Lena Enqvist

Lena Enqvist

Lena Enqvist är mäklare på Fastighetsbyrån Bålsta

Lena Enqvist har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Lena Enqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.7. Lena Enqvist har haft 36 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag uppskattar friheten i mitt yrke, mötet med människor och de omväxlande arbetsuppgifterna.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en erfaren, engagerad och envis mäklare.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med familjen, lagar och äter god mat. Gillar även att ta en tur ut med båten. Förutom det så är jag väldigt förtjust i att åka skidor.

2022-10 - 2023-09

171 omdömen om Lena Enqvist

Sedan starten hos Reco 2015
Emma F
Bålsta - Broby Backar

Lena har ett trevligt och professionellt bemötande. Hon är lyhörd, förtroendeingivande och har en tydlig kommunikation där vi som säljare har känt oss trygga i säljprocessen. Lena följer också upp och återkopplar med snabbhet och tydlighet. Det har känts tryggt att sälja vår bostad med Lena!

Abdulkarim A
Bålsta - Mansängen

Trevligt bemötande! Bra och kunnig mäklare!

Tore D
Bålsta - Centrum

Bemötande var helt okey. Att det skulle vara lite mera proffsigt av en säljare, att vara mycket på läst om all information som jag gav henne . Vid första visningen försvann det två USB minnen som sedan har lagts tillbaka i min brevlåda, sen var det två fönster som inte var haspade ordentligt, kändes lite olustigt.

Svar från Lena Enqvist

Hej Tore. Vad tråkigt att höra. Detta var inget jag uppmärksammade. Jag önskar att du hade informerat mig direkt. Jag ringer dig så får vi stämma av. Häsningar Lena

Eila R
Bålsta - Dalängen

En mycket kunnig och proffsigt bemötande. Kände stort förtroende för Lena

Georghe W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Mansängen

Lena har varit en mycket trevlig och professionell mäklare.

Conny T
Köpte sitt hus med hjälp av Lena Enqvist en del av Fastighetsbyrån Bålsta
Bålsta - Västerhagen

Otroligt snabb och driven och väldigt ödmjuk

Birgitte Mari L
Skokloster - Slottsskogen

Tycker att hon var aktiv och höll oss informerade . Trevlig och mycket proffesionell .

Pablo Alfonso M
Bålsta - Viby Äng

Trevligt och professionellt bemötande. Följer upp och återkopplar snabbt och tydligt! Det har känts tryggt att sälja vida Fastighetsbyrån och med Lena!

Anders M
Bålsta - Västerängen

Lätt att nå och att kommunicera med, lyhörd för våra önskemål och ett trevligt bemötande. Detta är vår andra kontakt med Lena (genomförde även vår förra försäljning) och vi har / är väldigt nöjda med henne.

Birgit D
Bålsta - Centrum

Lena var snabb och aktiv och fick saker och ting att hända. Hon var även bra på att återkoppla så snart det hände saker. Jag kände mig trygg med Lena.