Professionell med tydligt kundfokus och vilja att anpassa säljplan utifrån kundens förutsättningar och mål.
Fastighetsbyrån Danderyd
Här i Danderyd hittar du mäklare som är specialister på området. Vi är verksamma i Danderyd, Enebyberg, Stocksund och Djursholm, och vi har lång erfarenhet både av bostadsmarknaden här och av mäklaryrket. Vill du flytta någonstans här i området? Då är det oss du ska kontakta. Vi lovar att du får engagemang, kvalitet och hög...
1396 omdömen om Fastighetsbyrån Danderyd
Sedan starten hos Reco 2013
Bra kommunikation och tillgänglighet!
Stort tack för de fina orden! 🙏🏽 Jag har verkligen uppskattat våra många bra dialoger under processen och tycker att det har varit både enkelt, trevligt och väldigt smidigt att ha kontakt med dig. Tack för förtroendet och för ett väldigt fint samarbete! 😊
Lysande, Mäklare med ordning och reda. Återkopplar snabbt samt är mycket trevlig.
Vi har upplevt Roberto som en mycket kunnig och tillmötesgående mäklare. Han har alltid bemött oss på ett lugnt och professionellt sätt. Efter tidigare mindre trevliga upplevelser med mäklare så känner vi ett stort förtroende för Roberto och kan varmt rekommendera honom.
Hej Sophie, Stort tack för era otroligt fina ord! 🙏🏽 Det betyder verkligen mycket för mig att höra att ni har känt er trygga och väl bemötta genom processen. Förtroende är något jag värdesätter väldigt högt i mitt arbete, så jag blir extra glad över att ni känner så. Tack för förtroendet och för den fina rekommendationen det uppskattas verkligen! Er mäklare / Roberto
Roberto är en fantastisk mäklare - engagerad, trevlig, kunnig och strukturerad. Vi fick regelbundna uppdateringar under vår försäljningsprocess, och kände oss alltid trygga med att Roberto jobbade proaktivt på fler fronter för att ta oss mot vårt mål. Att vi dessutom fick tips på intressanta objekt att köpa gjorde processen ännu smidigare. Vi rekommenderar varmt Roberto!
Stort tack för ett otroligt fint omdöme! 🙏🏽 Det har verkligen varit så roligt att få hjälpa er genom hela processen. Ni är en så fin familj och alltid så härliga att träffa, och barnen är helt underbara 😊 Det har gjort hela samarbetet extra roligt för mig. För mig är det viktigt att ni som säljare hela tiden känner er trygga, uppdaterade och att det finns en tydlig plan framåt, så jag blir väldigt glad av att läsa att ni upplevde det så. Extra kul också att jag fått vara med lite även på köpsidan och försöka hjälpa er vidare...
Snabb i svar. Tydlig och målfokuserad. Bra kännedom om området. Visionärt kunnig vad gäller ombyggnationer o möjliga förbättringspotentialer i objektet.
Stort tack Jonas och Ninna för de fina orden! 🙏🏽 Det var verkligen så roligt att träffa er ni kommer med så härlig energi och så många spännande idéer. Jag tycker det är extra kul att få prata möjligheter, utveckling och hur man kan lyfta en bostad ytterligare, så våra samtal har varit väldigt inspirerande även för mig 😊 Ser verkligen fram emot att följa er resa framåt och framför allt få se hur ni förvandlar våningen med alla planer och idéer ni har. Det kommer bli fantastiskt! Tack för förtroendet och för ett väldigt fint omdöme ❤️ Er mäklare / Roberto
Roberto was extremely attentive, kept us informed of the progress, organized and easy to work with. I would highly recommend him to anyone!
Thank you so much for your kind words! 🙏🏽 It was a real pleasure working with you, and I’m very happy to hear that you felt well informed and supported throughout the whole process. Thank you again for your trust, the great cooperation and for recommending me. It truly means a lot! 😊
Serviceminded, lyhörd och ödmjuk, uppskattade egenskaper.
Petter har varit lyhörd, tillmötesgående och engagerad som mäklare i försäljningen av vår bostad. Han har lyssnat in våra behov, varit ett värdefullt bollplank och tack vare sitt nätverk har han på kort tid hittat rätt köpare för oss. Vi rekommenderar honom varmt!
Trevligt bemötande med humor och värme och samtidigt hungrig för att få till en bra affär! Tillgänglig och snabb. Rekommenderar Roberto starkt !
Så härligt att läsa, stort tack! 🙏🏽 Jag tror verkligen på att en bostadsaffär ska få innehålla både värme, energi och lite humor, samtidigt som man hela tiden har fullt fokus på att skapa bästa möjliga resultat. Tack för förtroendet och för ett väldigt roligt samarbete. Och stort tack för den fina rekommendationen, det betyder mycket för mig! 😊
Petter är en trevlig, tillgänglig, transparent och en duktig mäklare. Affären gick smidigt och Petter skötte hela processen på ett mycket bra sätt utifrån mig som köpares perspektiv.
Snabb och mycket smidig försäljning!
Petter är otrolig på sitt jobb. Han är seriös, snabb och professionell. Kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare. Rekommenderar starkt!
Petter var tydlig, tillgänglig och leveransfokuserad genom hela processen.
Snabba svar, bra info och mycket flexibel med visningar. Verkade dessutom mycket kunnig.
Flexibel, mycket snabb att återkoppla på dom frågor vi hade och trevligt/behagligt sätt. Väldigt bra på att hjälpa oss med frågor kring it relaterade issues.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Professionell, engagerad och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Vi kände oss trygga från första mötet och uppskattade verkligen det stora engagemanget och den fina kommunikationen. Kan varmt rekommendera!
Behjälplig och lätt att ha att göra med på alla sätt!
Trevlig, effektiv och tillmötesgående! Mycket nöjd med mitt val.
Petter gjorde ett fantastiskt jobb, jag kände mig trygg genom hela processen. Han sålde min lägenhet till det pris jag önskade och hela försäljningen gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Petter som fastighetsmäklare!
Personlig men proffesionell samt väldigt behjälplig.
Otroligt kompetent och engagerad.
Rekommenderar Petter starkt. Petter är en trogen mäklare med en fantastisk expertis och får en att känna sig trygg.
Lyhörd, flexibel, kunnig och trevlig.
Kunnig, erfaren och trevlig!
Petter gav ödmjukt och kunnigt intryck. Vill att det ska bli bra och agerar på ett snabbfotat sätt. Kan varmt rekommendera Petter som mäklare.
Tack Roberto,. Det var trygg och säkert känsla för mig och min familj att du säljer vår bostad och hitta oss bostad,. Det märks att du älskar ditt jobb och är super bra på det. Du levererar. Tack igen
Vilka otroligt fina ord, tack! 🙏🏽 Det har varit så roligt att få hjälpa er både med försäljningen och med att hitta ert nya hem. Att ni har känt er trygga genom hela resan betyder väldigt mycket för mig. Och ja, jag älskar verkligen mitt jobb 😊 Det bästa är just att få hjälpa familjer vidare till nästa kapitel och se allt falla på plats. Stort tack för förtroendet och för ett fantastiskt fint samarbete. Önskar er all lycka i ert nya hem! ❤️
Från första till sista kontakt har han varit helt transparant och haft en tydlig plan. Vi är otroligt nöjda med den feedback vi fått under hela resan samt att vi haft en känsla av att han gett oss 100% fokus.
Tack Håkan! För mig handlar en försäljning mycket om att ha en tydlig plan, vara transparent hela vägen och framför allt att ni som säljare ska känna att jag är fullt engagerad i just er affär. Därför betyder det extra mycket att ni upplevt att ni haft mitt fulla fokus och fått den återkoppling ni behövt under hela resan. Tack för förtroendet och för ett väldigt fint samarbete. Det har varit otroligt roligt att få hjälpa er! 😊 Er Mäklare / Roberto
Kände oss väldigt trygga med mäklaren. Snabba återkopplingar på våra frågor och funderingar. Väldigt kunnig på närområdet. Mycket trevlig att kommunicera med.
Så glad jag blir av att läsa detta! 🙏🏽 Det har varit väldigt trevligt att få hjälpa er genom processen och extra fint att höra att ni känt er trygga och fått snabba svar på era frågor och funderingar. Lokalkännedom är något jag verkligen brinner för och försöker använda för att skapa så mycket trygghet som möjligt i varje affär. Tack för de fina orden och för ett väldigt trevligt samarbete. Önskar er all lycka framöver! 😊
Alexander har hjälpt oss genom hela processen från idéstadie till att vi faktiskt har sålt. Han har varit väldigt tillgänglig vilket betyder mycket för oss. Han har varit väldigt kompromissfull och aldrig pressat på eller jäktat något. Vi har fått tycka och tänka helt fritt med stöd och tips från Alexander och det har lett till en toppen försäljning. Vi är väldigt nöjda och kommer rekommendera Alexander och så klart använda oss av honom nästa gång. K
Bra och tillmötesgående. Även när processen är har Petter varit stöttande
Vi är otroligt nöjda med Petter som hjälpte oss både med köp och försäljning. Han var snabb med återkoppling, alltid tillgänglig och gjorde hela processen väldigt smidig från början till slut. Vi kände oss trygga genom hela affären och uppskattade hans engagemang och professionalism. Petter är en riktig klippa som vi varmt kan rekommendera till alla som söker en skicklig mäklare!
Vi är otroligt nöjda med Roberto. Som köpare kände vi oss otroligt välkomna, lyssnade på och trygga genom hela processen. Han var transparent, svarade snabbt på alla våra frågor och visade stor kunskap om fastigheten. En mycket professionell och trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera!
Stort tack för ett otroligt fint omdöme! 🙏🏽 Det betyder extra mycket att höra detta från er som köpare. För mig är det viktigt att även köparen känner sig trygg, välkommen och ordentligt informerad genom hela processen, så jag blir verkligen glad över att ni upplevde det så. Det har varit väldigt roligt att få lära känna er och hjälpa er fram till ert nya hem. Stort grattis igen till huset och all lycka framöver hoppas ni kommer trivas fantastiskt bra! 😊
Tack vare hans strategi, uppföljning och förhandlingar fick vi både fler seriösa spekulanter och ett bättre slutpris än vi förväntat oss. Skulle utan tvekan anlita honom igen. Roberto kan verkligen Djursholm.
Stort tack Sanna för de fina orden och framför allt för förtroendet! 🙏🏽 Det har varit otroligt roligt att få hjälpa er genom försäljningen och jag är så glad att vår strategi, uppföljning och förhandling gav ett så fint resultat. Djursholm ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag tycker verkligen om att få använda min lokalkännedom och erfarenhet för att skapa bästa möjliga förutsättningar i varje affär. Stort lycka till nu med nya huset och alla spännande framtidsplaner ni har framför er. Det ska bli så kul att följa...
Roberto har alla egenskaper vi sökte hos vår mäklare; kunnig, välstrukturerad och förtroendeingivande med ett stort fokus. Våra varmaste rekommendationer och tack för ett bra stöd i säljprocessen.
Stort tack för era fina ord och ert förtroende genom hela försäljningsprocessen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er med er husförsäljning. Jag uppskattar verkligen era rekommendationer och är glad att ni känt er trygga och väl omhändertagna från start till mål. Jag önskar er all lycka till i nästa kapitel! Er mäklare/ Roberto
Vi har enbart positiva erfarenheter av det jobb Roberto gjort i samband med köpet av vårt nya boende. Han var verkligen lyhörd under våra första kontakter, kände direkt av våra behov och presenterade denna bostad för oss. Bostaden hade allt som han utlovade och själva säljprocessen gick mycket smidigare och fortare än förväntat. Kan därför varmt rekommendera honom och om det blir aktuellt, kommer vi absolut att anlita honom igen.
Stort tack för ert fina omdöme och för ert förtroende! Det betyder mycket att höra att ni kände er lyssnade på och att jag kunde hjälpa er att hitta ett hem som motsvarade era förväntningar. Jag är glad att hela processen blev smidig och att ni kände er trygga från första kontakten till avslutat köp. Jag önskar er all lycka och många fina stunder i ert nya hus och jag hjälper er gärna igen den dagen det blir aktuellt! Er mäklare/ Roberto
Roberto hittade familjens drömhus för oss، Stor tack för allt jobb ❤️.
Stort tack för de fina orden! ❤️ Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er hitta familjens drömhus. Er glädje betyder mycket för mig, och jag är verkligen tacksam för ert förtroende genom hela processen. Jag önskar er all lycka och många fantastiska minnen i ert nya hem! Er mäklare/ Roberto
Blixt snabb, oerhört kompetent, mycket trevlig och varm.
Vilka härliga ord att få läsa, stort tack! 🙏🏽 Jag försöker alltid vara snabb, tydlig och tillgänglig, men samtidigt göra processen personlig och trygg. Därför blir jag extra glad över att du lyfter just de delarna. Stort tack för förtroendet och för ett väldigt fint samarbete! 😊
Fint med dialogen, bra kundbemötande, och mycket flexibilitet angående visningar och svara på sms
Tack Sebastian! Jag uppskattar verkligen att du lyfter dialogen, bemötandet och flexibiliteten. För mig är det viktigt att vara lätt att nå och försöka anpassa processen så mycket som möjligt efter kundens behov. Tack för förtroendet och för ett väldigt trevligt samarbete! 😊
Smidig och professionell överlåtelse.
Roberto har varit mycket trevlig, professionell och engagerad genom hela försäljningen. Han höll oss väl uppdaterade hela tiden och vi kände oss trygga med honom. Vi kan verkligen rekommendera Roberto. Charlotte L
Jag köpte hus av Alexander. Han är den mest ärliga mäklare jag varit i kontakt med. Mycket uppskattat då vi köpte huset på distans. Rekommenderar honom starkt,
Dålig kommunikation och mycket brister i lägenheten efter köp som vi upplever att mäklaren undanhållit för oss.
Bra bemötande, noggrann och lätt att nå på telefon.
Trevlig, lugn och seriös mäklare.
Kunnig, tydlig, tillmötesgående, ärlig och mån om ett gott resultat för både köpare och säljare!
En mycket trevlig och lättsam mäklare som genomförde både sälj och köp dnabbt, effektivt och framförallt under trevliga former. …och fort gick det! Rekommenderas å det varmaste!
Mycket trevligt och professionellt bemötande
Professionellt agerande. Lugn, tydlig o rak.
Trevlig person som kan sitt jobb. Korrekt och saklig.