Katarina Lind

20 år i branschen
Fastighetsbyrån Ekerö
Affärer senaste året

Katarina Lind är mäklare på Fastighetsbyrån Ekerö

Katarina Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Katarina Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.8. Katarina Lind har haft 31 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

129 omdömen om Katarina Lind

Sedan starten hos Reco 2018
CHRISTINE M
Ekerö Närlunda

Katarina navigerade oss smidigt genom processen vid försäljning av vårt hus. Hon är trovärdig, professionell och lugn. Katarinas erfarenhet märks tydligt inte minst i hennes taktiska förmåga som troligen var högst avgörande för affären. Vi är väldigt nöjda med Katarinas arbete.

Rasmus J
Drottningholm

Väldigt tillgänglig och flexibel i vår kontakt tillsammans. Bra kännedom om lokalområdet kring Ekerö.

Edwin Benjamin Z
Ekerö Närlunda

Bra och snabb kommunikation, väldigt påläst. Gjorde affären smidig!

Carin Alice Maria G
Ekerö Munsö

Hon har varit en trygghet genom processen. Hon har bjudit på rådgivning även utanför sitt uppdrag. Jag har känt trygghet. Sedan är det svårt att bedöma när man inte har något att jämföra med. Priset blev ju inte riktigt det jag hoppats på men en bra köpare hittades och det är viktigt. Jag är nöjd med mäklarens lokalkännedom och nöjd med det stöd jag fått. Det har känts som en kompis i en svår tid.

Björn-Olof Herman A
Färingsö

Katarina Lind ingav förtroende ifrån dag 1. Kunnig och gav svar på alla frågor som uppstod. Hjälpe oss igenom hela försäljningen av huset och all pappersarbete. Kan varmt rekommendera Katarina som mäklare. Varma hälsningar från Skillingevägen 5.

Eva Angelica H
Gällstaö

Katarina är oerhört lyhörd, engagerad och kunnig. Hon sålde vårt hus på några få veckor. Rekommenderas varmt +++++++

Marie Christina R
Ekerö Tätort

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Katarina. Trevlig, professionell och väldigt engagerad genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Rekommenderas varmt till alla som söker en kunnig och duktig mäklare

Elisabet M
Gällstaö

Lugn, saklig och inte så ”säljig”, vilket jag tyckte var bra. Bra på återkoppling

Elisabet M
Gällstaö

Trevligt bemötande. Stor erfarenhet av aktuellt område. Lätt att få tag i både på mobil och mejl. Vi är mycket nöjda med vår köpupplevelse så långt.

Natacha A
Ekerö Nyckelby/Sundby

Tydlig kommunikation, ärlig och mycket trevligt bemötande.