmälde intresse att närvara på visningen...
Jätte nöjd bra och driven mäklare
Trevligt bemötande. Alltid tillgänglig för hjälp eller frågor. Smidig försäljning av vår bostad.
Terese visade stor kunskap och ett genuint engagemang, vilket gjorde hela bostadsköpet smidigt och positivt. Jag uppskattar verkligen hennes noggrannhet och bemötande, och kan varmt rekommendera henne till andra som söker en pålitlig och kompetent mäklare.
Jag blev mycket väl bemött av mäklaren från första stund. Hon var trevlig, professionell och skapade snabbt en trygg känsla genom hela processen. Våra förväntningar var att få tydlig information, snabb återkoppling och ett genuint engagemang – något hon verkligen levde upp till. Hon var lyhörd för våra behov, svarade på alla frågor med stort tålamod och visade ett starkt driv i sitt arbete. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med upplevelsen vid köpet av bostaden på Betongvägen 5. Mäklaren är inte bara mycket trevlig,...
Fantastiskt bra på det hon gör!
Rak och ärlig! Kämpar för att få till ett bra pris. Förstående! Trevlig och öppen.
Tydlig , kunnig och allmänt professionell.
Proffesionellt bemötande, kunnig, tillgänglig och mycket trevlig samt hjälpsam.