Geraldine Andersson

Geraldine Andersson

Geraldine Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Falköping

Geraldine Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Geraldine Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 420 omdömen med ett betyg på 4.8. Geraldine Andersson har haft 38 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

420 omdömen om Geraldine Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Kenny N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Geraldine Andersson en del av Fastighetsbyrån Falköping
Fredriksberg

Trevlig, lätt att ha att göra med, tydlig kommunikation.

Paula Irmeli S
Köpte sitt hus med hjälp av Geraldine Andersson en del av Fastighetsbyrån Falköping
Stenstorp

Empatisk hjälpsam kunnig. Kunskap om området. Tillgänglig uppmuntrande uthållig

Laila A
Sålde en tomt med hjälp av Geraldine Andersson en del av Fastighetsbyrån Falköping
Vartofta

Väldigt trevlig o hjälpsam o effektiv 😊

Magnus A
Vartofta

Synnerligen trevlig och uppmärksam. bra på att förstå och tolka våra behov och hon gjorde vår affär mycket smidig.

Peter S
Sålde sitt hus med hjälp av Geraldine Andersson en del av Fastighetsbyrån Falköping
Åttagård

Hon är jättebra att ha å göra, trygg i sitt arbete.

Tommy O
Torbjörntorp

Efter rekomendation av närstående blev Geraldine vår mäklare. Vi kommer, i vår tur, verkligen att rekommendera Geraldine till andra, om frågan skulle uppstå. Vi har fått råd och hjälp, och känt ett stort stöd till att affären skulle kunna genomföras. Tack Geraldine.

Victor T
Torbjörntorp

Jättebra mäklare , hjälpte oss med allt som vi va osäkra om.

Linda F
Åttagård

Vi tycker hon varit tydlig, trevlig, hjälpsam och kunnig.Återkommer snabbt när vi sökt henne.

Anna W
Fredriksberg

God lokalkännedom och lyhörd för behov hos sina kunder.

Evelina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Geraldine Andersson en del av Fastighetsbyrån Falköping
Fredriksberg

Super trevlig och härlig! Bra säljare!