Åsa Sterner

Åsa Sterner

Åsa Sterner är mäklare på Fastighetsbyrån Falköping

Åsa Sterner har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Åsa Sterner har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 377 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Sterner har haft 52 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

377 omdömen om Åsa Sterner

Sedan starten hos Reco 2016
Adam B
Fredriksberg

Hon är fantastiskt och jätte snäll

Izabela A
Fredriksberg

Jätte bra snabb säljare när det väll är dax

Sofi K
Mösseberg

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Åsa Sterner. Från första mötet möttes vi av engagemang och professionellt förhållningssätt. Hon är mycket kunnig, ingav ett förtroende och skapade en trygg och lugn känsla genom hela försäljningsprocessen för både säljare och köpare. Hennes tillgänglighet, lyhördhet och vänliga sätt gjorde skillnad för oss. Tack vare hennes skicklighet blev resultatet dessutom över förväntan. Vi kan varmt och helhjärtat rekommendera henne. Vänligen Sofi & Daniel

Peter D
Vilhelmsberg

Ett mycket trevligt bemötande Alltid snabba svar på frågor Informerade kontinuerligt om läget i köpprocessen Snabb handläggning efter avslutad budgivning I högsta grad en professionell mäklare!

Alice B
Södra Bestorp

Tycker det är en väldigt bra mäklare. Har bra kunskap och pratar bra.

Helen D
Södra Bestorp

Åsa har guidat oss när vi sålde vårt hus. Vi har känt oss trygga och har fått ett mycket trevligt bemötande av henne. Vi känner oss mycket nöjda.

Kjell D
Södra Bestorp

Åsa har ett mycket trevligt och professionellt bemötande vilket gav trygghet för oss som säljare. Hon lotsade oss snabbt fram till en lyckad försäljning.

Ganesh K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Sterner en del av Fastighetsbyrån Falköping
Fredriksberg

Att sälja sin lägenhet kan vara otroligt stressigt, men Åsa Sterner gjorde att hela processen kändes trygg och smidig. Hon har en fantastisk förmåga att få en att känna sig som hennes högsta prioritet. Med sin värme, sitt tålamod och sina expertisgav hon mig fullständigt lugn genom hela affären.

Katharina K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Sterner en del av Fastighetsbyrån Falköping
Fredriksberg

Vi fick den hjälp vi behövde och det finns inget att klaga på.

Emil S
Odensberg

Proffsig, tydlig och flexibel. Har köpt av henne två gånger.