Katarina är oerhört lyhörd, engagerad och kunnig. Hon sålde vårt hus på några få veckor. Rekommenderas varmt +++++++
Katarina Lind
Katarina Lind är mäklare på Fastighetsbyrån Ekerö
.Katarina Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Katarina Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Katarina Lind har haft 30 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
124 omdömen om Katarina Lind
Vi är mycket nöjda med samarbetet med Katarina. Trevlig, professionell och väldigt engagerad genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Rekommenderas varmt till alla som söker en kunnig och duktig mäklare
Lugn, saklig och inte så ”säljig”, vilket jag tyckte var bra. Bra på återkoppling
Trevligt bemötande. Stor erfarenhet av aktuellt område. Lätt att få tag i både på mobil och mejl. Vi är mycket nöjda med vår köpupplevelse så långt.
Tydlig kommunikation, ärlig och mycket trevligt bemötande.
Vi är väldigt nöjda med Katarina. Hon var bra kommunikativt och tydlig i alla steg av försäljningen!
Rak och tydlig i kommunikationen. Tydliga och snabba svar på frågor som dykt upp. Snabb på att återkoppla och lätt att nå. Levde upp till de förväntningar som vi haft.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Katarina Lind vid vår bostadsförsäljning. Kompetent och lyhörd. Gjorde verkligen sitt bästa i att leda oss genom försäljningen av bostaden.Rekommenderas varmt!
Lyhörd, erfaren och fingertoppskänsla.
Väldigt bra med mycket positiv energi.