Trevlig och lätt att diskutera med. Har jätte bra kontakt med honom
Niklas Ingemarsson
Niklas Ingemarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Eda
.Niklas Ingemarsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Niklas Ingemarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Ingemarsson har haft 46 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
83 omdömen om Niklas Ingemarsson
Kan sitt jobb jätte bra Ja fick all info ja behövde och lite till Jätte trevlig och lätt att prata med
Trevlig, lättsam & hjälpsam. Kunnig. Lätt att nå. Objektet/huset blev sålt snabbt, vilket var positivt.
Hyggelig megler som ordnet alt raskt vedrørende kjøpet av eiendom i Sverige
Har varit i kontakt med Niklas vid flera tillfällen undet åren och det har alltid fungerat bra. Det är en jättebra kontakt. M och S
Jag tycker Niklas uppträdde mycket professionellt men samtidigt personlig.
Bra bemötande vid visning. Lät oss titta runt själva vilket kändes bra. Hade önskat mer återkoppling mellan visning och påbörjad budgivning. Blev helt tyst i tre dagar, vi tog själva kontakt flera ggr dessa dagar, bad om ny visning, därefter la vi första budet. Hade redan dagen efter visning skickat mail att vi var väldigt intresserade. Kontraktsskrivningen hanterades proffsigt. Tydlig information, ordning och reda.
Hei . Niklas møtte meg med vennlighet , er blid og høflig. Fikk servert kaffe med litt venting på selgeren . Er flink til å forklare det som står i reglene for kjøp av hytten.
Stor grad av service. Ryddig og tydelig. God på å oppdatere under prosessen.
Niklas er vennlig og observant, en trygg veileder med god kunnskap om forskjellene mellom norsk og svensk lovgivning og regelverk. Respekterer mine valg og finner gode løsninger. Jeg er godt fornøyd med hele prosessen.