Niklas Ingemarsson
Niklas Ingemarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Eda
.Niklas Ingemarsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Niklas Ingemarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Ingemarsson har haft 52 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
62 omdömen om Niklas Ingemarsson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
trevlig, mycket noggrann, tydlig , ger ett tydligt helhetlige intryck av det mesta
köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Blev trevligt bemött av mäklaren på visningen, gick igenom personligen allt i lägenheten. Väldigt lättsam.
sålde sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Trevlig håller en uppdaterad tillmötesgående
sålde sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Vänlig. Försäljningen tog tid men bra kontakt under tiden.
Vi syskon tacksamma över att det blev sålt och till personer som kan förvalta det väl -
köpte sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Rekommenderar å varmast!
sålde sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Rak,ärlig o skötte kommunikation mellan oss perfekt. Kommer rekomendera han till min vän krets.
Helt klar i informationen
God kontakt opplysning når bud kom.
Og fint salgsmöte i fine lokaler
👍👍 -
köpte sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Veldig trevlig og imøtekommende. Vi fikk svar på våren frågor og vi er veldig fornøyd med hans tjenester. Takk til ham !
köpte sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Niklas responds quite fast. Does what he says. Is on point and translates everything very good.
So thank you Niklas for your work and support. -
sålde sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Eda
Alt har vært meget bra, fra første til siste sekund. Veldig god oppfølging, profft hele veien.