Katarina är utan tvekan den mest närvarande mäklaren jag varit i kontakt med. Hennes förmåga att lyssna och känna in är otrolig. Katarina är pålitlig och kunnig i sin sak och väldigt trevlig att ha och göra med på alla sätt.
Katarina Lind
Katarina Lind är mäklare på Fastighetsbyrån Ekerö
.Katarina Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Katarina Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 102 omdömen med ett betyg på 4.8. Katarina Lind har haft 28 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
102 omdömen om Katarina Lind
Bra och seriös mäklare med god lokal marknadskännedom. Kom mycket snart till avslut.
Mycket trevlig och bra på sitt jobb
Vi är väldigt nöjda med vårt köp av bostad. Från första stund blev vi bemötta på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Mäklaren var tydlig i sin kommunikation och alltid hjälpsam, vilket gav oss ett stort förtroende genom hela processen. Våra förväntningar var att få en klar och transparent bild av objektet, samt att känna oss trygga och välinformerade under hela affären. Mäklaren levde upp till dessa förväntningar genom att vara lyhörd för våra frågor och behov och gav oss all nödvändig information på ett lättförståeligt...
Kunnig erfaren och tillmötesgående.
Mycket trevlig och tilmötesgående. Allt gick bra!
Katarina hade en privat visning för oss och var mycket påläst och trevlig. Hon guidade oss genom hela processen från visning till påskrivning av kontrakt. Hon fanns tillgänglig för råd och frågor och vi blev väldigt bra bemötta. Kan rekommendera Katarina till alla som behöver en riktigt bra mäklare!
affären är ej klar ännu. tillträder i maj så svårt att säga nu.,
Bra jobbat hittills. Ärendet ännu inte avslutat.
Jag har bara positiva erfarenheter av Katarina. Hon är kunnig, korrekt och lätt att samarbeta med när det till exempel gäller diskussioner om hur vi ska gå tillväga, nästa steg och så vidare.