Åsa Sterner
Åsa Sterner är mäklare på Fastighetsbyrån Falköping
.Åsa Sterner har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Åsa Sterner har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Sterner har haft 67 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 197 Läs vad Åsa Sterner
2021-01-18Verifierad kund
Trevlig, sakkunnig, proffsig och noggrann.
Vi har köpt bostadsrätt av henne denna gången.köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Sterner en del av Fastighetsbyrån Falköping -
2021-01-18Verifierad kund
Köpt villa. Blev bra bemött och tyckte hon genomförde försäljningen bra.
2021-01-10Verifierad kund
Allt har skötts på ett mycket bra sätt!
2021-01-08Verifierad kund
Ett sålt hus som jag var delägare i genom ett arv.
Har ej varit delaktig i försäljningen.
Nöjd med resultatet.sålde sitt hus med hjälp av Åsa Sterner en del av Fastighetsbyrån Falköping -
2021-01-08Verifierad kund
Sålt fastighet.
Var en av åtta som genom arv var ägare till fastigheten.
Hade ingen personlig kontakt med mäklaren.
Försäljningen gick bra.
Mvh Ullasålde sitt hus med hjälp av Åsa Sterner en del av Fastighetsbyrån Falköping -
2020-12-21Verifierad kund
Hon är kunig, fixa o ordna ärendet på rätt tid, man kan ställa till henne hur många frågor o får väldigt tydligt svar, kan säja hon är duktig profs.
2020-12-16Verifierad kund
Jag har köpt och sålt villa. Jag blev bra bemött och Åsa uppfyllde alla mina förväntningar. En mycket informativt och trevlig upplevelse.
2020-11-25Verifierad kund
Åsa är duktig och engagerad, ett bra val!
2020-11-09Verifierad kund
Åsa har varit vår mäklare och förmedlat villan vi precis köpt och även villan som vi nu säljer. Tycker hon sköter detta på ett väldigt proffesionellt sätt. Alltid ett trevligt bemötande och hon har ett bra team bakom sig som är väl insatta i affären. Allt går snabbt och smidigt. Kommer helt klart rekommendera Fastighetsbyrån vidare.
2020-10-29Verifierad kund
På hela vår resa att köpa hus, så har Åsa varit tillmötesgående, förstående, lyssnande, lugn, trevlig och framförallt proffsig.
köpte sitt hus med hjälp av Åsa Sterner en del av Fastighetsbyrån Falköping